Kvik Kronan ATM 365id Kornelindsel TAK


18 December 2012, 12.26
Ärade Titaner!

2012 års golfsäsong tog snabbt slut för några veckor sedan. Om vi tittar tillbaka lite snabbt så tycker vi i ledningen att året har varit MVG. Nya titaner har gjort entré och det känns som de kommit in i gänget på bästa möjliga sätt. Avslutningsresan till USA som var blev som en fin krydda på en nygrillad stek från hemmagrillen. Vi blev 20 vackra unga män som tog flyget över och spred bollar som få. Även USA får MVG. Mer om detta senare.


Bilden ovan: Glada Team Syd (innan Rydercup var avgjord)

Nu arbetar vi för fullt med att försöka göra touren lite bättre än detta år. Vi har redan bestämt att avslutningsresan kommer att bli till Hua Hin. Den kommer innehålla nio underbara golfdagar, Ryder Cup och Titan Cup. Vi har även inlett ett samarbete med Golf Sweden och Graf Travels. Golf Sweden har lovat oss ett reportage i deras årliga magasin med samma namn som kommer ut en gång om året i ca:80 000 ex. Golf Sweden kommer även att ta över banbokningen. Graf Travels kommer hjälpa oss med avslutningsresan och även lägga in en full veckoresa till Spanien 2014 på vårt fina prisbord.Nytt till nästa år är även att vi kommer att ta bort två prisutdelningar och endast hålla en våravslutning och en finalbankett. Dessa kommer även att hållas dagen efter tävlingen. Vi kommer även att minska antalet banor och spela de sex bästa två gånger. En gång på våren och en gång på hösten. Vi kommer att byta ut Eskilstuna till Nyköping och spela båda deras banor som en major. Uppsala kommer att vara kvar som major och två utvalda banor kommer att besökas en gång vardera.Nytt för 2013 är även att vi kommer att ha tidigare start. Vi kommer att starta första start 10:00 fram tills halva starfältet har gått ut sedan tar vi lunch för att sedan släppa ut resterande 13:00. Detta tror vi kommer att underlätta för er och ert arbete, familj, vänner & husdjur. Kickoffen kommer återigen att hållas i Kristianstad och Araslövs GK i första veckan i maj och sommartävlingen kommer att bli i Eskilstuna.Nu till USA! Det var en fantastisk resa med många roliga inslag. Vi spelade sju olika banor som höll god klass. Ang. Ryder Cup kan vi säga att det var spel mot ett mål. Nord tog en förkrossande seger efter bländande spel. Det var som att hänga en slips i ribban på ett fotbollsmål. Det var som att Barcelona spelade mot Djurgården eller Hammarby. Att vissa Nordstatare, som verkligen inte rosat touren detta år, hittade sin livs form och helt enkelt demolerade motståndarna. Pinsamt för Syd men det är bara att lyfta på hatten och säga…respekt.Titan Cup blev en spännande tävling med Joel Lindstedt som vinnare knappt före ett gäng titaner med Christoffer Andersson i spetsen. Efter en avslagen driver sista hålet första rundan tog han sig samman och kunde knappt vinna med stabilt spel andra dagen. Grattis. Vi hade en gästspelare med oss via Mike från Arvika. Denne unge man, Per, lyckades med att gör en albatross på en lång par fem. Om det är någon gång man skall använda ordet som vi brukar är det verkligen nu…respekt.

Vi i ledningen önskar er alla en god jul och ett gott nytt år. Tack som fan för allt och att ni år efter år vill vara med på vår tour.

Ledningen29 Oktober 2012, 14.25


Vi kommer att spela Ryder Cup dag 2 och 3. Lagindelningen är följande:

Team Nord:

Simon Hansen (K)
Jonas Patriksson (A)
Gert Lindholm
Joel Lindstedt
Jonny Westberg
Per Pettersson
Christofer Andersson
Hans Olofsson
Ricard Lockner
Roberto Sundler

Team Syd:

Mikael Eriksson (K)
Oscar Gleisner (A)
Tommy Eriksson
Anders Thoor
Leif Åkerlund
Dan Karlsson
Joakim Flodin
Börje Flodin
Lennart Tägtström
Jan Blom

Spelformen är:

Dag 1:
9 hål bästboll + 9 hål Sportfixarmatch. Om klubben tillåter så kommer vi att spela en tvåmanna-scramble över 9 hål.

Dag 2:
Singelspel match över 18 hål mot båda motståndarna. Det förlorande laget bjuder med glädje vinnarlaget på middag dag 3.

/Ledningen.


11 Oktober 2012, 21.45
Clash of the Titans (Kallfors GK), 2 oktober

Kallfors 2012 rets upplaga av vår kära tour är till ända. Finalen på Kallfors blev en trevlig upplevelse för dem flesta. Många spelade bättre än sitt hcp och kunde göra grymma klättringar i resultatlistan. Tyvärr blev det inte så spännande gällande årets titel. Tourdirector Mike gjorde vad han skulle och vann tillslut med hela 11 slag över Gert som tog andraplatsen. Joel knep bronset och rookien Jan Blom som hade en grym vår tog tillslut den åtråvärda fjärdeplatsen. Vi lyfter på hatten till alla ovan nämnda och säger grattis till en resa till USA! Alla övriga resultat finns ju självklart på resultatsidan.
Efter Mike hade hissats på 18:e green så var det dags att chippa för en resa. Leif Åkerlund och Robert Hoffman hade varit bäst under året men båda hade sina orsaker att inte ta resan. Då föll lotten på Klaes Holm, Tommy A Eriksson och Dan Karlsson. Klaes Holm visade bra närspel och vann ganska klart över de andra. Grattis tänkte vi. Tyvärr för vår käre herr Holm, kunde han inte få ledigt från jobbet, så resan gick istället till Tommy som var närmre än Dan. Grattis! Detta gör så att vi blir 20 titaner som flyger över Atlanten den 3 November. Sol kommer att lapas, bollar kommer att letas, svordomar kommer att användas och förmodligen några klubbor kastade. Lägg även till en het Ryder Cup och en spännande Titan Cup. Det kanske kommer att intas en öl eller två.Titan Tour årgång 2012 har haft sina toppar och sina dalar. Vi minns med glädje alla riktigt låga scorer samt två magiska HIO’s av Lillehagen och Åkerström. Stort grattis. Vi minns tyvärr även vår käre vän och tourkollega, Johnny Granberg, som den 8 september föll ner på spåret där han blev rånad och lämnad till sitt öde. Vi tackar gudarna att vår vän överlevde och vi ser verkligen fram emot hans återkomst på touren.

Vi vill tacka alla våra sponsorer som har ställt upp med fina priser under hela året. Speciellt vill vi tacka Mats Logärd och Pelle Johnson för alla grymma bollar. Thai- Janne för det fina Bro-Hof priset samt närmastpriser. Jocke Flodin och Leif Åkerström för en full resa till USA. Peter Bane för allt stöd och priser från Engelen. Roberto för underbara luncher på Backstugan. Mathias Nylin för bansponsring. Open Tour för vårt grymma telefonsystem. Binero för att vi får ha vår hemsida på deras webbhotell. Lennart för alla kläder och övriga priser till finalbordet. Tony Åberg för bra rabatt på golf Uppsala. Hoppas verkligen inte att vi glömt någon. Vi lyfter en sista gång på hatten och säger…respekt!

