Kvik Kronan ATM 365id Kornelindsel TAK


23 Oktober, 13.59
Spanien 2014

Snart är det dags att packa resväskan och bege sig ner till sköna Spanien. Vi kommer att bli 31 st. unga vältränade solbrända män som åker ner för att vinna ära och berömmelse.Ryder Cup 2014
Vi har noga överlagt hur lagen skall se ut och så här kommer lagen att se ut:

Lag Nord:
Fredrik Gustavsson (K)
Janne Lillehagen (A)
Jonny Westberg (A)
Jonas Patriksson
Niklas Wikström
Mathias Åkerström
Mats Logärd
Peter Bane
Jonny Olsson
Tony Wessberg
Sven Lund
Gert Lindholm
Hasse Olofsson
Jan Borg
Lasse Dargren
Kaj Åkerström

Lag Syd:
Mike Eriksson (K)
Oscar Gleisner (A)
Benny Nybro
Richard Drotte
Pelle Johnson
Lennart Tägtström
Roland Ström
Roberto Sundler
Tommy Eriksson
Anders Thoor
Johnny Granberg
Christofer Andersson
Gustavo Ekelund
Jocke Flodin
Jan Blom
Tommy Sundbom

Vi kommer att spela på följande sätt:
Dag 1 första 9: Bäst/sämstboll
Dag 1 andra 9: Sportfixarmatch
Dag 2 över 18: matchspel mot båda motståndarna

Vi spelar självklart om en segermiddag. Nu när vi har middag inkluderad så kommer vi på måndagen bege oss ut och äta på hemlig ort.

Sedan kommer vi att spela en tredagars slaggolftävling med den klassiska sweepen som krydda. Regerande champ Jonny Westberg får se upp för nu är det många som är formtoppade såsom Granberg och Lindholm.

Ledningen


10 Oktober, 19.20.00
Kungliga Drottningholms GC 30 september Clash of the titans!

Fem månader går snabbt när man har kul. Årets säsong har gått fort. Det känns som det var för ett par veckor sedan vi stod på Mälarö, förväntansfulla och fulla av självförtroende. Nu är den åttonde upplagan av Titan Tour avslutad. Nu väntar det vi alla kämpar för, Spanien. Vi skall nu summera årets säsong. Att tourfinalen blev lika odramatisk gällande vem som skulle vinna, precis som när TD Mike vann för två år sedan, var ju inte svårt att lista ut. Johnny Granberg har spelat grym golf under mestadels av säsongen och vinner 2014 års tour mycket välförtjänt. Grattis Johnny till din andra titel på touren.Tvåa kom Gert Lindholm som förmodligen har spelat den bästa golfen i höst(i hård kamp med Niklas Wikström). Driverkungen Fredrik ”Frippe” Gustavsson slutade trea just före ovan nämnda Wikström. Mycket bra spelat pojkar. Alla övriga resultat finner ni som vanligt på resultatsidan. Noterbart är även att Jan-Erik Lillehagen, matchspelskungen, vann även den enda närmasttävlingen vi hade med en hård wegde på Drottans svåra avslutningshål. Långtslående Yoghurt limmade upp den närmast av alla de 55 unga atleterna som letat sig ut till den fina banan. Grattis.Vi i ledningen vill tacka alla våra underbara sponsorer och partners som har gjort detta möjligt. Ingen nämnd ingen glömd. Ni vet alla vilka ni är och ni skall veta att vi verkligen uppskattar det ni gör för oss. Störst tack skall ändå gå till er krigare som varje tisdag tar er ut till banan när ni förmodligen inte borde och kämpar er runt trots stress och dåligt väder. Tack alla ni familjer som låter våra titaner vara borta från er då och då. Det är kickoff, tisdagar, ett par onsdagar och avslutningsresan. Lägg även till inspelsvarv, rangetid, Dormybesök, sällskapsspel, tipskvällar, pokerkvällar, Stadiumgolfen, Sportfixarserien, Scrambletävlingar, 5-dagars, KM, DM, H45, H55, Ryder Cup på tv…ja ni förstår. Stort tack.Vad säger vi om årets upplaga. Antalet titaner per deltävling har ökat. Flest var vi på premiären då 57 st. dök upp. Vi har endast varit under 40 en gång(Kallfors 36 st.). Snittet ligger på 47 st. vilket är en höjning sedan 2013. Matchspelet var uppskattat. Vi kommer köra ett liknande nästa år med några modifieringar. Gällande banorna så kommer vi byta vissa av dem och kanske återkomma två gånger till andra banor vi inte gjorde i år. Det känns som att kvalitet sätts i första rummet.Det verkar bli 32 långslående män som åker ner för att försvara hedern i Spanien. Nord har revange att utkräva sedan förnedringen i Hua Hin. Kommer Jonny Westberg försvara slaggolfstiteln? Mer info ang. resan kommer inom en snar framtid ut via mail och här på sidan. Vi kommer inom kort komma ut med lagindelningen i Ryder Cup. Första utskicket kommer endast att vara ett förslag. Vi tar gärna in synpunkter ang. lagen.

Återigen vill vi tacka för en underbar säsong. Nu laddar vi för Spanien!!!

Ledningen


25 September, 22.20
Bro-Hof Castle Course 23 augusti

Det var dags för sista deltävlingen innan årets stora drabbning på underbara Drottningholm. Bro-Hof stod som värd och bättre kan man knappast få det. Kallt och blåsigt gjorde så att titanernas förutsättningar för bra golf blev sämre. Självklart så spelades det bra golf från vissa ädla spelare men den stora massan hade det kämpigt.Vi får gratulera Samuel Huhta för sin andra seger på dennes rookiesäsong. Stort spel gav ynglingen viktiga poäng inför finalen. Bra jobbat. Tvåa kom Niklas Wikström som går från klarhet till klarhet. Niklas gick nu även om Gert i totalen. Trea kom en hårt kämpande ung man från Uppsala. Håkan Bergström började sin dag med att spela sin sämsta golf för året och såg avhängd ut. Men på nionde hålet så hände det något. Om det var golfguden som kom ner och nöp honom i stjärten eller inte kan bara han svara på men Bergström gick otroliga -7 på mellan hål 9 och 14. Sjukt imponerande.

Nu är alla deltävlingar färdigspelade och detta innebär att vi självklart måste hylla vissa personer. Vi börjar med Johnny Granberg som vinner grundserien och belönas då med en hel resa till Spanien. Grattis. Johnny har spelat stor golf över hela säsongen och har varit solklar etta sedan långt tillbaka. Att han ensam når 500 poäng säger det mesta.Vi skall återigen nämna att Jan-Erik Lillehagen vann första upplagan av Titan Match Play. Grattis.

Vi lyfter även hatten för Tony Wessberg som vinner Thai-hålstävlingen med en fin birdie på Bro-Hof. Den vältränade mannen slutade därmed på -4 ett slag före Stoffe och TD Mike. Måste även påminna alla att det som la grunden för detta var hans underbara HIO på Mälarö. Grattis.Hatten av för Fredrik Gustavsson som har slagit överlägset längst på årets tour. Hela 6 vinster på longest är respekt och han kommer alltid att få gå före kön på toaletten.

