Kvik Kronan ATM 365id Engelen Kornelindsel Engelen

SYD VINNER RYDER CUP 2020

Det var dags för den efterlängtade Ryder Cup. Kändes lite på förhand att Syd var favoriter innan vi åkte ner men efter en Nord-dominans i singelspelet så hade vinden vänt lite. Läs mer under nyheter.
TOBBE BJÖRK VINNER TOUREN 2020

Nu har det snart gått två veckor efter röken skingrades på slottet förra tisdagen. Det är alltid med lite vemod som man skriver detta nyhetsbrev för nu vet man att det är över för denna gång. Läs mer under nyheter.
BERGSTRÖM VINNER UTE PÅ ULLNA

Slakten på Ullna. Det var det som hände i tisdags. Vi besöker en av Sveriges finaste banor. Solen sken, vinden var ganska svag och temperaturen hade letat sig upp mot 20 på termometern. Läs mer under nyheter.
GRANBERG TAR SIN FÖRSTA SEGER FÖR SÄSONGEN

Hur gick det på Öster by Stenson? Det gick som vanligt. Läs mer under nyheter.
BURHAN BALIKCI VINNER ROLLE MEMORIAL

Grundserien är till ända. Vi fick en underbar dag på vår sista grundserietävling. Det var mycket som skulle avgöras. Matchspelet, Thaihålet, vem skulle vinna grundserien, vem skulle få sitt namn inristat i Rolle Memorialpokalen? Läs mer under nyheter.
MARTIN KARLSSON VINNER EFTER MONSTERPUTT

Vilken fantastisk dag vi fick uppe i Uppsala. Banan som är bizzart majestätisk lång och smal var även lite blöt vilket gjorde det svårt för oss ädla riddare. Läs mer under nyheter.
BOSSE SUNDBERG TAR SIN ANDRA SEGER FÖR ÅRET

84 något slitna fotomodeller samlades idag på den klassiska nattklubbsbanan ute på Värmdö. Läs mer under nyheter.
KAPELL VINNER UTE PÅ VIDBYNÄS I STRÅLANDE SOL

Ännu en magisk dag på touren är till ända. Strålande väder och fin kondition på den ganska torra banan. Läs mer under nyheter.
JONAS CARLQVIST TAR SIN ANDRA SEGER PÅ TOUREN

102 fotomodeller samlades i tisdags för att göra upp om höstens första major. Vi möttes av fantastiskt väder och en bana som höll mycket bra klass. Läs mer under nyheter.
JOHAN ALEXANDERSSON TAR SIN FÖRSTA SEGER PÅ TOUREN

Då var touren igång igen efter sommaruppehållet. 93 stycken titaner hade anmält sig för och vinna ära och berömmelse. Läs mer under nyheter.
TOBBE BJÖRK GÖR EN MAGISK RUNDA PÅ SVÅRA VÄSTERLED

Halvtid! Tiden går fort när man har trevligt. Sommaruppehållet kanske kommer som en befrielse för de som inte har hittat spelet än och för många andra är det sjukt opassande när man nu spelar på topp. Läs mer under nyheter.
PETER BANE TAR EN SKRÄLLSEGER UTE PÅ TROXHAMMAR

Det har aldrig hänt att vi behövt göra uppehåll i en tävling. Aldrig har så många väderkartor från alla världens väderappar lagts ut på Facebook dagen innan och under tävlingsdagen. Läs mer under nyheter.
BOSSE SUNDBERG TAR EN TUNG SKALP UTE I NYKVARN

Ett av årets roligaste event är över. 36 hål av kärlek, ångest, svett och tårar har spelats på Vidbynäs båda banor. Läs mer under nyheter.
JAN WESTERBERG VINNER PÅ FRÖSÅKER

Vilken dag vi fick på Frösåker. Strålande sol och en liten lätt bris som höll svetten borta från våra vältränade kroppar. Som vanligt hände det ett gäng noterbara händelser. Var skall vi börja? Läs mer under nyheter.
GERT TAR SIN FÖRSTA SEGER FÖR ÅRET

Trots skicket på banan så var det ändå 19 unga män som hamnade på röda siffror idag. Vädret var med oss och de få dropparna som föll snyggade endast till frisyren på de få män som har den kvar.Läs mer under nyheter.
BEKIR & WESTERHOLM KROSSAR BRO HOF

Vilken dag det blev ute på slottet. Lite regn, lite vind och hel del sol. Ja just det, det blev en hel del röda siffror på leaderboarden. Läs mer under nyheter.
KAPTEN NILSSON VINNER UTE PÅ WÄSBY.

Som vanligt när vi gästade Wäsbys golfbana blåste det starka vindar över ängarna. Nytt titanrekord blev det med råge. 106 titaner med en gäst peggade upp i det bistra vädret. Läs mer under nyheter.
EDDIE SELANDER VINNER PREMIÄREN.

Efter en del av och påhopp blev vi 97 unga män med en gäst i släptåg ute på Ekerös linksbana. Det blåste lite och molnen låg tätt när första boll slog ut med Granberg i spetsen. Läs mer under nyheter.
SNART DRAR KICKOFFEN IGÅNG PÅ BRO HOF.

På fredag samlas vi på Bro-Hof kl: 09.30 för genomgång. Läs mer under nyheter.
STATUS PÅ TITAN TOUREN 2020

Snart är det en ny vecka och värmen kommer att besöka oss. För er som undrar så kommer vi i rådande pandemistatus köra igång vår underbara tour som planerat. Läs mer under nyheter.

KICKOFF HALMSTAD 30 April - 3 Maj

I år står Halmstad på schemat och en chans att spela några av Sveriges bästa golfbanor. Läs mer under nyheter.

SYD VINNER RYDER CUP 2019

Lag syd vinner Ryder Cup 2019 i USA. Läs mer under nyheter.

ROBIN RYNLER VINNER TITAN TOUR 2019

2019 års tour är över. Vart tog den vägen? Känns som den bara flög förbi... Läs mer under nyheter.

Här anmäler du dig till våra deltävlingar.

Klädkollektion 2020

Race To Black Mountain 2021
Detaljerat schema.

Kickoff resa till Gotland 22-25/4

Här kan du läsa allt om matchspelet 2020.
Slutresultat 2020

Final - Bro Hof (29/9)

Final - Bro Hof (29/9)

1 Torbjörn Björk927
2 Burhan Balikci906
3 Håkan Bergström905
4 Alexander Varzakakos905
5 Johnny Granberg893
6 Michael Westerholm843
7 Peter Bittár836
8 Bosse Sundberg816
9 Jacob Larsson816
10 Rickard Kapell806

Se totalresultat


Slutresultat 2020

Resultat - Longest, nearest, Baan Thai.