Självklart vill vi avsluta med att tacka er titaner som vecka ut och vecka in, dyker upp och spelar våra deltävlingar. Vi vet att ni offrar så otroligt mycket för att kunna vara med på vår tour och det kommer vi evigt vara tacksamma för. Vi vill även skicka en hälsning till alla edra familjer, chefer, anställda, kunder och vänner för att vi stjäl kvalitetstid från er. Tack och förlåt.

Nu laddar vi för USA…

Tack för i år!

Mike, Simon, Oscar och Jonas


1 Oktober 2012, 10.45
Österåker GK, Västerled 25 september

Sista deltävlingen var på schemat. Nu skulle det samlas extraslag inför finalen nästa vecka. Vi lyfter på hatten och säger grattis till Lennart Tägtström som vinner tätt följd av Klaes Holm och Jan Westerberg. Därefter kommer det tre spelare som har haft en grym höst. Niklas Wikström. Ricard Lockner och Tony Åberg. Återigen vill vi påpeka att det är en del ädla titaner som redan har tackat nej till resan även om de vinner en och det är en del från topp-tio. Detta gör så att finalen blir ännu mer intressant. En bra dag på jobbet imorgon…USA here I come!!!Nu gör vi om våra kära poäng till slag och vi avrundar 5 nedåt och 6 uppåt. För att ge ett kort exempel så får grundserievinnaren Mike 54(554p) extra slag på slopen och tvåan Jan Blom får 45(448p) slag samt trean Gert Lindholm 42(425) extra slag.

Vi måste även lyfta på hatten för Robert Hoffman och Leif Åkerlund som vunnit flest närmasttävlingar i år. Ingen av dessa ädla män kommer dock att ta emot en resa utan imorgon kommer det vara en spännande tävling mellan fyra unga män. Dan Karlsson, Klaes Holm, Magnus Rickman och Tommy Afrika. Vi kommer att avgöra den med en chiptävling från restaurangen uteservering ner mot 18:e greenen. Närmast vinner. Lycka till boys.

Första start är flyttat till 10:25 för att undvika mörkret. Vi kommer att spela från tee 4 som mäter 6002 m. Oj vad lång tänker vissa men den är endast 343 m längre än från den tee vi spelade sist och det ger 19 m längre per hål. Vi spelar slaggolf, inte slagspel som vi brukar. Detta gör vi endast för att snabba upp spelet. Man kan ta upp bollen men då läggs som vanligt ert slag från slopen på(dock den vanliga slopen, inte den nya slopen vi får p.g.a. grundseriepoängen). Så kolla gärna upp hur många slag ni får utan extrapoängsystemet.

Sedan är banketten som vanligt på Engelen med start 20:00. För er som inte kan delta på finalen borde nästan känna sig tvingad att gå på banketten. Sms:a Mike om ni kommer och hur många ni blir samt kött eller fisk. För er som har vett att komma och kämpa om priserna kan meddela på plats innan första start. Mike har varit i kontakt med Johnny och han vill meddela att han mår bättre och bättre för varje dag och han önskar alla lycka till i finalen. Så nu lyfter vi på hatten och spelar för Johnny imorgon. Vi saknar dig Johnny. Krya på dig.

Vi ses imorgon

Ledningen


27 September 2012, 12.45
OBS - Viktig information angående finalen på Kallfors den 2 Oktober!

Första start kommer ske redan kl 10.25! Detta för att alla ska kunna hinna runt innan det blir för mörkt.

Ledningen


23 September 2012, 23.58
Bro-Bålsta GK 18 september

BroBålsta

ista majoren stod på spel och många tourpoäng skulle delas ut. Skulle Jan Blom eller Gert Lindholm ta chansen och vinna för att då kunna ha en liten chans att ta hem grundserien? Nej, ingen av herrarna kunde göra det som krävdes. När tourdirector Mike svängde in 09:00 på den anrika golflklubben sken solen som aldrig förr. Glada kom de, en efter en, in i klubbhuset hungriga på både det ena och det andra.

Solen försvann och likaså Skattman och Pelle efter nio hål. Blåst och regn gjorde så att scoren kanske inte var till allas belåtenhet förutom en…Ulf Israelsson. Rookien Ulf, gick runt på 82 brutto, vilket gav 69 netto(par73) och i det vädret som befanns sig runt Bålsta i tisdags, så är det som vi brukar säga på denna tour…respekt. Stort grattis Uffe och även grattis till nio nya slag på finalen.Nu till tisdagens drabbning. Västerled skall besökas och den sista deltävlingens skall nu avgöra vilka som ligger bäst till inför finalen. Vi vill bara påminna er lite om vad som gäller i finalen. Det är många priser som står på spel. 4 fulla och 4 halva resor. Micke har ju redan vunnit grundserien så han har tagit hand om den första resan. Grattis!

* VAD GÄLLER INFÖR FINALEN *

Vi spelar även om en resa gällande vinster av nearesthål. Där ligger Hoffman och Åkerlund i vinnarhålet med fyra vinster…tror ni. Hoffman har redan sagt att han inte kan följa med även om han vinner en resa och Leif är ju själva sponsorn av resan så han vill inte heller ha den. Då faller lotten på de som har vunnit tre närmasthål. Dan Karlsson, Rickman, Tommy Afrika, Klaes Holm och Mike. Mike har ju redan vunnit en resa så då går han automatiskt bort från denna tävling. Om det är någon av ovan nämnda som vinner en tävling nu på Västerled så kan han nästan vara säker på att han inkasserar en resa. Då måste han självklart vara ensam om att vinna en nearest av dessa herrar eller om ingen bakifrån kommer och vinner två tävlingar. Om det är två eller flera som har lika många vinster så kommer vi att avgöra det efter finalrundan på Kallfors med en närmasttävling från rest. ner mot 18:e green.

Efter finalen så kommer vi samlas på Engelen och ha vår fina finalmiddag samt prisutdelning. På prisbordet så kommer alla resor ligga, hela som halva och vi kommer självklart att gå fram med vinnaren först. Vinnaren har även ett förbestämt pris men kommer att få välja från prisbordet först. Det är en del som redan sagt att dem inte kommer att följa med och då är det en del från topp-tio. Detta kan betyda att sista resan går till plats tolv. Mycket kvar att kämpa för m.a.o. Man kan tyvärr inte ta en resa om man inte kommer att utnyttja den och försöka sälja den på eget bevåg. Tar man en resa så följer man med.

Förstod ni det där? Det var mycket info på liten text…eller var det tvärtom? Ring Mike om ni behöver klara ut några problem.