Christoffer Andersson och Tony Wessberg har vunnit flest närmasttävlingar. 4 st var blev det för ungdomarna. Bra jobbat.

Nu väntar finalen och vi kommer att spela i ledarbollsprincipen. Första start är kl:10:00. Vi måste även veta om ni kommer på avslutningsmiddagen och om ni skall äta kött eller fisk. Allt detta kan ni lämna när ni checkar in på tisdag.

Trevlig helg!

Ledningen


18 September, 22.50
Mälarö GK 16 september

Det var dags för den sista majorn och finalen i matchspelet. 49 män letade sig ut till Mälarö GK och två av dem var finalisterna Jonny Westberg och Janne Lillehagen. Vi visste att det skulle bli en tight match och tight blev det. Titanerna turades om att leda den ovissa bataljen och den gick som många andra matcher i år till särspel. Där visade Lillehagen styrka och limmade det långa inspelet medans Jonny missade sitt. Med en grym putt så avgjorde han första upplagan av Titan Tours matchspel och kan skriva in sig i våra historieböcker som den första vinnaren. Stort grattis till Janne som verkligen har visat att man aldrig skall ge upp i en match. Vid flertalet tillfällen under matchseriens gång har han varit uträknad men alltid vänt och vunnit. Respekt och vi syns i Spanien Janne!Vem skulle då kliva fram och ta nödvändiga poäng i slutspurten? Svaret blev Niklas Wikström som spelade fantastisk golf ute på Mälarö. 14 par och 4 bogeys är ett grymt resultat på den svårspelade banan. Detta gör så att Niklas tog ett stort kliv uppåt i totalen och är nu rysligt nära en biljett till Spanien. Bra jobbat.På delad andra plats kom en formtoppad Lennart Tägtström som efter förra veckans vinst tar ännu en fin skalp. Lelle gick därmed upp till en andraplats efter suveräne Johnny Granberg som hade en medioker dag ute på ängarna. En vinst på Bro-Hof nästa vecka för mannen med det gyllene håret(håret som nästan är lika långt som kroppen), så kommer finalen bli mer spännande än vad vi trodde för en månad sedan.Den som delade andraplatsen i tisdags var Gustavo Ekelund som trots en bogey på sista hålet slutade tvåa. Gustavo som slutade på delad tredjeplats på premiären, har haft det tyngre denna säsong, men tog nu ett stort kliv uppåt i totalen. Bra jobbat.Thaihålstävlingen, med det fina priset från Thai-Janne i potten, går som allt annat mot sitt slut. TD Mike och Stoffe Andersson sitter i förarsätet, dock med fördel Andersson p.g.a. att Mike inte kommer att vara med på Bro-Hof. En birdie där för Christoffer kan betyda seger. Tony Wessberg, Gert och Håkan Bergstöm har även chansen med fördel Wessberg som endast behöver göra ett par för att ta sig till ev. särspel på Drottans 18:e hål. Lyckas han med en birdie kan även det betyda seger. Spännande värre.

Nu till avslutningsresan. Vi har 28 platser plus de fyra som reser ner tidigare och tjuvtränar. Det är 18 personer som har betalt 1000 kr i handpenning för resan. Lägg till oss tre i ledningen. För er som vill garantera en resa och som har förbokat men inte betalt handpenningen så råder vi er att betala den snarast. Glöm inte avsändare. Dessa har redan betalt:

Hans Olofsson
Jocke Flodin
Lillehagen
Janne Blom
Jonny Olsson
Gustavo
Wikström
Bunker-Benny
Björne
GT Logärd
Rolle Ström
Pelle Punk
Thoor
Afrika
Lelle
Lasse Dargren
Wessberg

Det är även en till som har betalt men inte skrivit avsändare. Vem är det?

Detta ger 21 totalt.

Glöm inte att vi startar 11:00 nu på Bro-Hof. Det gör vi även på finalen på Drottningholm. Anmälan till finalmiddagen sker på Drottan och är det nu så att ni inte, mot all förmodan kan delta, så kan ni anmäla er till middagen via mail innan sista deltävlingen. Glöm inte kött eller fisk. Mer info ang. avslutningsmiddagen kommer i nästa nyhetsbrev.

Alla vet ju att vi alltid försöker att ha ett bra prisbord och detta är p.g.a. att vi alltid har generösa medlemmar här på touren. Så är det så att ni vill skänka något, ta gärna med det till Drottningholm. Allt är välkommet. Vill redan tacka Micke Ekander som i tisdags skänkte en jättefin kaffemaskin värde 1700 kr.Hörde på rykten att Oscar ville lägga sina fina King Cobra II(järnset) på prisbordet med jord i skårorna sedan järnslaget på Små Dalarö Gård 2007 men vi övriga i ledningen tackade nej. Han ville även pracka på oss bollen som han påstår drivit greenen med i Thailand 2011 men även där fick han nej.

Trevlig helg

Ledningen


14 September, 21.50
Inför Mälarö GK 16/9

Vem kommer vinna nu på Tisdag? Mälarö står på menyn. Här nedan ser ni top 5! Från Vänster: Johnny Granberg, Gert Lindholm, Jan Ankarberg, Fredrik Gustavsson och Lennart Tägtström.
11 September, 20.12
Täby GK 9 september

Solen sken när 48 vackra män åkte ut till Täbyskogen för att utöva modernt jordbruk. Vilka skulle ta in på överlägsne Johnny Granberg? Hade Lillehagen någon chans mot denne Granberg som har spelat strålande golf hela året? Vem skulle vinna den andra semifinalen mellan Tony och Jonny? Var Gerts form intakt? Skulle Oscar gå för green på den korta par 4:an(hål 13)? Hade Hasse finslipat sin puttning? Låg Banes frisyr rätt i vinden? Frågorna var många när vi besökte fina Täby GK i tisdags.Denna gång får vi lyfta på hatten för en man som endast använder tre klubbor i bagen(putter, spoon och 60 grads wedge). Mannen som nästan har finare frisyr än Bane. Mannen som äger 19 golfset i Thailand. Mannen som bryter på finska på sitt mobilsvar. Stort grattis till Lennart Tägtström för sin andra seger 2014. Lelle kliver därmed upp på en femteplats totalt och kan börja snegla på resväskorna hemma i fashionabla Tullinge. Tvåa kom en ståtlig man vid namn Rob Wåtz. Wåtz som ledde nästan hela tävlingen, kände att Lennart behövde lite mer tourpoäng, så han la sig frivilligt på sista hålet. Stor applåd till Rob som trots ett sträck på sista hålet slutar på 38 poäng. Respekt.Hur gick det för de andra som vi nämnde ovan? Lillehagen låg vid ett tillfälle under med fyra men kunde mot alla odds vända och vinna mot favoriten Granberg med 1/0. Lillehagen är förvånad, Granberg är i chock och Hasse som gick i samma boll fick svårigheter med att hitta hem. Detta bevisar att man aldrig skall ge upp. Grattis Lillehagen. Därmed missar Johnny chansen att vinna trippeln(grundserien, touren och matchspelet). Tror nog att Granberg är ganska nöjd med säsongen ändå.Andra semin var även den spännande. Matchen svängde fram och tillbaka men tillslut så kunde Jonny Westberg stänga matchen och vinna på hål 17 med 3/1. I början hade båda kombattanterna svårt att hitta rätt från tee men när siktet hade ställts in så spelades det stundtals bra golf. Nu kommer Lillehagen och Westberg mötas i en het final förmodligen redan på Mälarö. Gert som har spelat strålande golf sedan monstersänkningen på Viksberg fick även här spelet att stämma. Gert hade som Wåtz, sympati och medkänslor för Lelle och streckade sista hålet. Lindholm har nu parkerat sin resväska på andraplatsen och ser het ut inför slutspurten.

