Kvik Kronan ATM 365id Kornelindsel Engelen


6 Maj, 23:29
Ärade vänner!

Nu är det inte långt kvar till touren startar. Njut nu av den tiden som är kvar, detta är ju den bästa tiden på året, när man har allting framför sig. Nu kommer det väldigt mycket information så jag ber er läs igenom allt noga.

Titan Tours grundstenar:
Vänskapen.

Här på touren är vi trevliga mot varandra. Man behöver inte älska alla men man visar respekt och bemöter andra medlemmar som man själv vill bli bemött.

Tillhörigheten.
Att alla skall få känna att man tillhör något fint. Här gäller inte vem som slår minst slag, slår längst eller har dyraste utrustningen. Här är vi alla på samma villkor, vi är fina grabbar allihopa.

Nätverket.
Att tillhöra touren ger även tillgång till ett sjukt stort nätverk. Vi har alla sorters yrkesgrupper vilket gör det till något unikt. Titannätverket levererar alltid.

Att spela Titan Tour.
Vi är väldigt glada att ni väljer att spela på vår tour. På denna tour följer vi golfens alla dess regler och uppträder på ett bra sätt när vi gästar en klubb. Är man med på en deltävling så är ni automatiskt en ambassadör för touren. Här tolererar vi inte sjuka vredesutbrott, kastade klubbor och allmänt dåligt uppträdande. Har ni problem med era aggressioner, ta dom någon annanstans. Vi vill inte att era medspelare skall känna sig obekväma där ute.

Detta gäller självklart även förtärandet av alkohol. Att ta en och annan öl innan eller efter är ju självklart ok, men riktig onykterhet tolererar vi inte.

Samma respekt gäller självklart även mot banan och klubben vi gästar. Vi skräpar inte ner, vi lagar nedslagsmärken och krattar givetvis bunkrarna efter oss. (gäller de banor som tillåter krattor) Att vi även beter oss på ett bra sätt mot personalen tar jag för givet.

Majoriteten av banorna som vi spelar har varit med under hela Titanhistorien, vilket gör att jag under många år byggt upp en bra relation med klubben. Har ni åsikter och klagomål gällande en viss bana så skall detta redovisas till mig och inte till klubben. Det är jag som för kontakten med klubben, inte ni. Speciellt inte när ni förmodligen i vredesmod skall framföra era klagomål. Jag kommer att framföra dem till rätt person och ni kommer att bli hörda.

Regler och HCP.
På Titan Tour så spelar vi efter golfens regler. Vi har noll-tolerans gällande allt fusk och mygel. Man ser till att man spelar på rätt HCP varje tävling och det är ert ansvar att det stämmer i Gamebook. Alla våra tävlingar är självklart HCP-grundande och det är ert ansvar att ni korrigerar detta mellan tävlingarna.

Är ni osäkra på något ute på banan, slå alltid en alternativ boll och ta sedan upp det med oss i ledningen. Det är inte lätt att kunna alla golfens regler men chansa inte när ni inte vet. Inte kul att gå och tro att man gjort rätt, signerat scoren för att sedan bli diskad. Kort och gott, följ reglerna och sköt om ert HCP.

Rutiner vid deltävlingarna.
- Man anmäler sig under anmälan på vår hemsida. Lösen är ditt golfid inkl. bindestrecket.

- Anmälan till deltävling går alltid ut 13:00 dagen innan.

- Swisha alltid greenfeen i samband med anmälan.

- Startlistan kommer ut innan 21:00 dagen innan.

- Vid önskan om extremt tidig alt. sen start, kontakta mig via sms.

- Tack vare Pandemin får man max vara på anläggningen 2 timmar innan start.

- Info gällande aktuell tävling står alltid på första Tee och i chatten på Gamebook.

- Om man avanmäler sig måste man meddela oss innan första bollen går ut. Annars har vi hunnit betala er greenfee och då får ni inte tillbaka pengarna.

- Ett fysiskt scorekort måste alltid föras vid sidan om Gamebook. Kontrollera alltid scoren efter rundan. Rundan blir automatiskt singerad när ni lämnar anläggningen.

Gamebook.
Vi använder oss om sagt av Gamebook. Alla måste ha appen nedladdad på telefonen. Ålder dvs. nedsatt syn eller gammal telefon duger inte som orsak att slippa undan.