Vi syns på tee…

Ledningen


11 September 2012, 15.16
Botkyrka 11 September

Botkyrka

et var sol och högsommarvärme när touren intog vackra Botkyrka GK. Vilka Titaner skulle ta chansen att avancera och närma sig tourettan Mike? Skulle Oscar "greppet" Gleisner eller Ricard Lockner ta sin andra seger för året? Svaret kom som en blixt från klar himmel…INGEN! Efter en koppsnurr för birdie från drygt en meter på hål två, radade Mike upp fyra raka de nästkommande hålen och släppte sedan aldrig garden. Stort Grattis! Vi som trodde att han inte kunde få mer poäng fick se oss bli avhängda med ytterligare 30 poäng. Mike har nu kopplat ett järngrepp om touren inför det avslutande tävlingarna.Jörgen Rundkvist var mannen som ledde länge och såg ut att kunna skaka av sig Micke men efter en dubbel och en trippel på 17:e respektive 18:e slutar han på en fin tredje plats efter Jan Westerberg som återigen visar upp ett stabilt spel. Bra spelat av herrarna som båda slutar på -1. Fyra kom respekten Tony Åberg och femma Salemsvinnaren Ricard Lockner som verkligen har hittat formen.Nästa vecka väntar den sista Major-tävlingen på fina Bro-Bålsta. Nu drar det ihop sig på riktigt. Vilka ska vinna de åtråvärda platserna till Florida?

Obs! Ni som redan planerat in Floridaresan i era kalendrar, tar kontakt med Odenresor för inbetalning av resan. Då garanterar ni en plats på resan, ifall ni mot alla odds skulle missa en topp 8-placering.

Vi syns på Bro-Bålsta!

Ledningen


6 September 2012, 01:12
Kungsängen GC 28 augusti & Salems GK 4 september

Salem

n bana som stått värd för Scandinavian Master hela fyra gånger. Greener som var snabbare än snabbast. Hålplaceringar som var av den grymma sorten. Ändå tågade Titanerna in en efter en i klubbhuset, fulla av självförtroende och man kände att suget efter efterlängtade tourpoäng var starkt. Titan Tour hade landat på Kungsängen.

Alla kunde glatt läsa att slopen var generös, så hoppet i de unga vältränade männen fick ännu mer tändvätska så att t.o.m. eldflammor kom ut ur Bennys vackra öron. Vem skulle segra? Var det Mike som skulle rycka ännu mer? Skulle herr Granberg vinna igen på Kings? Var Joels klubbor färdigkastade? Var det Gerts tur?

Det blev Oscar Gleisner. Mannen som gav greppet ett namn i Sverige. Mannen som fortfarande har jord på klubborna sedan en sällskapsrunda i Arboga 2006. Mannen som har svart bälte i enhandsputtar. Mannen som drev green på en parfyra i Thailand fast ingen såg det. Mannen som inte rosat prisbordet sedan 24 augusti 2010 då han skrällvann på Salems GK. Stämmer verkligen detta? Vann Oscar på denna svårspelade mästerskapsbana? Vann han med hela fyra slag? Om det nu var så, var det någon som såg det? Om så är fallet så måste vi nog säga…GRATTIS!!!Toppade Tony Åberg tog andraplatsen tätt följd av Lennart Tägtström och tourettan Mike Eriksson. Gladast och surast på banan var nog vår käre Benny Nybro. Hans glädjeskrik på elvan efter en sänkt birdiechip från ett svårt nedförslut kan endast jämföras med Sundins fightingface efter 6-5 målet mot Finland. Att han sedan ordagrant puttade bort sig från en bra placering, ja då kanske ni kan förstå att den annars så lugna, timida och tystlåtna dalmasen exploderade inombords.

Nu till Salems GK. Förra årets vinnare på Salem Fredrik Gustavsson hade svårt att komma från jobbet så frågan var ju vem som skulle krossa banan denna gång. Var det klubbkastar-Joel som hade hemmaplansfördel? Skulle Tony visa upp stabilt spel igen? Självklart gjorde Tony ingen besviken och gick på 72 netto. Tyvärr för herr Åberg del var det hela sex personer som gick bättre. Och bäst gick rookien Ricard Lockner. Han gjorde en ”Frippe” från förra året och gick 74 slag brutto. Respekt!En fin andraplats tog Gert som återigen visar upp ett brett register. Jakob Wallin verkar ha hittat formen och slutade trea. En annan spelare med breda egenskaper, dock kanske inte på samma sätt som Gert, men efter ett par riktigt breda slag och grym boll- lokalisering, tar tourdirector Simon Hansen en fin fjärdeplats efter en oas av ”inte- hittade-bollar-tävlingar”. De två andra männen som kom in på röda siffror var Anders Thoor och Jörgen Lundkvist. Bra jobbat boys.

Nu väntar Botkyrka GK och Tommy Erikssons hemmaplan. Anmäl er i tid och så syns vi på tee…

Trevlig helg

Ledningen

23 Augusti 2012, 11.13:05
Waxholm GK 14 augusti

Waxholm om rookie förra året gjorde Tony Åberg entré på touren med dunder och brak. Efter två blygsamma deltävlingar slog han till med en 67 netto på Kyssinge GK den 24 maj 2011. Tony was here! Sedan försvann han, precis som en av Joels långa drivar, in i en tjock skog av hopplösa försök att åter bestiga tronen.

Han dök tillfälligt upp vid hissen på våning fem på vårt trevliga hotell i Hua Hin, men endast för att säga hej innan han återigen försvann in i skogen av ångest. Nu är han tillbaka och det med råge. Trots en dålig start ute på Waxholm fina bana, kanske p.g.a. det lilla regn som störde i början av ronden, klev han åter upp på tronen, tronen av respekt. Vi lyfter på Tonys hatt och säger Grattis till en grym runda. 68 netto(par73) är respekt. Att han går -1 brutto mellan hål 5 och hål 13 är respekt. Tonys hatt är respekt. Tony är respekt. RESPEKT!!!(glöm inte att jag är Korean och bor i Norra B, här har vi respekt).

Tvåa kom fjolårets Champ, Johnny Granberg som ledde stort efter första nio(-1 brutto…respekt!). Johnny tog dock ett lite sämre beslut att spela på scoren sista nio vilket kanske inte var hans melodi just denna dag. Han hotade ändå Tony in till sista hålet, som för dagen var Thai-hålet. Även undertecknad(jag) hade Tony inom räckhåll och låg efter 15 hål på par brutto. Men efter ett fint skogbesök, chip ut och en efterföljande socket ner i vattnet vid den 16:e greenen var man exakt lika körd som Joels fina R11 som satt nedstucken vid 14:e hålets tee.


Bilden från vänster: Steffan Ohlsson, rookien Curt Gustafson och dagens tvåa Johnny Granberg.

WaxholmTrea kom, lite chockerande, iaf. från oss i ledningen, Oscar ”The Grip” Gleisner. Var tvungen och ringa honom när jag läste att han låg på -5 efter 14 hål. Han måste ha matat in fel score, var min första, andra och tredje tanke. Jag såg ju att han låg i bunkern efter utslaget på hål 14 och hade ett sjukt svårt inspel att vänta. Men ack, Oscars grepp har magiska krafter och all respekt till den fina birdien. Tror dock fortfarande inte på att det har hänt. Är det någon som kan bevisa det?


Bilden ovan: Till vänster Joels fina R11 nedstucken i 14:e hålets tee.

Nu väntar Kungsängens mästerskapsbana på oss unga och vältränade atleter och vi har en kanondag att se fram emot. Vi har flyttat banketten till Eagle McBains Palatset, Engelen och vi samlas där 21:00. Vi kommer att ha en underbar tvårätters med tillhörande dryck. Kanske åker gitarren fram. Vem vet. Skicka gärna ett sms till mig ang. er närvaro på Engelen och om ni vill ha kött eller fisk. (0704-33 33 53)

Trevlig helg och vi ses på tisdag.

Respekt!

