QatarTee2Green
Kronan 365id Engelen Kornelindsel Engelen

SYD VINNER RYDER CUP 2019

Lag syd vinner Ryder Cup 2019 i USA. Läs mer under nyheter.

ROBIN RYNLER VINNER TITAN TOUR 2019

2019 års tour är över. Vart tog den vägen? Känns som den bara flög förbi... Läs mer under nyheter.

MICKE ANDERSSON TAR SIN ANDRA SEGER FÖR ÅRET

Vilken underbar upplevelse vi fick idag på denna fantastiska bana. Grymt skick på tee, fairway och greener. Läs mer under nyheter.

CHRISTER HOLMSTEDTER VINNER PÅ SALEM

Vi börjar med att gratulera Christer Holmstedter och rookien Alexander Varzakakos för sjukt bra spel ute på Salems GK i tisdags. Läs mer under nyheter.

KARL KREBS VINNER GRUNDSERIEN 2019

Grundserien är över och vi har fått en grundserievinnare. Karl Krebs vinner grundserien med en ynka poäng över ultra-junioren Robin Ekström Rynler. Läs mer under nyheter.

FÖRRA ÅRETS ROOKIE DICK ÖRN VINNER UTE PÅ WERMDÖ

Vi får lyfta på hatten för förra årets rookie, Dick Örn, som vinner efter en magisk runda på årets finaste titanväder. Läs mer under nyheter.

PATRIKSSON DELAR SEGERN MED BEKIR PÅ UPSALA GK

Tuffa väderförhållanden när vi gästade Uppsalas pärla. Vår värd Jonny Westberg måste ha begärt svåra flaggor för vissa satt bisarrt svårt. Läs mer under nyheter.

JONAS CARLQVIST TAR SIN FÖRSTA SEGER PÅ TOUREN

84 unga män slogs om ära och tourpoäng ute i Haningeskogen i tisdags. Tyvärr var banan inte i 100% skick men skönt att höra att de stora klagomålen uteblev. Läs mer under nyheter.

GRANBERG VINNER UTE PÅ BRO-BÅLSTA

Ärade vänner. Det har varit ett tag sedan jag skrev åt er. Sjukdomar och stressigt turnéliv med en familj i släptåg har blivit för mycket för mig. Läs mer under nyheter.

EN TRIO VINNER PÅ ULLNA

Sommarlovet är över. Vissa verka fortfarande vara på semester men 70 titaner i sällskap av 12 gäster dök upp på ett blåsigt Ullna igår. Läs mer under nyheter.

KARL KREBS KROSSAR ALLT MOTSTÅND

Vårens deltävlingar är över och fort har det gått. Det känns som det var två veckor sedan vi peggade upp på Mälarö. Läs mer under nyheter.

LEIF LARSSON TAR SIN ANDRA SEGER PÅ TOUREN

Det blev en blöt tillställning ute på Frösåker igår. Först sol och varmt för att sedan växla om till ganska bistert väder. Läs mer under nyheter.

FREDRIK KRUUS TAR SIN FÖRSTA SEGER PÅ TOUREN

I tisdags gjorde touren comeback på Troxhammar efter sju års uppehåll. 92 st. svärmorsdrömmar gjorde upp om ära och fina golfminnen. Läs mer under nyheter.

ROGER LILJA VANN PÅ WÄSBY

Vilda Wäsby tog emot oss med strålande sol och svaga vindar. 81 mysiga pojkar slöt upp och trots megastrul med startlistan. Läs mer under nyheter.

MICHAEL WESTERHOLM VINNER UTE PÅ SALEMS GK

Det känns som man precis har dammat av klubborna men vi har redan spelat en fjärdedel av årets tour. Läs mer under nyheter.

UTKLASSNING AV SUMPAN-SONEN BJÖRNE NÄSLUND NÄR TITANERNA GÄSTADE ÖSTERÅKER

Solen sken, vinden var ganska svag och sakta gled dom in på parkeringen fulla av förhoppningar, blanka i pannan av solskyddsfaktor 50+. Läs mer under nyheter.

ALEXANDER VARZAKAKOS VANN UTE PÅ BRO HOF

Äntligen sken solen på våra vältränade kroppar. 94 titaner hade letat sig ut till Bro’s mästerskapsbana. Läs mer under nyheter.

UPPSALABON JOAKIM STOLPE VINNER PREMIÄREN

Äntligen är vi igång. Race to the Wild West har startat sin långa resa mot sitt stora mål i november. Vissa hade precis fått tillbaka sin normala kroppstemperatur från islägret i Kristianstad. Läs mer under nyheter.

KICKOFF 2019 KRISTIANSTAD 2-4 MAJ

Precis som förra året så kommer vi att åka ner till Skåne och finslipa formen. Som vanligt bor vi inne i centrala Kristianstad, gångavstånd till alla övriga nöjen. Läs mer under nyheter.

2019 HERE WE COME

Januari börjar gå mot sitt slut. Många flyr landet för att få sol och värme. Andra får stanna kvar och slita på gymmet. Men snart så försvinner snön och vår underbara sport kommer att få se dagsljus för första gången sedan 18 gick över till 19. Läs mer under nyheter.

LAG NORD VINNER RYDER CUP

Efter fem år av segertorka var det äntligen dags för Nordlaget att vinna Ryder Cup. Läs mer under nyheter.

JONNY WESTBERG SKRIVER NY TITAN-HISTORIA

2018 års tour är över. Vart tog den vägen? Det känns som vi träffades på Salems GK för några veckor sedan, fulla av förväntningar och förmodligen en lite för stark övertro på sin egen golf. Läs mer under nyheter.

Här anmäler du dig till våra deltävlingar.

Klädkollektion 2019

Race to the wild west 2019
Här finns ett detaljerat schema.

Här kan du läsa allt om matchspelet 2019.
Resultat matchträdet 2019
Slutresultat matchträdet 2018

Bro Hof Stadium Course (24/9)

Bro Hof Stadium Course (24/9)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Se totalresultatResultat 2019 - klicka här.

Resultat - Longest, nearest, Baan Thai.