Klara för final:Peter Banes frisyr låg i början av rundan som en kombination av Carolas frisyr i Fångad av Stormvind videon och alla Michael Bolton videos tillsammans. Tre inledande par gjorde så att Bane tog täten och såg väldigt het ut. Sedan blåste vinden upp, Peter satte på sig mössan och ridå. Persson, som kände sig positiv inför sin puttning på övningsgreen, inledde sin runda med tre treputtar och en fyrputt. Grattis. Enligt Oscar så drev han förbi greenen på 13:e men det var det ingen som såg. Alla i bollen var tydligen upptagna med annat.

Nu väntar årets sista major. Anmäl er i tid och ha en underbar helg.

Ledningen


4 September, 22.55
Kungsängen GC 2 september

Äntligen sken solen på oss unga titaner när vi besökte Kungsängen Kings i tisdags. 42 vältränade män skulle gör upp om ära och berömmelse. Två matcher spelades och vinnarna heter Jan-Erik Lillehagen och Jonny Westberg. Stort grattis till er och nu väntar semifinalerna. Johnny Granberg kommer att möta Lillehagen och Westberg möter Tony Eriksson. Spännande.Vinnaren ute på svårspelade Kings stavas Anders Thoor. Han har varit borta några omgångar för att vila sig i form och det var tydligen ett bra recept. Thoor tar sin andra vinst för i år och klättrar upp på topp-10. Stort grattis! Två kom formtoppade Gert Lindholm och trea slutade Mikael Ekander. Bra jobbat.

Semifinalerna nedan:

Nu väntar Täby på oss och alla önskemål ang. starttider skickas sms till Jonas Patriksson. Detta gäller även om semifinalerna skall spelas. Vi i ledningen önskar alla en underbar helg och så syns vi på tisdag.

Ledningen


1 September, 09.42
Kallfors GK 26 augusti

Det regnade på Bro-Bålsta, det haglade och stormade på Vidbynäs, det var konstant ostadigt i Uppsala och självklart skulle det då regna oavbrutet på Kallfors. Vi har inte haft turen med oss efter sommaruppehållet. Det verkar ändå som att vissa titaner inte störs av regn precis som Tommy Eriksson förra veckan på Upsala GK.Denna gång var det Johnny Granberg som tog en överlägsen seger på fantastiska 64 netto. Att denna yngling gick runt på +2 brutto med fem birdies i detta rent ut sagt tragiska väder gör inte prestationen sämre. Att han då gjorde processen väldigt kort med TD Mike i matchspelet förstår ni alla. Stort grattis till Granberg som kanske med detta avgjorde grundserien. Även Tony Eriksson vann ganska enkelt över TD Gleisner och är därmed även han vidare till semifinal. Grattis.Tvåa kom sluggern Hasse Persson, den enda förutom Johnny som kom in på röda siffror och förstärkte därmed sin topp-tioplacering. Delad tre hamnade Björn ”Why?” Näslund och professor Niklas Wikström. De återstående matcherna i tredje omgången kommer att spelas på Kungsängen nu på tisdag.För er som har undrat hur banans skick är så har vi haft titaner ute och provspelat och banan håller mycket bättre skick nu än sist. De har även spelats KM nu i helgen så vi kommer förmodligen inte bli besvikna. Vi har även ringt upp kansliet och de garanterar på heder och samvete att banan är i toppskick. Frågor på det?

Vi syns i restaurangen…

Ledningen


25 Augusti, 20.10
Top 5 inför Kallfors (26/8)

Vem kommer vinna imorgon ute på Kallfors? Här nedan ser ni top 5 inför morgondagens drabbning. Från Vänster: Johnny Granberg, Fredrik Gustavsson, Jan Ankarberg, Jonny Westberg och Tony Eriksson.
22 Augusti, 10.22
Upsala GK 19 september

Det känns som vädergudarna inte gillar vår tour. Förra veckans deltävling bjöd på ett titanhistoriens värsta väder när vi besökte Vidbynäs. Då spelade vi endast 18 hål och ovädret varade runt en timma. I tisdags få spelade vi 36 hål och det dåliga vädret kom runt lunch och stannade hela eftermiddagen. Banan som hade fått stryk av vädergudarna redan i måndags blev fort dyngsur och golfen böts snabbt ut mot vattenpolo.En som gick ut ganska tidigt på morgonen var veteranen Tommy ”Afrika” Eriksson. Och som han spelade. -2 efter nio var bara starten på ett långt segertåg som gav Tommy behövliga poäng. Respekt och stort grattis. Att han senare på eftermiddagen åkte ut ur matchspelet mot matchspelsexperten Hasse ”Duff” Persson var självklart smolk i bägaren. Trots att Eriksson spelade hyfsat stabilt med tanke på vädret så fick han ge sig mot en desto gladare Persson.Delad tvåa med Thomas Nilsson, kom Enköpingsonen Jonny Olsson som äntligen får till det på touren. Jonny som ofta påpekar att han alltid spelar hyfsat förutom på vår tour, fick äntligen bevisa att han kan. Bra jobbat pojkar.

Även favorittippade hemmasonen Håkan Bergström fick ge sig i matchspelet mot TD Oscar Gleisner efter en hård batalj. Håkan är förvånad, greenkeepern fattar fortfarande ingenting, Jonas Patriksson är chockad och personligen har jag(Mike) fått ringa ”Rör inte min kompis” för att prata ut om detta skrällresultat. Förlåt Oscar…var tvungen. Tror fortfarande inte på att du drev green i Thailand. Även formtoppade Tony Eriksson vann ganska enkelt mot Mathias Åkerström så nu är omgång tre avslutad. Detta gör att nästa omgångs matcher är klara och kan spelas på Kallfors om de inblandade kan.

Omgång 3:
Hans Persson – Tommy Eriksson 1/0
Oscar Gleisner – Håkan Bergström 1/0
Tony Eriksson – Mathias Åkerström 4/2

Detta gör så att kvartsfinalerna blir följande:


Ha nu en underbar helg och så ses vi på tisdag.