Mike


17 Augusti 2012, 21:05
IGA 14 augusti

Vi ser hur solen stiger över IGA. Vi ser hur greenernas gräs är jämna och fina. Och flaggorna de vajar utav fasa och titanerna dom värmer och dom slår. Vi ser de fina piketröjorna på banan. Vi vet att alla slag bär oss rätt.

Å Gustavoooo, och alltid är vi med dig och alltid ska vi se dig ta poäng Å Gustavoooo, och alltid är vi med dig och alltid ska vi se dig ta poäng

Ibland så kan de blåsa kalla stormar. Ibland så kan himlen vara ganska grå. Men när de gäller Gustavo som vi älskar, så skiner solen snart på honom ändå. Vi hört om stora tider som har svunnit, nu vet att det var dags igen.

.

Å Gustavoooo, och alltid är vi med dig och alltid ska vi se dig ta poäng Å Gustavoooo, och alltid är vi med dig och alltid ska vi se dig ta poäng

.

Stort grattis till Gustavo Ekelund som vinner på IGA tätt följd av Mats Logärd och snabbslående Roland Ström. Nu väntar Waxholms pärla på oss vältränade unga män och det skall bli en njutning att bemästra banans svårigheter. Anmäl er i tid och glöm inte att ändra ert hcp i tid.

Vi ses på tee!

Ledningen


13 Augusti 2012, 17:34

Ärade Titaner!

Titantouren ber om ursäkt att nyhetsbrevet för Eskilstuna ännu inte har kommit upp på sidan. Men vi vill gratulera Leif Åkerlund till segern efter imponerande spel. Leffe hade inte ett enda streck på 36 hål. Stort grattis.
.
Det såg länge ut som Jan Westerberg skulle få stiga högst upp på prispallen men åldern tog ut sin rätt sista hålen och Janne slutade på 7:e plats. Även Thomas Nilsson låg i vinnarhålet men slog bort sig på 18:e. Imorgon väntar International GC på oss Titaner... Vem vinner då?

/Ledningen.

30 Juli 2012, 14:24

Ärade Titaner!

Om en dryg vecka smäller det igen. Nu är sommarlovet över och det är dags att sätta igång med vår underbara tour. Nästa tisdag är det Eskilstuna GK som får besök. 36 hål av glädje kommer att spelas och även festligheter för er som vill i Eskilstuna City.

Schemat är följande:

07:30 Första start runda ett.
12:00 – 14:00 Lunch.
13:15 Första start runda två.
21:00 Middag Brasserie Le Grand
23:00 Yellow Mike Live.

För er som vill övernatta rekommenderar vi er att boka rum på City Hotel. (klicka här).

Ni som vill delta på middagen meddela oss snarast så vi vet hur många personer vi ska boka bord för. Glöm inte att anmäla er i tid på hemsidan.

Ledningen.


Ärade Titaner!

Hoppas att sommaren behandlar er väl. Nu är det dags att släppa familjen och jobbet ett tag och umgås med likasinnade idioter för en grym weekend. Vi har bestämt att Arvika kommer att vara vår bas för sommartävlingen. Vi kommer att spela banor som Kil, Arvika och Kongsvinger. Scandic Hotell Oscar, ett **** hotell med SPA kommer att vara vår enkla boning och vi kommer att spendera kvällarna på en av Sveriges vackraste nattklubbar. Där kommer även jag att spela solo och med band.

Beroende på hur många vi blir, men tanken är att vi skall spela Ryder Cup. Blir vi inte tillräckligt så kommer vi spela slagtävling över tre dagar.

Så här ser schemat ut med reservation för små ändringar.

Torsdag den 19 juli.
Samling 11:00 på Kil GK.
Första start ca: 12:00
Middag på Olsson Brygga vid 20:00

Fredagen den 20 juli.
Spel på Arvika GK
Middag på Olssons Brygga runt 20:00
Live med Mike 22:00

Lördagen den 21 juli
Spel på Kongsvninger GK
Middag på Olsson Brygga runt 20:00
Live med Gul Front 22:00

Hemfärd Söndag...

Vi kanske kommer att lägga in en bowling om vissa proffs följer med...

Del i dubbelrum inkl. frukost och greenfee för 2800:-

Detta kommer att bli en höjdare så missa inte detta!!!

Svara innan söndag den 15 juli via mail eller sms till mig!

Svinga lugnt!

Mike28 Juni 2012, 10:05
Titantouren erbjuder rabatt på golfhäftet.

Om det är någon titan som funderar på att köpa golfhäftet så erbjuder nu titantouren nu detta till rabatterat pris. Ni betalar endast 395 kr (ordinarie pris 495 kr).
Surfa in på www.golfhaftet.se och ange koden titan.

Ledningen27 Juni 2012, 21.45


Eskilstuna GK an en väldigt bra golfare bli bättre? Ja tydligen. Just nu har vi en person på touren som bokstavligt talat spelar i en klass för sig själv. Förra veckan var det Vidbynäs och i tisdags körde han över Arlandastads Mastersbanan. Innan vi berättar mer om denna man, tänkte vi sammanfatta Titantouren, nu när den har kommit halvvägs..

Sätter man på sig läsglasögonen och granskar resultatlistanfinner man en relativt jämn tour poängmässigt, bortsett från Micke som har gjort en tidig utbrytning. Tourledaren har i vår sju st. topp-5 placeringar eller sex st. topp-3 placeringar. Vi hade spekulerat om att 50 poäng i snitt på åtta tävlingar var sjukt bra och resan förmodligen redan klar. Nu har Mike redan 64,25 poäng i snitt. Snacka om lång formtopp.

Bakom honom har rookien Jan Blom kopplat greppet om andraplatsen följd av förra årets rookie, Gert Lindholm. Joel Lindstedt ligger på fjärde plats efter två raka segrar(Kallfors och Brollsta). Därefter har vi huvudklungan med Fredrik Gustavsson i täten.

Med två raka birdies inledde Koreanen sin runda med ute på mycket fina Arlandastad. Därefter gjorde han fyra raka par innan han var tvungen att skriva in en socket-bogey i scorekortet. Par på 8:an respektive 9:an gjorde att han låg ett under banans par efter nio spelade hål(brutto!!).

Sista nio började han med att tappa tre slag på de två inledande hålen. Hade verkligenheten kommit ikapp herr Eriksson? Började han darra på manschetten? Nej nej, då stängde Mike butiken med sju raka par och slutade på 69 slag netto(+2 brutto). Vi lyfter på hatten och säger grattis till Mikael Eriksson. Förra veckans tåg från Nykvarn förlängde rälsen till Arlanda när tourettan tog sin andra raka seger.Bakom Koreanen knep Fredrik Gustavsson 2:a platsen efter som han själv uttryckte sig "P-boll-golf". Rykten säger att han slog en provisorisk boll på 12 av 18 hål. "Frippe" är dock en spelare av klass och ingen är förvånad över att han kunde skjuta ett bra resultat trots alla P-bollar. Tredjeplatsen gick till Joel Lindstedt på bättre hcp än fyra andra starka män. Självklart var Jan Blom en av dem. Ingen höjer på ögonbrynen av förvåning…

Vi vill avsluta detta nyhetsbrev med en väldigt rolig händelse som utspelade sig på 18:e green. Jonas ”180m Drive” Patrikssons runda hade varit sisådär när han något besviken klev upp på artondes tee. Detta par 3 hål spelades i tisdags 167m. Jonas tar fram sin ”trä-sjua” ur bagen och får enligt honom på ett hyfsat bra slag. Bollen hamnade rätt nära hål och när vi mätte upp avståndet tar herr Patriksson ledningen på 3.48 m.