Speltempo.
Nu när vi är så många så måste vi tänka på speltempot. Den som har lägst HCP i bollen ansvarar alltid för att ni håller rygg på bollen framför. Vi kommer att be om Marshalls på varje tävling och ni som inte håller tempot kan riskeras att bli avplockade från banan. Slå alltid en p-boll och leta aldrig mer än 3 min. Gällande 3 minutersregeln så börjar den alltid när spelaren som slagit bollen börjat leta. Man får alltid spela på p-bollen tills den har passerat det område första bollen borde ligga.

Stå inte och vänta till någon har slagit utan gå direkt till din boll och förbered dig inför ditt eget. Ready golf gäller självklart på tee och även ute på spelfältet. I matchspelet får man självklart använda sig av den riktiga spelordningen, dvs den som ligger längst ifrån samt honörsordning. Vi vill verkligen inte att ni skall springa runt stressade men förbereder man sig bara på ett bra sätt så kommer tempot att hållas.

Deltävlingarna.
Vi spelar 17 st. event. 14 st. deltävlingar och tre st. finaltävlingar. Detta inkluderar fyra st. majors som ger mer tourpoäng. Man räknar de åtta bästa rundorna av de 14 st. deltävlingarna samt de två första finaltävlingarna. Sista finaltävlingen på Stadium Course är den nionde tävlingen som räknas. Poängindelningen finner ni på hemsidan.

Matchspelet.
Vi kommer att ha vårt matchspel 2021. Det sätter igång efter de tre första deltävlingarna. Totalt antal insamlade poäng i deltävling 1-3 av Titan Tour avgör vilken seedning man får i matchspelsträdet. Anmälan till matchspelet görs via hemsidan. Ansvarig är Johnny Granberg. All info finner ni på som vanligt på hemsidan.

Priser.
2021 spelar vi om fyra st. hela resor till vår avslutningsresa i november. Även fyra st. halva resor ligger på prisbordet. Vi har även fyra st. närmasttävlingar och en longest varje event. Den som vinner grundserien efter 14 deltävlingar vinner en de fyra hela resorna. Vi kommer även att ge ett fint pris till årets gentleman.

Närmastsponsorer är 2021:
Baan-Thai.
Den som är närmast vinner en lunch för två på Janne Westerbergs oas i Spånga. Vi tävlar även om ett markpaket på vår avslutningsresa värde ca. 10 000kr till den som har bästa dom 8 bästa bruttoresultaten på hans närmasthål. Denna tävling går som alla andra närmasthål över alla 17 event. Vid lika resultat så avgörs det via en närmasttävling på Bro-Hof.

Kvik-hålet.
Bekir går in och sponsrar med ett dussin ProV-1 till den som är närmast varje deltävling. Där vinner man även ett litet pris från hans butik i Uppsala. Alla Titaner har alltid 20% på kök och jättefin rabatt vid installation av kök.

Golfbaren.
Hasse Olofsson, vår världsmästare i minigolf går in med fyra st. fria rundor på en av hans minigolfanläggningar runt om stan. Den som är närmast vinner även ett dussin logobollar av högsta kvalitet.

Droppbollen.
Vår fridykare Jacob Larsson delar med sig premium-A bollar från Droppbollen till varje vinnare av hans närmasthål.

Zôcalo.
Den som slår längst varje deltävling vinner en takeaway lunch på Benny Nybros lunch-oas.

Titleist och Footjoy.
Tack vare vår nya medlem Rasmus Magnusson så kommer en av våra huvudsponsorer vara en av världens största golfmärke. Den som vinner en major kommer att vinna en Scottie Cameron putter värde dryga 4000kr. Lägg även på att vi har den största vagnbagen till varje vinnare i finalserien. Alla medlemmar har även 15% rabatt på hela sortimentet. Det kommer självklart att ligga en del prylar på det stora prisbordet i September.

Cozfire.
Rickard Kapells otroligt grymma värmebord går till den som gör HIO under 2021. Detta gäller självklart under alla tävlingar och alla par-3 hål. SKulle någon lyckas på ett kort par-4, grattis. Är det flera som gjort HIO under året så gör dom upp om bordet via en närmasttävling på Bro-Hof efter avslutad runda precis som på Baan-Thai. Är det ingen som gör HIO vinner den som har varit närmast under året. Bordet är värt ca: 25k.