Mike


18 Augusti, 09.55
Vidbynäs South Course 12 augusti

Det blev en intressant tillställning när vi förra veckan besökte Vidbynäs South Course för andra gången i årets upplaga av vår kära tour. SMHI hade lovat fint väder med svag vind. Det blev tvärtom. Solen försvann och förmodligen så fick vi det sämsta vädret under tourens historia. Åska, regn, hagel och kraftig vind gjorde så att flera titaner valde att bryta tävlingen.Återigen så spelade årets gigant Johnny Granberg stabilt och såg ut att gå mot sin andra seger för året, men efter en trippel på sista året så slutade han tvåa. Ett slag från vinnaren Gert Lindholm som även han darrade på sista hålet. Gert tog nu ett stort kliv uppåt i totalen och slog sig in på topp-10. Grattis! Trea kom det hårt skäggige Stoffe Andersson efter en ny stabil insats. Bra jobbat ”Greken”.Det spelades även fyra matcher ute på South Course.
Mikael Eriksson – Fredrik Gustavsson 2/1
Jan-Erik Lillehagen – Tony Åberg 4/3
Jonny Westberg – Lasse Dargren 3/2
Christer Holmstedter – Jan Blom 1/0 19:e hålet

Sedan spelades det en match igår på Brollsta GK:
Johnny Granberg – Jan Westerberg 6/5

Återstående matcher i tredje omgången är:
Hans Persson – Tommy Eriksson
Tony Eriksson – Mathias Åkerström
Håkan Bergström – Oscar Gleisner

Kvar i matchspelet är med dagens ranking:
1. Johnny Granberg
2. Jonny Westberg
3. Hans Persson(ej spelat 3:e omgången)
4. Tony Eriksson(ej spelat 3:e omgången)
5. Jan-Erik Lillehagen
6. Håkan Bergström(ej spelat 3:e omgången)
7. Christer Holmstedter
8. Oscar Gleisner(ej spelat 3:e omgången)
9. Tommy A Eriksson(ej spelat 3:e omgången)
10. Mikael Eriksson
11. Mathias Åkerström(ej spelat 3:e omgången)

Nu väntar Upsala GK på oss och 36 underbara hål. Banan är i toppskick och vädret kommer att bli bra!?!?. Många har bokat rum hos Burhan och pokerturneringen ikväll startar runt 21:00. Första start är 07:00. För er som inte hittar så stavas det med den gamla stavningen(Upsala) om ni skall söka er fram via er GPS. Vi ses på tee…

Ledningen


11 Augusti, 19.20
Tredje omgången i Titan Tour Matchplay 2014 avgjord.

Vinnare blev Tommy "africa" Eriksson 1/0.
11 Augusti, 12.46
Tredje omgången i Titan Tour Matchplay 2014.

Imorgon startar tredje omgången av årets matchspel. P.g.a. geografiska problem har matchen mellan Tommy A Eriksson och Gert Lindholm fått dispens av ledningen att spelas idag kl:15:00. Så fort vi har fått in resultatet så kommer vi meddela er direkt via hemsidan så att ni vet vilken titan ni kommer att möta i tredje omgången. Vi rekommenderar er starkt att spela er match under vår regi så slipper ni försöka pussla ihop det på er fridtid. Detta gäller.

Om Gert vinner:
Johnny Granberg – Jan Westerberg
Jonny Westberg – Lasse Dargren
Fredrik Gustavsson – Mikael Eriksson
Hans Persson – Mathias Åkerström
Tony Eriksson – Tony Åberg
Jan – Erik Lillehagen – Oscar Gleisner
Gert Lindholm – Jan Blom
Håkan Bergström – Christer Holmstedter

Om Tommy vinner:
Johnny Granberg – Jan Westerberg
Jonny Westberg – Lasse Dargren
Fredrik Gustavsson – Mikael Eriksson
Hans Persson – Tommy Eriksson
Tony Eriksson – Mathias Åkerström
Jan-Erik Lillehagen – Tony Åberg
Håkan Bergström – Oscar Gleisner
Christer Holmstedter – Jan Blom

Som ni ser så drabbas inte de tre översta matcherna utgången på den sista matchen i andra omgången. Ta gärna kontakt med båda dina potentiella motståndare och kolla av om ni kan spela er match imorgon. Meddela Jonas via sms om matchen blir av eller inte. Vi tackar för ert tålamod och önskar er lycka till. P.g.a. detta kommer startlistan publiceras tidigast 21:00.

Med vänlig hälsning

Ledningen


9 Augusti, 11.35
Bro-Bålsta GK 5 augusti

Sommarlovet är över. 49 taggade titaner och fyra gästspelare hade letat sig ut till Bålstaskogen för att jaga viktiga tourpoäng. Och som de spelade. Det kändes som att urladdningen var total. Håkan Bergström som kämpade sig till 35 poäng slutade på en delad 19:e plats. Imponerande. Vinnare av slakten av Bro-Bålsta blev Janne Blom som vann på grymma 42 poäng. Respekt! Janne slog även Stolpe i en av de sju matcherna som spelades. Stort grattis. Tvåa kom Christer Holmstedter på 41 poäng och sedan kom det tre spelare på 40 med Hans Olofsson i spetsen. Applåder.Matcherna som spelades var:
Jan Westerberg – Ricard Lockner 1/0
Tony Eriksson – Jörgen Rundqvist 2/1
Christer Holmstedter – Johan Alexandersson 4/3
Tony Åberg – Niklas Wikström 1/0
Jan Blom – Joakim Stolpe 5/4
Fredrik Gustavsson – Mats Logärd 4/3
Jonny Westberg – Staffan Ohlsson 1/0Under sommaren spelades det även två matcher:
Jan-Erik Lillehagen – Roland Ström 6/5
Lasse Dargren – Tony Wessberg 6/5

Kvar att spela i andra omgången som måste vara färdigspelad den 10 augusti är:
Johnny Granberg – Joel Lindstedt
Gert Lindholm – Tommy Eriksson

Kvar i matchspelet är med dagens ranking:
1. Johnny Granberg(ej spelat 2:a omgången)
2. Jonny Westberg
3. Fredrik Gustavsson
4. Hans Persson
5. Tony Eriksson
6. Jan-Erik Lillehagen
7. Gert Lindholm(ej spelat 2:a omgången)
8. Håkan Bergström
9. Christer Holmstedter
10. Jan Blom
11. Oscar Gleisner
12. Tony Åberg
13. Mathias Åkerström
14. Tommy A Eriksson(ej spelat 2:a omgången)
15. Mikael Eriksson
16. Lasse Dargren
17. Jan Westerberg
18. Joel Lindstedt(ej spelat 2:a omgången)

Vi önskar er en trevlig helg. Vi ses på Vidbynäs!