-Yes!, tänkte den unge mannen, -idag kanske man kan vinna nearest. Det är ju "bara" tre bollar kvar efter oss. Jonas, Jocke Flodin och Johnny Granberg stod sedan kvar brevid greenen för att bevittna nästföljande boll. Då händer något som man inte får vara med om varje dag direkt. Mathias Åkerström går upp på tee och peggar upp sin boll. Bollen flög i en fin båge genom luften och landade ca: 6 meter innan flaggan och börjar rulla. Jonas hann tänka: Bra slag...fan den är bra...fan den är j-vligt bra... den kan gå i... den går i hååååål. Stort grattis Mathias!Vi vill tacka för denna grymma vår och önska er en likvärdig sommar. Nu väntar en sommartävling med bas i Arvika. Vi kommer att spela Kongsvinger, Arvika och Kil. Bo på Scandic Oscar Statt och äta trevliga middagar på Olssons Brygga. Lägg även till Koreansk pojkbandsunderhållning. Allt detta för knappa 3000 kr. Vi kommer att maila ut all info ang. tävlingen samt lägga ut det här under nyheter.

Ledningen
19 Juni 2012, 21.19
Vidbynäs GC 19 juni

Titanerna möttes av strålande sol och halv storm när deltävlingen nummer sju skulle avgöras ute på Vidbynäs. Frågor var som vanligt många... Skulle Joel ta sin tredje seger för året? Eller skulle Jan Blom ta sin andra raka? Har 2011 års segrare Johnny Granberg fått ordning på svingen? Frågorna var lika många som när Anders Borg lämnar in budgetpropositionen till rikstagen.Han inledde med ett par på ettan, för att sedan göra en dubbel på tvåan. På treans tee justerade han siktet 3 mm åt vänster. Det resulterade omedelbart med en fin birdie. Sedan gick denna man som ett tåg och spelade felfri golf ända in i kaklet för att citera Tommy Söderberg. Vi lyfter på hatten och säger grattis till Mike Eriksson. Tourvinnare årgång 2009 tog sin första seger för året efter imponerande spel.På andra plats kom en person som inledde svagt, endast 13 poäng första nio. Men efter korven på nian hittade han nya krafter och presterade hela 24 poäng sista nio. Dessutom var denna man ytterst nära en HIO på svåra hål 13 (5 cm från champagne). Hans namn är Håkan Bilfeldt. Med 65 nya tourpoäng klättrar Jönköpingsbon upp till plats nr 25 i tabellen.3:e platsen togs av 2008 års segrare av Titantouren Mathias Åkerström. 16 poäng först nio och 20 poäng sista nio visar att Åkerström gärna vill vara med och slåss om en flygbiljett till Florida. Med dagens 3:e placering klättrar Mathias upp till en 14:e plats i tabellen strax under Oscar "greppet" Gleisner.Longest vann Joel Lindstedt på 242 meter i motvinden(hans 3:e vinst). Håkan Bilfeldt vann som sagt nearest (Backstugan) på otroliga 5 cm. Ricard Lockner bokar in en middag på Engeln, Klaes Holm får lite nya bollar (bollhålet) och Jan Westerberg får åka till sin egen restaurang i Spånga och äta lunch för två personer (Thaihålet).

Nästa stopp på touren är Arlandastad. Detta blir första gången Titantouren spelar denna fina bana. På kvällen efter tävlingen är det prisutdelning på Engelen. Vi samlas där mellan 20:00 och 20:30 och äter en middag (2-rätter) för ett fint pris och lyssnar på stabil musik. Skicka ett mejl till Micke (yellowmike@yellowmike.com) om ni tänker dyka upp och om ni ska äta fisk eller kött.

Till sist vill ledningen önska alla titaner en riktigt trevlig midsommar. På återseende...

Ledningen13 Juni 2012, 18.218
Uppsala 12 juni

Det blev väldigt spännande igår uppe i Uppsalaskogarna. Tour Director Mike förutspådde att det skulle bli väldigt ”låga” scorer ute på Edenhof men att vissa skulle ta hissen rakt ner i resultatlistan ute på svårspelade Söderby. Att det skiljde 5 på stimpen mellan banorna kanske hjälpte till. Så här såg det ut i toppen efter Edenhof:

Jörgen Lundkvist 42 poäng.
Johnny Granberg 40 p.
Hans Persson 40 p.
Jonas Patriksson 39 p.
Tony Åberg 39 p.
Jan Blom 39 p.
Klas Holm 38 p.
Gert Lindholm 37 p.

För att beskriva hur krävande andra rundan blev när tröttheten kliade i armhålan så var det endast fyra Titaner som gick på bättre än sitt hcp. Lägg även till att endast tre st. klarade av att gå på 36 p. Hur gick det då för ovanstående krigare?Jörgen Lundkvist tog hissen längst ner och slutade på en 15:e plats. Han kan dock stolt gå in på golf.se och göra en fin sänkning. Johnny Granberg såg länge ut som en majorvinnare men tappade brutalt sista tre. Hasse Persson var den som klarade sig näst bäst av topp åtta och tappade endast en placering. Även Hasse var uppe och ledde några hål. Jonas Patriksson som har spelat stabilt…för några år sedan, hade äntligen fått ordning på närspelet och ledde stort mot slutet. Tyvärr för hans del så tog soppan slut efter hål 32 men herr Patriksson tog ändå en hedersam sjätteplacering.


Bilden ovan: Robert Hoffman chippade till sig en 9:e plats.

Tony Åberg tappade rejält och halkade efter tjugoåtta svordomar ner till elfteplats. Om nu Jörgen tog hissen längst ner, så grävde Klas Holm ett stort hål under den våningen och begravde sig djupt med att slå sex poäng första nio på Söderby. Han repade sig dock men föll tungt till en 21:a plats. Förre majoren Gert Lindholm var endast en koppsnurr på sista hålet för att vinna årets andra major, men för att förklara hur hårt det är på touren i år, så kostade den missen fyra placeringar.

Gårdagens man stavas Jan Blom. Rookien Janne har blandat flera topplaceringar med några mindre bra resultat. Men nu blev det ändå hans tur och han inkasserar därmed 97 tunga tourpoäng. Stort grattis till dig Janne. Mycket bra jobbat. Tourettan Mike slutade efter en tung start tvåa, efter en fin avslutning på Söderby. Christofer Andersson tog sin första topplacering för året när han går på 37 poäng på sista rundan och slutade trea. Noterbart är att Tommy A Eriksson fick äntligen slå längst igen samt Klas, Micke, Danne Karlsson och Leffe Åkerlund vann närmasthålen.Nu väntar Vidbynäs fina mästerskapsbana och poängbogey skall återigen spelas. Antar att det är många som kommer att välja tidig start pga matchen som börjar 20:45 på kvällen(alla kommer att hinna runt och hem i god tid). Det kan betyda att man trots valet av starttid kan få starta runt halv två. Hoppas att ni har överseende med detta.