JO's Fönsterbyggarna.
Vår käre gudfader från Enköping, Jonny Olsson, skänker ett dussin ProV-1 till varje deltävlingsvinnare.

Raccoon.
Jonas Carlqvist går in med fyra st. Kyboe-klockor värde dryga 4k. Dessa priser kommer vi att lägga på våra majortävlingar.

LeClub.
Delgrundaren av touren och numera krögaren på Wermdö G & CC, Staffan Ohlsson, skänker middagar ute på klassiska Wermdö Golf vilket inkluderar två förrätter och två varmrätter. Detta pris går till andraplatsen på varje deltävling.

Golf Uppsala.
Tony Åberg, som tyvärr är en vilande medlem, jobbar uppe på Golf Uppsalas citybutik. Där har vi 20% rabatt på hela sortimentet. Det kommer även att ligga wedgar från Cleveland och bollar från Srixon på prisbordet.

Menswear.
Roger Hofflanders skapelse som nu drivs av Tony Wanderoy skänker vår fina mästarkavaj till den som vinner touren 2021. På Menswear, som är en herrekipering av rang, får självklart vi medlemmar bra priser och utmärkt service. Menswear står även för vår eminenta klädkollektion som kommer ut inom kort.

KM.
Vårt årliga KM kommer att hållas på Vidbynäs South onsdagen den 30 juni. Vi spelar KM i tre klasser scratch.

Prisutdelningar.
Vi kommer att hålla fyra st. prisutdelningar om nu restriktionerna tillåter oss. Dessa kommer att vara två st. på Salem där vi kommer att ha kanonstarter samt en vår och höstavslutningsmiddag inne i stan.

Derbykampen.
Vi har sedan 4 år tillbaka kört slaget om Stockholm. Tre kaptener har utsetts för det tre stora Stockholmslagen och Derbykampen är ett väldigt prestigefullt event som alltid går av stapeln på hösten. Kapten för AIK är Mats Logärd, Björn Näslund för Hammarby och Johnny Granberg för DIF. Är ni en supporter för något av dessa lag, prata med er kapten så kanske ni får plats i laget.

Covidregler.
Självklart så hoppas jag att alla respekterar att hålla behagligt avstånd till varandra och att ni stannar hemma vid minsta tecken på sjukdom. Detta gäller självklart även om ni har familjemedlemmar som är sjuka.

Vi har fått ok från Sv. Golfförbundet att använda en tillfällig regel gällande bunkrarna. Eftersom det finns banor som saknar krattor så får man ta lättnad och fri placering i bunkern om man hamnar i ett slagmärke eller ett fotsteg. OBS! Pluggad boll som inte är i ett sådant läge gills inte. Då gäller max ett scorkort bakåt och fritt i sidled (ej närmare hål). Men då skall man hitta den närmaste punkten som inte är skadad. Spelar ingen roll om ni måste stå i gamla fotsteg, det är bollens läge som gäller.

Gällande att lyfta flaggan så kommer det att handla vad respektive klubb bestämmer. Detta kommer att stå i Gamebookchatten och på tee inför varje tävling.

Facebook.
Ni som inte är medlemmar i vår stängda Facebookgrupp måste ansöka till den. Det är där nätverket finns. Ni som inte har Facebook, ta tag i era barnbarn och låt dom skapa en profil åt er.

I denna grupp så ber vi er verkligen att hålla god ton, det är sjukt lätt att bli utslängd därifrån.

Till slut.
Nu ser vi fram mot en sjukt bra säsong men mycket skratt och låga scorer. Ni skall alla känna er välkomna till Sveriges vackraste tour och det är ni som gör den vacker. Har ni frågor, tveka inte på att messa mig gällande allt. Finns här för er 24/7.