Ledningen


3 Augusti, 21.40
Sommaruppehållet slut - nu kör vi :-)

Nu på Tisdag börjar andra halvan av titantouren 2014. Först ut är Bro Bålsta där Mike Eriksson krossade banan förra året genom att gå -1 brutto. Vi vill friska upp ert minne på vilka som vann en deltävling innan sommaruppehållet. Se bilderna nedan.Vi syns på tee.

/Ledningen.


2 Juli, 22.20.48
Bro-Hof CG Castle Course 24 juni

Sista deltävlingen spelades i tisdags och det blev ett stort starfält som sökte lyckan och fina tourpoäng. Hela 54 titaner plus 5 gäster hade sökt sig ut till en av Sveriges bästa golfanläggningar och banan levererade allt det vi förväntade oss. Våren har ju gett oss fantastiska resultat och det gjorde det även denna gång med tanke på det blåste starka vindar över Broskogarna och banans svårighetsgrad är ju en av den värre sorten.Rookien och Viksjösonen Janne Ankarberg har gång på gång spelat stor golf och nu blev det äntligen Janne som fick kliva fram i rampljuset. Herr Ankarberg följer upp sin andraplats från Kungsängen och tar sin första seger på Titan Tour. Vi lyfter på hatten och säger grattis. Tvåa på samma score men sämre hcp kom Brommapagen Peter ”1 eagle i sitt liv ever” Bane. Peter som inte har träffat bollen på flera veckor p.g.a. att frisyren varit i vägen, kammade tillbaka håret och började återigen träffa bollen. Bra jobbat Peter. På delad tredjeplats kom tourettan Johnny Granberg efter ytterligare en mycket stabil insats och går på sommarlov som vårens kung.Det spelades även fem matcher ute på Bro-Hof. Dessa var:
Hans Persson – Bonn Phimmatha 6/4
Mathias Åkerström – Christoffer Andersson 2/0
Mikael Eriksson – Anders Thoor 6/5
Oscar Gleisner – Jonas Patriksson 4/2 (oscar hade väldigt tur i denna match)
Håkan Bergström – Rob Wåtz 3/2

Några dagar senare spelades det en match ute på Wäsby GK:
Lasse Dargren – Tony Wessberg 6/5

Matcher kvar att spela i omgång två(som måste vara färdigspelad 10 augusti):
Johnny Granberg – Joel Lindstedt
Jonny Westberg – Staffan Ohlsson
Rickard Lockner – Jan Westerberg
Tony Eriksson – Jörgen Rundqvist
Jan-Erik Lillehagen – Roland Ström
Fredrik Gustavsson – Mats Logärd
Joakim Stolpe – Jan Blom
Gert Lindholm – Tommy Eriksson
Niklas Wikström - Tony Åberg
Johan Alexandersson – Christer HolmstedterVi önskar er en underbar sommar och för er som vill umgås vid sidan av touren så har vi alltid vår fb-sida till att annonsera umgänge. För er som vill njuta av Koreansk pojkbandsmusik så lägger vi upp Mike’s spelschema här. Han kommer alltid ha sina klubbor med sig men han hälsar att han har slutat och betta.

juli:
1-3 Pubben, Borgholm
4 Bröllop, Strängnäs
5-9 Bånken, Kristianstad
10 Gårdsfesten, Åmål
11-12 Bluesfestivalen, Åmål
16-17 Golfen, Hofors
18 Rolling Rock, Eskilstuna
19-20 Strand Hotell, Borgholm
23-25 ExTe Masters, Ljusdal
26 Järnvägs, Ljusdal
27-31 Pubben, Borgholm

augusti:
1 Birger Jarl, Uppsala
2 Hamnfesten, Arvika

Vi syns på Bro-Bålsta!

Ledningen


19 Juni, 17.30
Kungsängen 17 juni

Vanligtvis när vi besöker Kungsängen brukar det vara svårspelat. Det var det det även i tisdags. Det normalt snabba greenerna var utbytta mot tröga och något ojämna sådana. Att sedan ruffen var väldigt tjock gjorde det hela väldigt svårspelat. Fredrik "Frippe" Gustavsson verkade inte ha några problem med det och for upp en som raket i toppen på leaderboraden efter nio hål. Men en nia i på hål elva förstörde dagen för "Frippe". Han fick trösta sig med att vinna longest för tredje gången i år.

Istället fick Johnny Granberg lyfta på segerhatten efter väldigt stabilt spel och därmed ta över första platsen på touren. Stort grattis till Burvikssonen. Tvåa i tisdags blev Viksjögrabben Janne Ankarberg efter ytterliggare en stabil insats. Bra jobbat. Vi lyfter även hatten för Staffan Olsson som gjorde en magiskt eagle på hål fem samt för TD Mikael Eriksson som trots miserabelt spel lyckades tråckla in hans tredje birdie på Thaihålet.


Bilden ovan: Vinnaren ute på Kungsängen - Johnny Granberg.

Det spelades även tre matcher i Titan Tour Matchplay 2014. Dessa var:
Staffan Olsson - Jonny Olsson 1/0
Mathias Åkerström - Björn Ericsson En upp 19:e Åkerström
Tommy Eriksson - Per Hörnqvist 1/0

Sedan har även de två sista matcherna spelats klart:
Roland Ström - Hans Olofsson En upp 19:e Ström
Jan Westerberg - Robert Hoffman 2/1

Ranking inför andra omgången i Titan Tour Match Play 2014
1. Johnny Granberg
2. Jonny Westberg
3. Rickard Lockner
4. Hans Persson
5. Tony Eriksson
6. Christoffer Andersson
7. Jan-Erik Lillehagen
8. Anders Thoor
9. Tony Wessberg
10. Fredrik Gustavsson
11. Jonas Patricksson
12. Joakim Stolpe
13. Gert Lindholm
14. Håkan Bergström
15. Niklas Wikström
16. Johan Alexandersson
17. Christer Holmstedter
18. Tony Åberg
19. Rob Wåtz
20. Tommy Eriksson
21. Jan Blom
22. Oscar Gleisner
23. Mats Logärd
24. Lasse Dargren
25. Mikael Eriksson
26. Roland Ström
27. Mathias Åkerström
28. Jörgen Rundqvist
29. Bonn Phimmatha
30. Jan Westerberg
31. Staffan Ohlsson
32. Joel Lindstedt

Omgång två med start på Bro-Hof:
Johnny Granberg – Joel Lindstedt
Jonny Westberg – Staffan Ohlsson
Rickard Lockner – Jan Westerberg
Hans Persson – Bonn Phimmatha
Tony Eriksson – Jörgen Rundqvist
Christoffer Andersson – Mathias Åkerström
Jan-Erik Lillehagen – Roland Ström
Anders Thoor – Mikael Eriksson
Tony Wessberg – Lasse Dargren
Fredrik Gustavsson – Mats Logärd
Jonas Patricksson – Oscar Gleisner
Joakim Stolpe – Jan Blom
Gert Lindholm – Tommy Eriksson
Håkan Bergström – Rob Wåtz
Niklas Wikström - Tony Åberg
Johan Alexandersson – Christer Holmstedter

Om ni inte väljer och spela under vår regi så har spelaren som står först hemmafördel och matchen måste vara färdigspelad den 10 augusti.