Vi syns på rangen!
Trevlig helg
Ledningen


5 Juni 2012, 21.31
Brollsta GK 5 juni

43 st. unga Titaner samlades igår på Brollsta’s svårspelade bana för att göra upp om de attraktiva tourpoängen. Om ni trodde att Kallforsvinnaren Joel Lindstedt hade en tillfällig formtopp så hade ni fel. Det fanns bara en man ute på fältet. Joel sopar rent och tar en grym back-to-back seger och klättrar som en raket upp till fjärdeplatsen i totalställningen. Stort grattis till grymt spel. Hela 6 birdies noterades av den fagre ynglingen. Respekt!Tvåa kom ytterligare en fager ung man, Fredrik ”Frippe” Gustavsson, som med bättre hcp än Micke Eriksson och Lelle Tägtström fick äntligen komma upp på prispallen. Tourettan Mike kunde tagit den attraktiva andraplatsen men efter en bränd 12 centimetersputt på nian samt efterföljande svordomar blev han tvungen att vika sig mot Frippe. Han utökar dock sin ledning totalt när tourtvåan Thai-Janne hade en tung dag vid buffén.

Femma kom Johnny Granberg och sexa Hasse ”Duffen” Persson. Anders Thoor spelade återigen stabilt och slutar sjua tätt före Tony Åberg som avslutade vackert. Närmasthålen vanns av Gert, Hans Olofsson, Hans Lång och Joel. Längst slog Jonas Patriksson, nä jag bara skojar... längst slog Stoffe Andersson.

Nu väntar årets andra major. Vi skall besöka Uppsala och spela Edenhof och Söderby. Det fina med kråksången är att vi endast betalar 340:- för båda banorna. Vi kommer att starta 08:00 från både tee 1 och tee 10 så att sista boll beräknas att slå ut dryga 09:00. Första start på Söderby där vi även äter lunch(ingår ej) är 14:30. Samåk gärna innan trafiken och ni som har bokat bilar ihop, skicka ett sms/mail till Micke.

Vi räknar att bli runt 50 pers så det är cirkus 100 tunga tourpoäng till vinnaren. Svinga lugnt så ses vi i Uppsala. För alla som har ändringar på ert hcp, gör dessa gärna innan måndag 21:00. Detta underlättar för oss då vi förbereder live-telefonerna dagen innan.

Ledningen


30 Maj 2012, 23.54
Kallfors GK 29 majVad kan man säga om gårdagens runda på Kallfors GK ute i Järnaskogen? Vad och vem var det som höjde sig över mängden? Det skrevs ett par milstolpar i Titanhistorien denna vackra men något svalare tisdag. Var det att vi dödliga fick en lektion om hur golf skall spelas av ett PGA-proffs, som gästspelande ooch satte oss andra på plats med att skjuta 42 poäng? Var det Joels fina 41 poängsrunda, bäst av oss Titaner? Var det Jan-Erik Lillehagens grymma HIO på hål tre? Var det, att det gjordes tre eaglar, varav två av tourettan Mike och en tap-in av Tony Åberg? Att förra årets champ, Johnny Granberg kommer in på en fin 36 poängsrunda och hamnar åtta, vittnar om att det var sjuka scorer ute i Sörmlandskogen.


Bilden ovan: Janne Yoghurt gör Titantourens första HIO – Stort grattis :-)

Titanerna har vaknat och det är med råge. Leif Åkerlund vann förra veckan på 39 poäng och det var förmodligen startskottet på årets handicapslakt. Vi lyfter på hatten för alla ovan nämnda samt lägger även till att rookien, Jan Blom samt veteranen Peter Bane gjorde grymma dagsverk och slutade på 40 poäng vardera. Tvåa efter Joel kom ytterliggare en rookie, Jörgen Rundqvist, på samma poäng men med sämre hcp. Mycket bra jobbat mitt herrskap. Även tourtvåan, Thai-Janne, spelade återigen stabilt. Herr Westerberg och Mike gör nu ett litet miniryck i toppen. Nu väntar svårspelade Brollsta på oss och vi får väl se om den goda formen håller i sig.


Från vänster: Niklas Wikström, Joel Lindstedt, Anders Thoor, Jonny Westberg och Thomas Bergkvist.

Efter Kallfors samlades en fin skara unga individer på BBQ Steakhouse för en fin tvårätters och en trevlig prisutdelning. Att vissa sedan fortsatte till Engelen och "The House of Eagle McBain" för vidare spritintag, kommer nog ingen i gänget ihåg. Tack alla för en grym dag och nu laddar vi om svingen till nästa tisdag. Glöm inte att anmäla er i tid och som vanligt, har ni önskemål om starttid, maila Micke. Vi önskar er en trevlig helg.

Ledningen22 Maj 2012, 23.50
Troxhammar GK 22 maj

Solen sken som en lång drive från rookien Karl Krebs stora slagarsenal. Förutsättningarna var perfekta. Det skulle behövas röda siffror på leaderboarden idag. Det fanns inte plats för ursäkter längre. Vem skulle triumfera? Var det Gert som vann storstilat på Kyssinge? Var det tourettan Janne Westerberg som var het? Nej, efter en inledande tjugondeplats samt en fin sjätteplats sist, var det äntligen dags för Leif Åkerlund att återigen, efter två års väntan, kliva högst upp på prispallen.


Bilden ovan: En glad (mannen i mitten), och två mindre glada titaner (resultatmässigt)

Leif började med en fin birdie och sedan fortsatte segertåget i tvåhundra ryck ända tills han hade passerat mållinjen. 37 slag brutto på första nio är stor respekt. Det kanske låter som det var utklassning ute på Troxhammar idag men det var tight i toppen. Man kan säga att de två sista hålen ställde till det för många idag. Thomas Bergkvist avslutar med dubbel-fyrpel. Lillehagen med bogey-dubbel. Mats Logärd, Anders Thoor samt Frippe Gustavsson med varsin dubbel. Även tourtrean Mike Eriksson avslutade med bogey-bogey.


Bilden ovan: 1:ans tee på Troxhammar.

Herr Eriksson ledde på -3 och bättre hcp inför de sista två hålen men kunde tyvärr, som många andra idag, inte knyta ihop säcken och slutade tillslut trea. Som plåster på såren klev nu Tour Director Eriksson upp på första platsen totalt, tätt skuggad av Thai-Janne Westerberg. Även noterbart är att Leif numera kan kalla sig tourtrea. Hemmaspelaren Roberto Sundler höll ihop det i slutet och tog en tung andraplats idag. Bra jobbat. Lillehagen som vann premiären hittade tillbaka till spelet och blev fyra.


Bilden ovan: Sist men inte minst - Titanbilen.

Nu väntar Kallfors på oss ädla män och årets först poängbogey. Vi kommer att återgå att starta kl. 12:00. Anmäl er som vanligt i tid och det är mycket viktigt att skicka mail om ni behöver ha speciella startider. Det blev alldeles för många ändringar ute på Troxhammar och ett tag såg det ut som Micke hade runda ögon och det vill vi inte se igen. Vi önskar er en trevlig helg och svinga lugnt.

