Kvik Kronan ATM 365id Engelen Kornelindsel Engelen
24 September, 11:30
Ullna GC den 22 september.

Slakten på Ullna. Det var det som hände i tisdags. Vi besöker en av Sveriges finaste banor. Solen sken, vinden var ganska svag och temperaturen hade letat sig upp mot 20 på termometern. Med andra ord, det fanns fina möjligheter att skjuta lågt och ta sig uppåt i totalen. Det blev en slakt utan dess like. Inte av den som vann men av nästintill hela startfältet. Vi är ganska vana med låga vinnarresultat men denna gång var det andra visor som spelades i högtalarna på Jockes vita Tesla när den ständigt unga advokaten åkte hemåt på tisdagskvällen. Ullna visade sin kraft och vi blev helt enkelt avklädda från topp till tå.Jag gick ganska sent i startfältet och undrade om någon hade svimmat igen ute på banan men såg ingen ambulans i närheten(Melin svimmade förra året). Vad var det som tog så jävla lång tid? Vår vän, fd. tourproffset Jörgen Åker, var flera gånger ute och kollade till oss som den professionella representant för klubben han är, men när vi träffades där ute sa han bara att det var ganska segt men inga stora luckor. Men nu har jag förstått varför det gick långsamt och varför den sista bollen fick spela i mörker. Här kommer några siffror:

44 st. som slog 100 slag eller mer.
29 st. mellan 90 och 100 slag.
19 st. på 80-någonting.
Det är 92 personer av totalt 93 titaner.
9257 slag totalt ger ett snitt på 99,5 slag per spelare.
130 slag som mest.Dessa siffror säger allt. Kan tänka mig att frustrationen och uppgivenheten var påtaglig hos dom flesta. Är jag inte bättre än så här? Många längtade nog till nästa vecka då vi får spela en lätt bana. Men grabbar, jag lovar, detta var en engångshändelse. Nästa vecka kommer ni att tycka att det är kul med golf igen. Själv slog jag slut på mina bollar på hål 17. Mitt bidrag till Ullnas Juniorverksamhet var otroligt generös. Slit dom med hälsa.

Nu spelade inte alla dålig golf, det hoppas jag att ni förstår. Christofer Andersson spelade grym golf till lampan släcktes på hål 17. Först så släcktes den i huvudet på honom på tee, för två ruskigt dåliga slag gav den skäggige mannen en stabil 8:a på scorekortet. Dock så kunde han med en birdie på sista hålet vinna ändå men då släckte moder jord lampan så han knappt såg bollen. Tack var 8 st. mobillampor så kunde han inte alls irriterad håla ut en fin dubbel. Ridå! Stoffe tackar de andra 9168 slagen för det. Men efter en god pizza i Mörby Centrum så var han glad som en sol igen. Det räckte ändå till en delad andraplats med rookien Fredrik Galant och Tobbe Björk. Galant gör din bästa tävling för året och Tobbe imponerar igen.Men nu lyfter vi hatten för Håkan Bergström. Uppsalasonen som äntligen får vinna igen. Håkan är den 93:e personen, den som jag inte nämnde i statistiken. Den enda ynglingen som klarade att ”breaka” 80. Stor respekt till Håkan som verkligen har kämpat med sitt spel detta år. Allt som har varit så självklart har blivit Arkiv X deluxe. Jag vet, det är svårt att tro att en sådan ung och muskulös man kan svinga så mjukt men svinga kan han. Stort grattis!!!

Tack vare Tobbe Björks fina placering är det stenhårt i toppen. Granberg leder fortfarande men med endast en ynka poäng. Men glöm inte att bakom kommer raketen Burhan som en skadad gasell i 190 knyck och flåsar dem i nacken. Westerholm, kungen Bergström, Varzakakos och Bittár är inte heller långt ifrån. Även mannen med alla headcovers kan med en vinst på slottet vinna kavajen. Det finns fler kandidater men orkar inte nämna alla. Spännande.