Skall ni spela er match på Bro-Hof kommer ni att läggas i de sista bollarna. Meddela oss via mejl.

Trevlig Midsommar!

11 Juni, 23.28
Kallfors GK 10 juni

Det blev en fantastisk sommardag när 49 vackra män samlades ute i Järnaskogen för att slåss om viktiga tourpoäng och överlevnad i matchspelet. Detta blev även årets jämnaste deltävling och som segrare stod rookien Samuel Huhta som spelade stor golf på den svåra Sörmlandsbanan. Stort grattis till Samuel och detta gör så att han får häng på toppen av totalen. Tvåa kom Fredrik ”Frippe” Gustavsson och Janne Blom även dem på röda siffror. Bra jobbat pojkar. Även noterbart är att Granberg, Andersson och Westberg gör återigen ett stabilt dagsverk och befäster sina topplaceringar. Den sistnämnde går även upp som touretta inför svårspelade Kungsängen som vi besöker nästa vecka.


Bilden ovan: Vinnaren ute på Kallfors - Samuel Huhta.

Det spelades även nio matcher i första omgången Titan Tour Match Play 2014. Jämnt blev det nästan i alla matcher och gårdagens upphämtning stod Bonn Phimmatha för. Burhan hade dormy 3 efter 15 hål men efter första särspelshålet stod ändå Bonn kvar som vinnare. Bra jobbat. Dessa var matcherna: (namnen som står först är segrarna)

Mats Logärd – Mathias Nylin 2/0
Joel Lindstedt – Peter Bane 2/0
Mikael Eriksson – Benny Nybro 2/0
Christer Holmstedter - Willam Jonson 3/1
Bonn Phimmatha – Burhan Balikci 1 up 19:e hålet
Johan Alexandersson – Björn Näslund 1 up 19:e hålet
Jörgen Rundqvist – Joakim Flodin 2/0
Oscar Gleisner – Gustavo Ekelund 4/3
Jan Blom – Per Jonson 6/5

Matcher som är kvar att spela i omgång 1:
Jonny Olsson – Staffan Ohlsson
Robert Hoffman – Jan Westerberg
Mathias Åkerström – Björn Ericsson
Tommy Eriksson – Per Hörnqvist
Hans Olofsson – Roland Ström

Klara spelare för omgång två med dagens ranking:
1. Jonny Westberg
2. Rickard Lockner
3. Hans Persson
4. Johnny Granberg
5. Christoffer Andersson
6. Jonas Patricksson
7. Jan-Erik Lillehagen
8. Tony Eriksson
9. Anders Thoor
10. Tony Wessberg
11. Fredrik Gustavsson
12. Niklas Wikström
13. Håkan Bergström
14. Joakim Stolpe
15. Gert Lindholm
16. Rob Wåtz
17. Tony Åberg
18. Jan Blom
19. Christer Holmstedter
20. Johan Alexandersson
21. Mats Logärd
22. Lasse Dargren
23. Mikael Eriksson
24. Oscar Gleisner
25. Jörgen Rundqvist
26. Bonn Phimmatha
27. Joel Lindstedt
28. ?
29. ?
30. ?
31. ?
32. ?

Som de flesta kanske har märkt så förekommer det en diskussion ang. speltempot ute på banan. På Kallfors gick det alldeles för långsamt. Vi vill inte hänga ut några namn här men om alla tar på sig att förbereda sig på bästa sätt inför ditt eget slag så lovar jag att vi sparar en massa tid. Vi i ledningen kommer att försöka på alla sätt vi kan att snabba upp spelet.- Vi kommer att sätta tre-bollar så långt det går.

- Vi kommer också tänka på vilka vi sätter ihop i bollarna allt för att gynna speltempot.

- Alla ni som hyr bil kommer att sättas sist med andra bilhyrare. Vill ni gå tidigt så får ni helt enkelt gå runt. Vi vill inte ha en bil och en stackars spelare som få gå runt ensam 100 meter bakom de två i bilen. Hädanefter så meddelar man ledningen om ni skall hyra bil och med vem. Har man inte gjort det så får man helt enkelt gå. Det är inte mycket begärt.

- Vi kommer att se till att klubben, om den har möjlighet såklart, att skicka ut en marshall som håller koll på att vi håller ihop fältet.

- Det är upp till alla i bollen att se till att ni håller rygg på dem framför. Tappar ni så är det ni som håller ner tempot.

- Är ni minsta osäker, slå en p-boll, gärna en skitboll som ni inte behöver leta efter om även den är sned.

- Skall ni leta mer än 30 sekunder, SLÄPP IGENOM bakomvarande boll DIREKT om de är i rygg på er. VIKTIGT!

- För er som för gamebook eller scorekort, för scoren när de andra slår ut.

- Kör alltid ready golf på tee, om ni inte spelar er match förstås. Alla matcher kommer läggas efter alla golfbilar och sist i startfältet. Har ni bråttom hem, välj en annan matchdag.

- Om det går, gå alltid fram till din boll och förbered dig så gott det går(avstånd, vind och klubba). Självklart skall man aldrig störa de andra som skall slå före.

Allt det här vet ni men det verkar som vi måste ta upp det gång på gång. Vi har inte startat denna tour för att ni skall stressa runt på banan men inte heller för att folk skall få stå och vänta på varje tee. Hitta ett bra speltempo så slipper dessa situationer uppstå och vi får en glad tour igen.

Trevlig helg.

Ledningen


7 Juni, 15.30
Österåkers GK, västerled 3 Juni

Vanligtvis regnar det aldrig på oss titaner men i tisdags så slapp vi inte undan. Regn och kraftig vind borde göra så att scoren hålls nere men i år verkar det som många titaner vara i storform. Hemmasonen Åkerström kämpande länge uppe i toppen men fick till slut ge sig och slutade på en hedrande 3:e plats. Tvåa kom en hårt kämpande ung man vid namn Roberto Sundler. Han slutade på en imponerande score av -3. Bra kämpat pojkar! Segrande ur bataljen gick en man med en fantastisk sving, otroligt putt-teknik, alltid spelandes på hypermoderna klubbor, mannen, myten, legenden Hasse ”duff” Persson. Trots en dubbel på sista hålet som kom ynglingen in på imponerade -5. Vi lyfter på hatten för Hasse och grattulerar han till hans sjätte seger på hans långlivande karriär på touren.Nu väntar Kallfors på oss och det stundande matchspelet. Vi blev totalt 46 st spelare vilket medför att de 18 främsta på totalen slipper spela den första omgången. Detta gör att första omgången ser ut så här:

Titan Tour Match Play 2014.
Lottning första omgången:
Mats Logärd – Mathias Nylin
Peter Bane – Joel Lindstedt
Jonny Olsson – Staffan Ohlsson
Mikael Eriksson – Benny Nybro
Christer Holmstedter – Willam Jonson
Robert Hoffman – Jan Westerberg
Burhan Balikci – Bonn Phimmatha
Mathias Åkerström – Björn Ericsson
Tommy Eriksson – Per Hörnqvist
Johan Alexandersson – Björn Näslund
Hans Olofsson – Roland Ström
Jörgen Rundqvist – Jocke Flodin
Oscar Gleisner – Gustavo Ekelund
Jan Blom – Per Jonson

Följande 18 spelare är seedade och står över första omgången.
1. Rickard Lockner
2. Hans Persson
3. Jonny Westberg
4. Jonas Patricksson
5. Anders Thoor
6. Johnny Granberg
7. Christoffer Andersson
8. Jan-Erik Lillehagen
9. Tony Eriksson
10. Håkan Bergström
11. Tony Wessberg
12. Rob Wåtz
13. Gert Lindholm
14. Niklas Wikström
15. Joakim Stolpe
16. Tony Åberg
17. Fredrik Gustavsson
18. Lasse Dargren
Alla matcher som kommer spelas under titantourens regi kommer att läggas i de sista bollarna. All information om matchspelet finner ni här till höger på hemsidan. Glöm inte att det är kul och spela golf och att vi alla är vänner.

Trevlig helg.


27 Maj, 22.30
Salem GK 27 maj

Det blev en blåsig tillställning ute i Salemskogarna igår tisdag. Många hade problem med den starka vinden och det visade sig bittert på leaderboarden. En som inte hade problem var nyklippte Anders Thoor. Han bemästrade den svåra banan på ett magiskt sätt och kom i mål i ensamt majestät. Hela 41 poäng samlade den f.d. Tumbapojken in. Respekt och stort grattis. Detta blev ynglingens andra seger på touren men förmodligen inte den sista i år.Nu väntar Österåker på oss och av säkra källor är banan i toppskick. Detta är även sista omgången innan vårt matchspel sätter igång. Vi är nu 37 st. anmälda vilket innebär att de 10 lägst rankade efter Österåker kommer att mötas mot varandra i första omgången(andra omgången måste innehålla 32 deltagare). Den som är bäst rankad av dessa 10 möter den som är sämst rankad. Vinnarna av de fem matcherna fortsätter då till andra omgången. Alla som inte har betalat 300:- till matchspelet kan göra det på Österåker.

Trevlig helg!

Ledningen


26 Maj, 21.30
Wäsby GK 20 maj

Wäsby GK 20 maj Det blev en solig dag ute på Wäsby GK. 54 unga vältränade män samlades med förhoppningar om att vinna ära och respekt. Frippe och Björne hälsade alla välkomna på rangen och vi tackar värdparet för en väl organiserad tävling. Att de sedan inte rosade marknaden gällande sitt egna spel kan nog bero på det blev mycket att tänka på för unga men ack så stabila herrarna.På frågan om det vart spännande och tight ute på banan så var svaret nej. Det blev en defilering utan dess like av en ung man med långt hår. Mannen med endast två klubbor i bagen(spoon och pw) körde över resten av startfältet i titanhistoriens största kross. Med hela 11 slag före tvåorna Jonny Westberg och Mikael Ekander så utklassar Lennart ”Lelle” Tägtström allt och alla och vinner tunga tourpoäng. Stort grattis Lelle. Vi lyfter på hatten och bugar oss respektfullt.Nu väntar Salem och vi får väl se om formen håller i sig för vår Lennart. Nu kommer Benny tillbaka från sin kärlekssemester så då måste vi verkligen tänka på speltempot. Nu var det trebollar på Wäsby men det hjälpte tydligen inte. Skärpning på vissa. Släpp igenom bakomvarande boll direkt om ni måste leta. Tappar ni rygg på bollen framför går ni för långsamt. Det ligger i allas intresse att hålla tempot. Det är inte roligt att vänta och ännu värre att ha folk bakom er som skapar onödig stress. Så nu siktar vi på en runda på 4:15.

För er som inte betalt matchspelet så är det verkligen dags nu. Rankingen efter Österåker kommer att avgöra vilka som möter varandra.

Syns på Salem

Ledningen19 Maj, 23.52
Vidbynäs South 13 maj

47 taggade Titaner kom till start när touren i tisdags besökte Nykvarn och anrika Vidbynäs GC. Skulle rookien Tony Eriksson kunna försvara sin premiärseger ifrån Mälarö? Eller var det någon titanveteran som tänkte kliva fram och visa var skåpet skulle stå? Svaret kom från en herre som tydligen legat i hårdträning under hela vintern...hans namn är Ricard Lockner.Med sex bogeys, två birdies(76 brutto), tar denna unga man sin första seger på touren sedan Salem 2012. Stort grattis säger vi till Ricard som gör ett stort ryck i toppen. Lockner placerade sig tvåa ute på Mälarö vilket bevisar att formen är väldigt god. Varning på honom ute på Wäsby imorgon.Tvåa kom 2011 års segrare, Johnny Granberg, efter mycket stabilt spel. Johnny hade Ricard på kroken ända fram till bunkern på 18:e, där det roliga tog slut. Mats Logärd och Jonas Patriksson delade tredje platsen på 36 poäng.

Nu väntar årets första major. Vi kommer att starta på två olika tee’s för att sedan gå 27 underbara hål ute på Wäsbys fina golfbana. Frippe och Björne hälsar alla välkomna och efter morgondagens spel väntar för er som vill en fin grillbuffé och prisutdelning. Solen kommer att stå på en klar himmel precis som Staffans fina golfbil som kommer att åka runt i skogarna och leta boll.

Vi syns på tee.

Ledningen


7 Maj, 22.50
Märlarö GK 6 maj Premiär!

Det blev en minnesvärd premiär ute på Mälarö GK. 57 unga män samlades med stora förhoppningar i det kalla och blåsiga vädret. Nytt rekord på touren gällande startande. Nytt på touren är även att det första hundbettet delades ut. Tony blev attackerad av Joels lilla hund Rocky a.k.a. Cujo på rangen och fick spela med en blödande hand hela rundan. Det slutade med ett sjukhusbesök och några stygn för vår regerande champ. Men vi vill hälsa att Tony mår under omständigheterna bra.Mälarö 2014Trots dåligt väder så fick vi se några ljusglimtar där ute. Alla korthål fick se flaggan hårt attackerad av många titaner. Närmast kom rookien Tony Wessberg(bilden till vänster)på hål 17:e(26), som gjorde en makalös HIO efter en fin backspin med 52:an. Stort grattis och respekt. Wessberg har nu ett gyllene läge att vinna Baan-Thai’s närmasttävling som delas ut efter säsongen(en fri dag ute på Bro-Hof). Att våra rookies skulle göra fina avtryck var vi alla medvetna om men kanske inte så här fina. Längst slog Håkan Bergström(rookie) med en grym drive på 12:an(21). Respekt även där.Men störst respekt skall årets premiärvinnare ändå ha. Rookien Tony Eriksson(bilden ovan) sopar rent ute på Mälarö med en grym 70 netto. Att bli den enda på röda siffror i det största startfältet vår historia är respekt. Stort grattis Tony och välkommen in till R2S! Om vi gräver lite i arkivet så hittar vi endast en premiärvinnare som även vunnit finalen. Det var Simon Hansen som gjorde den bedriften 2007. Så Tony, upp till bevis.Nu väntar Vidbynäs GC South Course på oss med en bana som är i mycket bra skick. Jag kommer personligen befinna mig i soliga Belek så Jonas Patriksson kommer att vara ansvarig gällande startlistan. Första start är även 12:20 och Jonas kommer att vara på plats 11:15 för incheckning och betalning. Även Johnny Granberg och Gert Lindholm kommer att vara där till ert förfogande. För er som tänker betala kontant, ta gärna med jämna pengar(Lockner, kom tidigt).Skönt att touren är igång och väldigt kul att se er igen. Även mycket trevligt med nya medlemmar. Hoppas att ni känner er välkomna. Gällande speltempot så tycker jag att det var lite bättre än vanligt men vi måste verkligen tänka på tempot. Olyckligt för Benny, Bonn och Pelle igår att Jocke sjukanmälde sig men tyvärr är det sådant som händer(krya på dig Jocke). Så för er som känner att ni inte höll rygg på dem framför ökar tempot nästa vecka.