Ledningen.17 Maj 2012, 18.50
Kyssinge GC 15 Maj

Årets första major var på schemat och Kyssinges svårspelade bana var värd. Och svårspelat blev det när viden tog vid tidigt på tisdagsmorgonen. Våra flaggor stod som spön i backen på första tee och det kändes att det skulle bli en lång dag. 47 titaner med tre gästspelare i följe, peggade upp för att spela om ära och berömmelse. Om det nu blev så mycket ära och berömmelse kanske vi inte skall skriva så mycket om. Hela elva spelare fick notera en tresiffrig bruttoscore i livetelefonerna och många var inte långt efter.

Bilden ovan: Gert Lindholm (mannen till höger) vann ute på Kyssinge.

Mannen för dagen stavas Gert Lindholm, som med denna vinst tar sin första seger på Titan Tour. Med en stabil 73 netto i dagens vind, kunde han stolt sätta sig i bilen med 97 nya tourpoäng och ett årsmedlemskap på Kyssinge GC. Stort grattis. Gert som endast fick fem poäng på premiären tog en sjukt kliv uppåt i totalen och ligger nu fyra. Trots vinsten blev det lite nervöst i klubbhuset för tour Director Micke hade efter socketen på sjuan hittat tillbaka till spelet. Herr Eriksson hade en sjumetersputt för vinst på sista hålet men bollen smet precis bredvid.

Bilden ovan: Tony Åberg svingar...

Trea kom rookien Jan Blom på bättre hcp före nyblivna tourettan Jan Westerberg som återigen visar upp stabilt spel. Janne som tog en fin andra plats ute på Ekerö, inkassarade ännu en tung poängskalp. Trots trippeln på sista hålet slutade Jocke Flodin på en fin andraplats och är därmed dito på totalen. Bra spel grabbar! Joel Lindstedt såg länge ut som en potentiell segrare men efter tunga fadäser på tolvan och tretton så föll han tungt i resultatlistan. Även herr Lillehagen som vann ute på Mälarö hade en nattsvartdag och slutade näst sist av titanerna.

Närmastpriserna gick till Tommy A Eriksson, Niklas Wikström, Oscar Gleisner?!? och Leif Åkerström. Längst slog gästspelande Gunnar Olsson. Nu väntar Troxhammar GK på oss och det skall återigen spelas slaggolf. Glöm inte att anmäla er som vanligt i tid och må helgens glädjesvalor vila i edra armhålor.

Vi syns på först tee…

Ledningen


8 Maj 2012, 23.44
Mälarö GK Skytteholm 8 maj

Det blev en solig men blåsig premiär ute på Ekerö igår tisdag. 52 st. unga män hade tagit sig ut till Mälarö GK. Banan bjöd på fantastiskt skick, så det kändes som att en låg score var på väg in i klubbhuset. Men som vanligt på premiären så räckte det med att spela på sitt handicap. Jan-Erik Lillehagen och Jan Westerberg höll ihop det bäst och slutade etta respektive tvåa. Stort grattis.


Jocke Flodin ledde länge men tröttnade på slutet och tog tredjeplatsen. 13 st. nya titaner hade letat sig ut i blåsten och bäst av dem alla gick Thomas Nilsson, som slutade på en hedrande fjärdeplats. Bra spelat Thomas. Förra årets ”Champ”, Johnny Granberg kämpade till sig en fin femteplats och Anders Thoor slutade sexa.

Nytt för i år är poängräkningen. Tror, trots skrala resultat, att vissa som kammade noll i poängräkningen från förra året, kände sig hyfsat nöjda med att få lämna premiären med några fina tourpoäng. Vi hoppas att detta bidrar till att man aldrig ger upp och kämpar till sista putten är i hål.En annan nyhet för i år är att herr Flodin och herr Åkerlund går in och sponsrar med en full resa till USA till den som vinner flest närmasttävlingar. Vi lyfter på hatten och säger respekt och stort tack. Det kändes som att folk visste om nyheten, för att det var ett sjukt lim på närmastvinnarna. Oscar Gleisner, Tommy A Eriksson, Peter Bane och Benny Nybro tog det första steget mot årets bonuspris. Hatten av för Mathias Åkerström som slog en sjukt lång drive på sista hålet. Respekt!

Nu laddar vi om batterierna till nästa tisdag och Kyssinge Golf. Där spelar vi inte bara om äran och tourpoäng utan även som vanligt om ett årsmedlemskap på den fina klubben. Glöm inte att anmäla er via hemsidan i tid och önskar ni extremt tidig alt. sen start, maila in edra önskemål i god tid så löser vi nog uppgiften.

Svinga lugnt!

Ledningen6 Maj 2012, 22.10
Titaner!

På tisdag smäller det på Mälarö GK Skytteholm. Här kommer det lite info ang. premiären. Men innan det så vill vi berätta lite om vad som hände nere i Skåne. 15 unga män tog sig ner och skulle vässa formen inför premiären. Ryder Cup var på agendan och syd-laget hade revansch att kräva sedan Thailand. Vi hade även lagt till en slaggolftävling över alla fyra rundorna. Den blev dock inte så spännande. Joel Lindstedt spelade strålande golf de två inledande rundorna. Med flera slags marginal till tvåan Håkan Bilfeldt och trean Jonas Patriksson, så kunde Joel enkel spela sig i mål och mottaga folkets jubel. Stort grattis till Joel och hoppas att formen sitter i tills på tisdag.

Ryder Cupen innehöll Bästboll, bäst/sämstboll, sportfixarmatch och avslutande singel/match. Det blev sjukt spännande. Lag syd hade från bästbollarna tagit sig en 2-poängsledning och höll den även under andra dagen då bäst/sämstbollarna och sportfixarmatcherna spelades. Men av erfarenhet så vet vi att nordlaget alltid är starka i singel/match och när förstabollens Micke och Tommy Eriksson från lag syd slog en 97:a resp. 98:a brutto, då svävade olyckskorparna runt Mickes fina pagé.

Att Micke sedan lyckades vända mot rookien Karl "krabban" Krebs, då förstår ni att fyra rundor på tre dagar hade väl tagit ut sin rätt. Efter tre bollar klara i klubbhuset, hade nordlaget tagit in försprånget och var even inför sista bollen. Den bestod av Joel Lindstedt/Jonas Patriksson från nord och Lennart Tägtström/Håkan Bilfeldt från syd. Via våra live-telefoner kunde vi alla se att alla fyra hade spelat bra golf. Men när bollarna slogs in mot Araslövs vackra 18:hål, var det endast två unga män som log. Hakkan och Lelle hade avgjort matchen tidigt vilket medförde att sydlaget tog 4 poäng och slutligen vann med 17-13. Att sedan nordlaget skulle få betala avslutningsmiddagen var det nog ingen som tog miste på. Det skulle vaskas hummer och drickas champagne.


För er som valde att finslipa formen på hemmaplan så måste vi tillägga att ni missade en kanonhelg. När den bästa golfen kanske uteblev, desto trevligare hade vi vid sidan om. Kristianstad bjöd oss titaner på en fantastisk helg och vi längtar redan till nästa års kickoff.

Nu till premiären. För er som inte har anmält er av vissa anledningar så vill vi påminna er att göra det innan 13:00 imorgon måndag. För er som inte vet hur man anmäler er så gör man det via vår hemsida. Längst upp till höger står det anmälan. Klicka där och logga in med lösenordet som ni har fått i tidigare mejl.