Mike ErikssonTOUR DIRECTOR
TITAN TOUR

29 April, 10:47
Ärade vänner!

Kroppen börjar sakteligen återhämta sig efter stormen på Gotland. Vill tacka alla som följde med och förgyllde helgen med många roliga inslag. Vill inte gå in på detaljer men ni som var där vet. Stort grattis till lag Nord som vinner Rolle Trophy med minsta marginal. Att det skall avgöras på sista hålet i sista boll efter tre dagars spel är sjukt fascinerande. Åke Gabrielsson bröt ner Kapell efter stort spel och tog den sista poängen som behövdes. Ställningen slutade 28-27 till Nord.Här har ni resultaten:
Scramble: Nord 6 - Syd 8
Bäst/sämstboll: Nord 9,5 - Syd 4,5
Singlar: Nord 12,5 - Syd 14,5
28-27 Nord

MVP Nord: Eddie Selander
MVP Syd: Mats "Bobby" JohanssonNu till årets tour. Vi har många som sitter och väntar på att få spela årets tour. Så ni uppskrivna medlemar måste betala in årsavgiften innan tisdagen den 4 maj. Sedan kommer vi ta bort alla som inte betalat och släppa in dom på väntelistan. Årsavgiften på 2000kr swishas in som vanligt till Oscar Gleisner. Lägg INTE på greenfeen till Bro-Hof på den betalningen.

All info gällande årets tour kommer komma ut inom kort. 2021 kommer vi att införa en kvalgräns på 120. Plats 121 till 150 kommer att få kvala till 2022 tillsammans med alla nya medlemmar. Vi kommer även att införa kategorier.

Så ni som inte ha tänkt att spelar årets tour, hör av er asap till mig på 0704-33 33 53 så tar vi bort er från databasen.
Vi längtar till den 11 maj och premiären på Castle Course. Första start är 10:05.
Vi hörs snart!

Mike
TOUR DIRECTOR
TITAN TOUR

15 April, 18:40
Kickoff 2021Ärade medlemmar. Nu är det bestämt att vi kommer att lägga vår kickoff på Gotland i slutet på april. Boka in den 22-25/4 för 3 dagars underbar golf på Sveriges högst rankade bana, Visby GK. Vi har bokat 40 platser och kommer med säkerhet att fylla upp dessa.

Vi bor på Scandic centralt inne i Visby och spelar endast på Kronholmen som den också kallas. Man anmäler sig i kommentarsfältet men vill man säkra sin plats så swishar man 1000kr till Oscar Gleisner på 0701-68 69 84. Detta har vår eminenta reseledare Fredrik Gustavsson (Frippe) tagit fram åt oss:

Torsdag 22/4

Färja Nynäshamn - Visby 11:25-14:55
Incheckning Scandic Visby
Inspel 9-hålsbanan 16:00-18:08

Fredag 23/4

Starttider (18-hålsbanan): 09.00-11:08
Eftermiddag. Spel på 9-hålsbanan 14:08-16:17

Lördag 24/4:

Starttider (9-hålsbanan): 09:34-11:42
Eftermiddag (18-hålsbanan): 13:00-15:08

Söndag 25/4

Utcheckning hotell.
Starttider (18-hålsbanan): 11:34-13:42
Prisutdelning efter rundan.
Avfärd färja 19:45 - 23:10.

Detta ingår:

Del i dubbelrum på Scandic Visby inkl. frukost.
Personbil max 6 meter med minimum 2 personer på färjan.
Vagn gratis på Visby GK.

Spelform för tävlingen är inte bestämd, men någon form av lagspel blir det. Tävlingen spelas över tre dagar (3 * 18 hål), fredag, lördag och söndag.

Pris för detta: 4900kr

Enkelrumstillägg: 1000 kr

Mike, Jonas, Oscar och Frippe!

19 November, 12:20
Portugal 2020.

Dag 1, lördagen den 7 november.

Efter en väldigt trevlig och säker nedresa på alla sätt, trots att Rickard Kapell satt i cockpiten när vi landade så mottogs vi av ett vindruveregn från sjunde våningen av den smått uttråkade Lennart Tägtström, som hade spenderat en hel dag ensam i Vilamoura. Efter incheckning och middag på diverse restauranger i närheten så hölls nog den mest nyktra Sweepen i Titanhistorien av reseledare Fredrik Gustavsson. Inte av oss köpare utan av Frippe själv. Bra jobbat!Här är sweepens topp-10 med delade placeringar:

Peter Bittar 4,5

Fredrik Gustavsson 4,0

Jonas Patriksson 4,0

Thomas Nilsson 4,0

Burhan Balikci 4,0

Mike Eriksson 3,8

Tobbe Björk 3,5

Vasilis Kokotsakis 3,2

Micho Lucic 3,0

Pelle Svensson 3,0

Michael Westerholm 3,0

Sedan blev det en lugn kväll med lite sällskapskort och ölprovning.