Ha en trevlig helg och lycka till på tisdag.

Mike


30 April, 14.41
Öland 2014

Bilden ovan: Titan tour's svar på Miguel Ángel Jiménez.

Övriga bilder från Öland finns här10 April, 22.18
Race to Spain 2014Nu är det äntligen bestämt. Istället för att resa långt och länge så har vi i år bestämt att göra det motsatta. Detta betyder självklart inte att vi tummar på kvalitén. Tvärtom. Vi kommer att besöka en bana som Nordiska Ligan, Challenge Tour och kvalet till Europatouren har valt som spelplats 2014. Lumine Golf Club är en fantastisk 45-hålsanläggning som ligger 10 mil söder om Barcelona. Vi spelar obegränsad golf och bor med halvpension på Hotel Estival Park Hotel, ett fyrstjärnigt komplex, som ligger i området. Ryder Cup och Titan Cup kommer självklart att finnas på agendan.Pris: 9.900:- och då ingår:
- Flyg inkl. golfbag
- Transfer
- Obegränsad golf
- Halvpension
- Del i dubbelrumAll info ang. avslutningsresan finner du under fliken Spanien 2014.

Vamos!


10 April, 21.03
Titan Tour Match Play 2014I år har vi nöjet att öppna en bakdörr till vår avslutningsresa till Spanien i november. 2014 att ha ett matchspel som kommer att gå parallellt med touren. Vinnaren kommer att erhålla en hel resa alt. ekonomiska medel. M.a.o. för er som inte kan/vill följa med på vår avslutningsresa kommer att bli rikligt belönade. Matchspelet börjar på Kallfors GK den 10 juni och avslutas på Bro-Hof Castle Course den 23 september. De fem första spelomgångarna på touren kommer att avgöra seedningen gällande matchspelet. Ledaren på touren efter Österåker GK kommer således möta den som ligger sist av de medverkande. Anmälan sker via hemsidan och måste vara inne senast den 21 maj. Kostnaden 300:- betalas in vid våra deltävlingar senast den 20 maj(Wäsby GK). All info finns under fliken matchspel på hemsidan.

Lycka till


19 Mars, 21.41
Ärade Titaner!
Snart är det dags att sätta igång årets tour. Vi håller på för fullt att färdigställa 2014. Fler medlemmar, nya banor och ett nytt resmål kommer att vara några av ingredienserna i årets tour. Mer info om detta kommer inom en snar framtid. Årets kickoff är nu färdigställd. Vi kommer återigen att besöka Kalmar Län och med bas i Borgholm kommer vi att spela 5 ½ rundor på tre underbara dagar. Istället för att endast spela Ekerum så kommer vi även besöka Kalmar GK och Grönhögens Links. Vi har endast 20 platser och tyvärr så är det först till kvarn som gäller. Här kommer schemat.

Onsdag 23 april:
Incheckning på Grönhögens Links hotell. Endast 10 platser för er som vill slippa stress. Del i dubbelrum samt frukost. Detta är ej obligatoriskt.Torsdag 24 april:
10:00 Inspel 9 hål på Grönhögen(ej obligatoriskt).
12:00 Lunch
14:10 Första start 18 hål Grönhögen Links
20:00 Incheckning Strand Hotell. Del i dubbelrum.
21:00 Middag på Pubben, BorgholmFredag 25 april:
09:00 Första start Nya Banan, Kalmar GK
13:30 Lunch
14:30 Första start Gamla Banan, Kalmar GK
21:00 Middag på Pubben, Borgholm
22:30 Live med MikeLördag 26 april:
06:50 Första start Långe Erik, Ekerum G & CC
11:30 Lunch
13:20 Första start Långe Jan
20:00 Avslutningsmiddag
22:30 Live med Mike på Pubben BorgholmPris för detta är 3500 kr.
Då ingår 3 nätter på Strand Hotell inkl. frukost samt all greenfee betald.

Vill ni komma ner till Grönhögen Links redan på onsdagen tillkommer en avgift på 395 kr för övernattning och frukost.

Där har vi endast 10 platser till förfogande så först till kvarn gäller även här. Det kommer självklart att spelas golf på onsdagen, var vet vi inte än.

Ryder Cup kommer självklart att spelas och en tredagars slagtävling står även på schemat. Inspelningsvarvet på torsdagen blir förmodligen formen Scramble.

Anmälan sker via sms till Mike på 0704-33 33 53 innan fredagen den 18:e april(långfredagen).

Ledningen


Klicka här för Gamla Nyheter 2019

Klicka här för Gamla Nyheter 2018

Klicka här för Gamla Nyheter 2017

Klicka här för Gamla Nyheter 2016

Klicka här för Gamla Nyheter 2015

Klicka här för Gamla Nyheter 2014

Klicka här för Gamla Nyheter 2013

Klicka här för Gamla Nyheter 2012

Klicka här för Gamla Nyheter 2011

Klicka här för Gamla Nyheter 2010

Klicka här för Gamla Nyheter 2009

Här anmäler du dig till våra deltävlingar.

Klädkollektion 2021

Race To Black Mountain 2021
Detaljerat schema.

Kickoff resa till Gotland 22-25/4

Här kan du läsa allt om matchspelet 2021.
Resultat matchträdet 2021

STHLM South (22/6)

STHLM South course (22/6)
STHLM North course (22/6)

1 Håkan Bergström563
2 Rickard Kapell544
3 Tony Wessberg541
4 Fredrik Gustavsson537
5 Michael Lucic510
6 Michael Westerholm506
7 Bekir Jusufbasic502
8 Matthias Vidh490
9 Juhani Heikkilä489
10 Kenneth Gustavson484

Se totalresultat


Resultat 2021

Resultat - Longest, nearest, Baan Thai.