Vi vill beklaga att det inte fanns en longestskylt ute på Ullna. En miss av klubben men detta åtgärdar vi med att ha två st. nu på tisdag. Bro-Hof har även missat att vi hade starttid från 09.00 så för att slippa mörkret så kommer vi nu även att starta från hål 10.

Följande gäller:
Topp 50 kommer att starta från tee: 1 kl: 10:00. Ledarbollen sist.
Plats 51-79 kommer att starta från tee 10 kl: 10:30.
Plats 80-133 startar efter ledarbollen inkl. alla gäster.
Var det rörigt? Släpp det, jag fixar. Anmäl er bara.

Avslutningsbankett på Swing by Golfbaren.
För er som inte vet så har vår käre medlem och sponsor Hans Olofsson en av sina anläggningar inomhus och den ligger på Surbrunnsgatan 46. Grymt fin lokal och vi är oerhört tacksamma att vi får husera där nästa vecka. Vill även påminna er att banketten är dagen efter finalen, onsdagen den 30:e september.

Detta gäller:
17.00-19.00 Drop-in för barhäng & minigolftävling (Vi har bokat in 10-12 spelare per halvtimme)
19.30 2-rätters middag sharing-style vid bordet i matsalen
21.00 kaffe & kaka plus prisutdelning i ”Livingroom” (rummet där nere)

Man anmäler sig på hemsidan. OBS!!! Anmälan till middagen går ut imorgon fredag.
350:- för middag inkl 1 öl/vin - "sen start"
500:- för minigolf, middag & 2 öl/vin - "tidigt start"

Priser för minigolfen är en middag för 2 till vinnaren samt 1 dussin bollar till andra och tredjepris.

Nu önskar jag er en trevlig helg. Glöm inte att anmäla er till banketten.

Kram!

19 September, 11:17
Öster by Stenson den 15 september.

Vill börja detta brev med att förklara min stora kärlek och respekt till vissa eldsjälar som vi är ärade att ha här på touren. Vi i ledningen sköter denna tour ideellt och som de flesta förstår så lägger vi ner väldigt mycket tid på att få allting att fungera. Vid sidan om ledningen med mig, Oscar och Jonas har vi även två andra eldsjälar som hjälper oss. Fredrik Gustavsson och Johnny Granberg. Utan deras hjälp skulle vi ha ännu mer arbete på vårt redan fulla skrivbord.

Fredrik är som de flesta vet vår eminenta reseledare som lägger ner otroligt mycket tid på våra kickoffer och avslutningsresor. Johnny hjälper oss med det röriga matchspelet och att gamebook flyter på. Vi är evigt tacksamma för ert grymma jobb och hoppas att ni är med oss till slutet på denna resa.

Vi skall även lyfta på hatten för Kenneth Ehrnstedt som hjälper oss med regelfrågor och på vårt initiativ ser till att alla spelar på sitt rätta hcp. Kenneth sitter efter varje tävling och kollar via GIT så att allt ser rätt ut på alla spelare. Som ni förstår så går det inte på en pisskvart. Tack Kenneth!

Nu kommer vi till den stora punkten på detta nyhetsbrev. Våra sponsorer. Utan er hade vi inte kunnat hålla den höga nivå som jag anser att vi har på Titan Tour. Jag vet att majoriteten av er inte är med för endast vinna dessa fina priser utan mer för att äga känslan att tillhöra något som står för kärlek, gemenskap och respekt. Det väger nog mer än allt annat. Att vi spetsar till denna verklighet med fina priser är bara för de flesta en bonus. Startade inte denna tour för att få in en massa tävlingskåta människor som kan gå över lik för att vinna priser utan något som man vill känna tillhörighet till. Här på touren spelar det ingen roll vad man jobbar med, hur mycket pengar man tjänar, hur jävla långt man kan slå, här är vi alla lika. Vi är golfnördar, lika är bäst.

När vi bokar alla banor så är det alltid en lång förhandling med klubbarna om hur mycket vi skall betala i greenfee. De flesta banorna kan fortfarande hålla ner priserna men snart kommer vi tyvärr bli tvungna att höja greenfeen. Vissa banor kostar mer än vad ni betalar per tävling och tack vare vissa medlemmar på touren kan vi spela dessa mästerskapsbanor.