Titan Cup 2020 Victoria Course och Palmares 27 hål den 8-9 november.

Det blev en fantastisk avslutning på årets upplaga av Titan Cup på Palmares alla 27 hål.

Efter första dagen på grymma Dom Pedro Victoria Course ledde Jocke Flodin på -3. Titan Cup-specialisten Frippe Gustavsson låg tvåa på -1 och därefter följde ett koppel av spelare E och några sämre. En av dem var Johan Backfjärd som gick på +2 Victorias svåra bana. Den är lång och vädret byttes ut från väldigt behagligt till monsunregn. Så Johan score var mer än godkänt.När vi spelade 27 hål ute på Palmares så visade inte Johan någon pardon. -4 idag och -2 totalt betydde seger i Titan Cup 2020. Stort grattis. Ingen i ledarbollen kunde sätta emot och Backfjärd vinner med 3 slag över Frippe som lyckades hålla ihop spelet bäst. 3:a slutade Pelle Svensson som gjorde dagens bästa runda på -7.Här kommer alla resultat (par 72 & 108):

1. Backfjärd 74+104=178

2. Frippe 71+110=181

3. Pelle 80+101=181

4. B1 78+103=181

5. Mike 75+107=182

6. Lelle 76+106=182

7. Flodin 69+114=183

8. Jonas 82+103=185

9. Thoor 74+112=186

10. Bekir 73+114=187

11. Oscar 82+105=187

12. Bittar 72+116=188

13. Kenneth 73+115=188

14. Westerholm 72+117=189

15. Bosse 81+109=190

16. Micho 78+114=192

17. Tobbe 73+119=192

18. Bohlin 80+114=194

19. Nilsson 85+110=195

20. Krebs 77+118=195

21. Lilja 84+116=200

22. Kapell 85+116=201

23. Melin 86+115=201

24. Burhan 74+130=204

25. Pinnen 83+125=208

26. Kornelind 82+127=209

27. Vang Hansen 90+121=211

28. Wikström 85+126=211

29. Vasse 79+135=214

30. Åke 100+130=230

Nu väntar en ledig dag för dem flesta med inbokade padelmatcher och vinprovning medan andra drar iväg och spelar en av Europas bästa banor, Monte Rei.

Ryder Cup 2020.

Det var dags för den efterlängtade Ryder Cup. Kändes lite på förhand att Syd var favoriter innan vi åkte ner men efter en Nord-dominans i singelspelet så hade vinden vänt lite. Nord hade topp-4 i slagspelet och lägg till spelare som Burhan, Bekir, Westerholm, Micho, Bosse och Bekir för att nämna några så var det ett starkt lag på pappret. Efter första dagen så var det jämt som det brukar. Sedan satte lag Syd fart. Trots att det lyste rött på leaderboarden i början av de två sista dagarna så blev det tillslut en kross av Lag Syd. 6-2 och 11-5 betydde 21 ½ - 10 ½ totalt. Stort grattis till alla i lag Syd! Här kommer resultaten:Lag Syd:
Mike (K), Nilsson (A), Thoor (A), Kapell (A), Oscar, Flodin, Vasse, Bittar, Lelle, Krebs, K-G, Tobbe, Pinnen, Kornelind, JonasLag Nord:
Frippe (K), B1 (A), Melin, Burhan, Wikström, Pelle, Bosse, Westerholm, Bohlin, Leif Vang, Åke,Backfjärd, Lilja, Micho, Bekir

Faldo Course, onsdagen 11 november. (bästboll)

Pinnen vs Åke 3/2 Syd

Kornelind/Thoor vs Bohlin/Lilja A/S

Oscar/Lelle vs Bosse/B1 3/1 Syd

Kapell/Flodin vs Melin/Backfjärd 3/2 Syd

K-G/Vasse vs Pelle/Leffe 3/2 Nord

Jonas/Mike vs Frippe/Burhan 6/5 Syd

Bittar/Krebs vs Micho/Bekir 3/2 Nord

Tobbe/Nilsson vs Wikstöm/Westerholm 3/1 Nord

Syd 4 ½ - 3 ½ Nord

Dom Pedro Pinhal Course, 12 november. (scramble)