Här kommer det hålltider för Mälarö GK:

11:00 Välkomstmöte(ej obligatorisk). Vi kommer att hälsa alla välkomna och presentera årets nyheter på touren.

11:45 Lagbild(nästan obligatorisk)

12:00 Första start

Spelform: Slaggolf

Glöm inte att ta med 340:- i kontanter för greenfee(för medlemmar på Mälarö 140:-).

Har ni frågor, svara på detta mail.

Vi syns på Mälarö GK!

Ledningen23 April 2012, 1817.30
Ärade Titaner!
Nu är det mindre än en månad kvar tills det smäller på Mälarö GK, tisdagen den 8 maj. Formen skall finslipas, förväntningarna skall byggas upp och självförtroendet kommer förmodligen att vara på topp innan vi peggar upp på premiären.

Kickoff Kristianstad 3-5 maj…
Gällande ovanstående så kommer årets kickoff återigen ligga i Skåne. Detta år har vi fått ner priset och boendet har fått sig en rejäl uppsving. För 1950kr för man väldigt mycket glädje och chansen att mjuka upp den gamla slitna svingen. Detta är verkligen en grym start på årets golfsäsong. OBS! Begränsat antal platser. Anmäl er genom att svara på detta mail. All information angående Kick-offen i Skåne finns här (klicka här)

100…
Vi har i skrivande stund fått in runt 20 nya medlemmar och vi lovar att välkomna alla dessa unga män precis lika som vi gjort med er ”äldre” medlemmar. Om vi nu inte får allt för många avhopp från 2011, så kan vi landa på runt 100 vackra män. Då har vi äntligen nått det grundmål vi satte 2006. Bättre sent än aldrig.

Årsavgift…
Så för er som har tänkt er att medverka på årets tour, nya som gamla, betala in årsavgiften i god tid innan första deltävlingen. För att undvika oklarheter, så är man inte berättigad tourpoäng förens avgiften är betald. Man kan m.a.o. inte spela en deltävling för att sedan betala in årsavgiften och kräva tourpoäng. För er ”veteraner” på touren som inte har meddelat att ni skall delta, skicka genast ett mail.

Nyheter…
Vi har en del nyheter i år så det är väldigt viktigt att alla går in på vår hemsida och läser igenom allt som står under info och regler. Bl.a. så kommer alla få tourpoäng på deltävlingarna, inte bara topp 15 som tidigare år(läs under regler).

Destination USA!
Vi har nu äntligen fått klart med att vår avslutningsresa blir till Florida, USA. I november kommer vi bege oss västerut och söka nya golfupplevelser. Totalt 9 resor står på spel förutom alla andra fina priser.?Vinnaren av årets grundserie (efter 16 deltävlingar) är garanterad en resa(nyhet).?

Till slut…
Vill vi hälsa alla nya som gamla medlemmar välkomna till en ny upplaga av vår kära tour. Det glädjer oss innerligt. Vi kommer inom en snar framtid skicka ut ett mail med all info om tourpremiären på Mälarö GK. All övrig info kommer upp här under nyheter. Svinga lugnt och så syns vi i Kristianstad.


Medlem på Titan Tour 2012 att-göra-lista:
1. Om jag inte anmält mig att jag skall delta i år via mail till Micke, så maila.
2. Läsa igenom info och regler noga.
3. Anmäla mig till Kickoffresan(sista anmälning 30 april).
4. Betala årsavgiften.
5. Kolla mina uppgifter på deltagarlistan(under anmälning).
6. Ta ledigt från jobb och familj under sommartävlingen redan nu(20-21 juli).
7. Ta ledigt från jobb och familj under Eskilstunatävlingen(7 aug).
8. Köpa ny driver.
9. Stretcha.

Ledningen


31 Mars 2012, 18.03
Kick-Off-resa 3-5 maj, Kristianstad!

OBS - Ändrat boende / pris / anmälningstid för kick-offen.

Vi kommer att ha vår kick-off-resa för Titan Tour 2012 nere på Araslöv GK, Kristianstad, mellan den 3-5 maj. För endast 1950:-kommer vi spela massor med golf och äta god mat. Vi kommer även under lördagen möta skåne i matchspel, de kommer säkert vara laddade för revansch från i fjol. Detta är en grym chans att träffa nya som gamla titaner och få en bra start på säsongen.

All information angående Kick-offen Skåne 2012 finns här.


/Ledningen


20 Januari 2012, 23:08:01
Titantour 2012.

Kära titaner! Dags att planera in årets golfdagar i kalender. Se även till att boka in kickoffresan i Kristianstad, som går av stapeln helgen innan tourpremiären(3-6 maj). Glöm inte heller bort sommartävlingen i Värmland med bas i Arvika 20-22 juli. Mer info om dessa tävlingar kommer inom kort.

Alla tourdatum är nu spikade samt uppdaterade under tourdates. Intresset verkar stort och anmälningarna har redan börjat strömma in. Så se till att anmäla dig nu(se info nedan). All övrig info om Titan Tour 2012 finns nu på infosidan och regelsidan.

Nya såväl som gamla Titaner…välkomna!

Ledningen2 Februari 2012, 13:04
Mörkret är på väg bort och långt där borta vid horisonten ser vi årets tour sakta komma krypande. Återigen ett stort tack till alla som var med och förgyllde vår tour 2011. Förra året fick vi in ca: 30 st nya medlemmar och i år satsar vi självklart på att bli större och bättre på alla punkter. Vi var 70 vackra titaner 2011 och redan nu har tio nya medlemmar anmält sig. Det tyder på att intresset är fortfarande stort. 2012 kommer vi att ha ett tak på 100 medlemmar. Så vill ni redan nu garantera er en plats på årets Titan Tour, skicka din anmälan till spela@titantour.se och ange följande information i mejlet (se nedan).

- Namn:
- Adress:
- Golf id:
- Klubb:
- Hcp:
- Tel.nr:
- Mail adress:

För er gamla medlemmar räcker det att fylla i ev. ändringar på edra uppgifter.

Stretcha lugnt....


Klicka här för Gamla Nyheter 2020

Klicka här för Gamla Nyheter 2019

Klicka här för Gamla Nyheter 2018

Klicka här för Gamla Nyheter 2017

Klicka här för Gamla Nyheter 2016

Klicka här för Gamla Nyheter 2015

Klicka här för Gamla Nyheter 2014

Klicka här för Gamla Nyheter 2013

Klicka här för Gamla Nyheter 2012

Klicka här för Gamla Nyheter 2011

Klicka här för Gamla Nyheter 2010

Klicka här för Gamla Nyheter 2009

Här anmäler du dig till våra deltävlingar.

Klädkollektion 2021

Race To Black Mountain 2021
Detaljerat schema.

Kickoff resa till Gotland 22-25/4

Här kan du läsa allt om matchspelet 2021.
Resultat matchträdet 2021

STHLM South (22/6)

STHLM South course (22/6)
STHLM North course (22/6)

1 Håkan Bergström563
2 Rickard Kapell544
3 Tony Wessberg541
4 Fredrik Gustavsson537
5 Michael Lucic510
6 Michael Westerholm506
7 Bekir Jusufbasic502
8 Matthias Vidh490
9 Juhani Heikkilä489
10 Kenneth Gustavson484

Se totalresultat


Resultat 2021

Resultat - Longest, nearest, Baan Thai.