Christopher Inerud. Mr. ”Fore Right” Som vanligtvis sprider bollar till höger på varje hål ser till att vi kan spela på Frösåker år efter år. Utan Taksäkerhetsmontörerna hade vi spelat på en annan bana i Gurkstaden. Tyvärr så är närvaron på unge herr Inerud 2020 lika obefintlig som hans bollar mitt på fairway.

Rickard Kapell. Huddingesonen med den långa baksvingen ser till att vi kan spela på Castle Course till ett grymt pris. MGS Smide skänker även ett Cozfirebord värde 25k till den som har slagit närmast på en par-3 under 2020.

Jonas Agnekil. Vår kära powerforward (hockey) såg till att vi hade råd att gästa Öster by Stenson i år igen. Trots sin korta existens på touren tvekar inte Jonas och ATM Logistik att bidra med en massa kärlek och ekonomiska medel.

Peter Kornelind och Magnus Kornelind. Tack vare dessa underbara bröder spelar vi på Ullna. Kornelind Elektriska går in och hjälper oss och för det är vi evigt tacksamma.

Jonny Westberg. Dubbla mästaren Jonny är orsaken att vi kan besöka Uppsalas bästa bana en gång om året.

Sedan har vi även dessa underbara människorna som partners:

Jan Westerberg. Thai-Janne, mannen med flest headcovers i bagen (12 st.), äger Norrorts bästa Thai-restaurang, Baan-Thai i Spånga centrum. Janne är vår äldsta sponsor som år efter år sponsrar med ett fantastiskt pris på sin närmast-tävling. Hoppas verkligen att ni förstår att det inte är hans ålder jag syftar på utan den som har varit med längst som sponsor. Janne är fortfarande pinsamt ung.

Jacob Larsson. Unga innebandyhjälten, som 90% av hans liv befinner sig under vattnet, skänker sjukt mycket fina bollar till oss. Jacob skänker även sjukt fina priser till vårt finalprisbord via sitt företag Droppbollen.

Jonny ”B2” Olsson. Jonny Olsson var en gång en stabil golfare med ett jävla klipp i bössan. Numera sitter han i sin grävskopa på dagarna och läser tidningen Allt om grävskopor. Det är då det kittlar i magen på den numera trådsmala banjospelaren (”banjospelaren” är sjukt internt). Trots att golfintresset har försvunnit så hindrar det inte honom att sponsra touren med fina bollar till varje deltävlingsvinnare.

Roger Hofflander. En av våra ödmjukaste och stiligaste medlemmar, som alltid är glad, positiv och full av karisma, hjälper oss med vår fina kollektion samt skänker en fin Italiensk mästarkavaj. Det finns få som du Roger och då menar jag inte på padelbanan där du knäcker allt motstånd.

Hans Olofsson. Vår enda världsmästare så vitt jag vet. Minigolfens gudfader som har tagit sin hobby till världseliten. Därefter skapat ett imperium i minigolfbranschen. En entreprenör uti fingerspetsarna. Golfbaren sponsrar med bollar och fri minigolf. Swing by Golfbaren är även värd för vår säsongsavslutning.

Lars Zetterstöm. En gentleman som alltid är på bra humör. Kommer alltid i tid, har aldrig några önskemål på starttid eller spelpartners. Det säger väldigt mycket om Lars. Han går ihop med alla sorters människor. Bra egenskap. Kronan säkerhet är en av anledningarna att vårt stora prisbord ser ut som det gör.

Tobbe Björk. Vilken krigare. Vill bara att du skall veta att du är en förebild för oss på många sätt. Du ger aldrig upp, ständigt positiv och vecka efter vecka är du med oss och ger allt fast kroppen kanske inte tillåter det. ST Bygg hjälper oss årligen med att stärka vårt prisbord.

Bekir Jusufbasic. Den ständigt unga Bekir går i år in med Kviks hjälp och sponsrar oss med bollar samt ett trevligt pris för köket. Trots att vår vän från Uppsala nästan alltid kommer sist in på parkeringen i 180 knyck, förmodligen lite för stressad för att ära oss med ett besök, men alltid med ett leende på läpparna.