Pinnen vs Åke 5/4 Syd

Thoor/Kornelind vs Bohlin/Lilja 6/4 Nord

Tobbe/Jonas vs B1/Pelle 2/1 Syd

Oscar/Krebs vs Frippe/Melin 1up Syd

K-G/Flodin vs Bosse/Backfjärd 1up Nord

Vasse/Bittar vs Bekir/Burhan 4/3 Syd

Nilsson/Kapell vs Micho/Leffe 4/2 Syd

Mike/Tägtström vs Westerholm/Wikström 2/1 Syd

Syd 6 - 2 Nord

Totalt: Syd 10 ½ - 5 ½ Nord

Vale do Lobo Royal Course, 13 november. (singlar)Mike vs Frippe 2/1 Syd

Mike vs Pelle 1up Syd

Nilsson vs Bohlin 7/5 Syd

Kapell vs Bohlin 3/1 Syd

Tobbe vs Bekir 7/6 Nord

Thoor vs Micho 3/1 Nord

Vasse vs B1 4/3 Nord

Bittar vs Melin 3/1 Syd

Oscar vs Bosse 3/2 Syd

Pinnen vs Åke 5/3 Nord

Lelle vs Burhan 3/1 Syd

Jonas vs Leffe 7/5 Syd

Flodin vs Wikström 2/1 Syd

Krebs vs Lilja 6/4 Syd

Kornelind vs Westerholm 6/5 Nord

K-G vs Backfjärd 2/1 Syd

Syd 11 - 5 Nord

Totalt: 21 ½ - 10 ½

Noterbart: Endast en match slutade oavgjort.

MVP Syd: Mike

MVP Nord: Micho

Stort tack till alla som följde med. Det blev trots alla restriktioner en grymt bra resa. Vilamoura visade upp sjukt bra banor och en mysig stad. Bra väder och vi har endast spelat hälften av alla fina banor som finns i området så hit kommer vi att återvända inom kort. Stort tack till Frippe med lite hjälp av Bosse som arrangerade denna underbara resa. Nu längtar vi efter 2021 års säsong med Baan-Thai, Titleist och Footjoy som huvudsponsorer och Thailand som resmål. Vad kan gå fel? Vad kan bli värre än en pandemi. Var försiktiga där ute och ta hand om er.

Sist men inte minst. Pinnen fick flest vita kameler (6st.) medans DJ Sore (B1) fick flest svarta. (3st.)

Tack för i år!
Kram

Mike, Jonas och Oscar

12 Oktober, 19:20
Clash of the Titans, Stadium Course den 29 september.

Nu har det snart gått två veckor efter röken skingrades på slottet förra tisdagen. Det är alltid med lite vemod som man skriver detta nyhetsbrev för nu vet man att det är över för denna gång. Nu dröjer det länge innan man får träffa de flesta igen. Kände att jag behövde lite tid för att låta allt sjunka in lite så man kunde få en helhetsbild över årets säsong. En speciell säsong kan man lugnt säga. Vi har haft en del incidenter, ingen ide att jag går in dessa men tycker verkligen att vi har stärkts som grupp och ser ljust på framtiden.

Pandemin har gjort så att vi har flyttat vår avslutningsresa hit och dit men nu känns det som vi gjort det bästa av situationen. Det känns otroligt skönt att vissa av oss snart skall åka iväg till Portugal och få förhoppningsvis känna oss som normala igen. Tycker att alla har hanterat våra restriktioner på ett väldigt bra sätt och när vi väl har träffats så har jag aldrig känt mig orolig. All respekt till er.Nu till finalen. Förra året var dramatiskt. Då stod det mellan Robin Ekström Rynler och Alexander Varzakakos. Rynler slog i vattnet på 17:e och trodde att det var kört. Då sänker han en lång birdieputt på sista hålet medans Varzakakos treputtade från typ samma avstånd och vinner med minsta marginal. Då tänkte vi, det kan inte bli mer spännande än så här. VI hade fel. Detta år stod det mellan Tobbe och Granberg. Nu var det Tobbe som slog i vattnet på 17:e medans Johnny Granberg limmade upp bollen nära flaggan. Tobbe räddade en dubbel med ett grymt 3:e slag medans Granberg missade sin korta putt. Ändå fördel Granberg. Då räckte det med en bogey på sista för Granberg att vinna touren för 3:e gången om inte Tobbe gjorde birdie. Tobbe kände sig slagen och nästan gratulerade Johnny på sista hålet. Då händer det som inte skall hända. Granberg drar 3 bollar i vattnet. Ridå och Tobbe kunde med ett grymt par på sista hålet vinna årets tourStort grattis till Tobbe Björk som verkligen har kämpat för denna seger. Du är så värd denna vinst. Nu är du förevigad på the Wall of Fame. Vi lyfter på hatten för dig!

Här är andra som skall hyllas:

Burhan Balikci. Vilken höst han har gjort. Burhan som vanligtvis hänger på gymmet har även hängt på rangen nu i höst. Två lektioner i veckan har verkligen gett resultat. 1, 8, 1, 1, 8 och 7 är de fem sista placeringarna han har mäktat med. Kommer att vara svårslaget. Hade inte ”Bubba” koncentrerat sig på att hänga på mer vikter på bänkpressen i vår så hade touren varit avgjord innan sommaruppehållet. Respekt!

Bosse Sundberg. Vinner grundserien och matchspelet. Bosse har med lite tur och mycket skicklighet slagit ut många stora matchspelare på väg mot finalen där Håkan inte hade mycket att säga till om. Bosse har även visat upp väldigt stabilt spel med få dalar vilket gjorde att han vann grundserien och är nu vid sidan av Tobbe vårt ankare i Ryder Cup om några veckor.

Peter Bittár vinner med mycket stor skicklighet Baan-Thaihålet.

Årets KM-segrare är: Andreas Ljung (A), Johan Backfjärd (B) och Michael Westerholm (C).

AIK vinner Derbykampen för fjärde året i rad före Djurgården och slutligen Hammarby. Stort grattis till Kapten Mats Logärd och hans mannar.

Annan info:
808 spelare totalt över våren vilket ger ett snitt på: 101 pers/tävling.
821 spelare på hösten ger ett snitt på 91 pers/tävling.
1629 spelare totalt ger ett snitt på 96 pers/tävling.
Flest var vi på Castle Course med 119 st.
Minst antal var vi på Vidbynäs North med 80 st.

Bästa brutto hade Håkan Bergström på Castle Course med -3 brutto.
Högst antal slag är 130 slag på Ullna av någon förvirrad person. Det har funnits högre scorer men då är det folk som har gått av.

Nu väntar två avslutningsresor på oss och vi börjar redan nästa helg i Motala. Stort tack till alla medlemmar och sponsorer för detta år och vi har redan börjat planera inför 2021.

Det vi kan säga redan nu är att vi har fått in en ny huvudsponsor. Titleist och Footjoy kommer att gå in och sponsra oss med priser och en bra rabatt för alla medlemmar gällande deras produkter. Magiskt säger vi!

Vi ses snart och sköt om er!
Kram

Klicka här för Gamla Nyheter 2020

Klicka här för Gamla Nyheter 2019

Klicka här för Gamla Nyheter 2018

Klicka här för Gamla Nyheter 2017

Klicka här för Gamla Nyheter 2016

Klicka här för Gamla Nyheter 2015

Klicka här för Gamla Nyheter 2014

Klicka här för Gamla Nyheter 2013

Klicka här för Gamla Nyheter 2012

Klicka här för Gamla Nyheter 2011

Klicka här för Gamla Nyheter 2010

Klicka här för Gamla Nyheter 2009

Här anmäler du dig till våra deltävlingar.

Klädkollektion 2020

Race To Black Mountain 2021
Detaljerat schema.

Kickoff resa till Gotland 22-25/4

Här kan du läsa allt om matchspelet 2020.
Slutresultat 2020

Premiär - Bro Hof (11/5)

Premiär - Bro Hof (11/5)

1 Karl Krebs0
2 Kenneth Gustavson0
3 Johan Backfjärd0
4 Per-Arne Karlsson0
5 Michael Lucic0
6 Fredrik Wihlborg0
7 Roger Melin0
8 Mikael Åsman0
9 Mikael Franzén0
10 Mats Johansson0

Se totalresultat


Slutresultat 2020

Resultat - Longest, nearest, Baan Thai.