Benny Nybro. Sist men inte minst. Den 5:e maj 2009 dök du upp för första gången. Då med ca: 15 i hcp. Förmodligen hade du planer på att vinna touren och spela ner dig på singel-hcp innan sommaruppehållet. Svordomarna flög som kaststjärnor åt alla håll när du missade ett slag och trots att du är från Dalarna så ansåg du nog att du var en stekare av rang med företräde på alla krogar. Nu är du en helt annan person. Lugn, harmonisk, dock lite sämre golfare men du kommer alltid att vara en stor del av touren. Tack för alla Zócalo-checkar över åren. Eller snarare är det mestadels Frippe som tackar.

Hoppas att jag för guds skull inte glömt någon. Det vore ju sjukt pinsamt. Även ett stort tack till er som har sponsrat oss genom åren men klivit av. Hoppas även att ni medlemmar förstår hur glada vi är att ni väljer att offra en jävla massa tid, arbete och kvalitetstid med familjen för att spela denna tour.Hur gick det då på Öster by Stenson? Det var som vanligt. Burhan Balikci vann igen men denna gång fick han sällskap att ovan nämnda Johnny Granberg.

Vi ses på Ullna.
Kram!

9 September, 19:40
Salems GK, Rolle Memorial den 8 september.

Grundserien är till ända. Vi fick en underbar dag på vår sista grundserietävling. Det var mycket som skulle avgöras. Matchspelet, Thaihålet, vem skulle vinna grundserien, vem skulle få sitt namn inristat i Rolle Memorialpokalen?

Vi börjar med att lyfta på hatten för Bosse Sundberg. Inte bara pulvriserade han Håkan Bergström i matchspelsfinalen med 6/4 utan med en stabil delad tredjeplats säkrade han även grundserievinsten med god marginal över Tobbe Björk. Stort grattis till Ekerösonen som tar årets dubbel. Nu tackar vår egen Super-Bo för showen och drar sig tillbaka ”hem” till Portugal för att vässa formen inför 2021.Matchen om tredjepriset mellan Thomas Bohlin och Jan Westerberg och fritt spel på touren 2021 slutade med vinst för Thomas med 1/0. Bohlin ledde ganska stort men precis som när Janne mötte Håkan i semifinalen så var han nära på att vända på matchen. Bra jobbat båda två!

Nästa man att ge respekt är Peter Bittár som tillslut kunde vinna Thaihålet. Stort grattis Peter och välkommen till Thailand i februari. Peter var ju sjukt nära på att göra ännu en birdie idag men den korta putten slank förbi hålet.

Det största hatten vi skall lyfta på är till alla våra sponsorer. Stort jävla tack. Utan er så skulle vi inte existera.Nu till dagens tävling. Burhan Balikci har inte direkt rosat marknaden under sina år på touren. Men det var då det. Nu är det andra bullar. Etta, åtta, etta. Där har ni den muskulösa Uppsalasvärmorsdrömmens sista 3 resultat. Snacka om att vässat formen inför finalserien. 39 poäng av ynglingen är respekt i den starka vinden som härjade i Salemsskogen. Endast två unga män på röda siffror tyder på att det var väldigt svårt idag. Jimmy Dahlqvist slutade tvåa på fina 37 poäng. Stort grattis till båda er och nu har ”Bubba” sitt namn förevigat på RM-pokalen.

På delad tredjeplats hittar vi fem sjukt snygga män. Patrik Sundberg, Johnny Granberg, Björne Ericsson, Mats Logärd och ovan nämnda Bo Sundberg. Granberg ledde länge efter att ha gått på par brutto sina första 10 hål men tappade stort på slutet.

Nu går vi in i finalserien och har sjukt fina banor framför oss. Ni som har gäster till finalerna måste meddelas i god tid och det kan finnas risk att alla gäster inte får plats. Gäster på Stadium Course kommer att få starta sist i fältet efter ledarbollen (i mån av plats). På två av dessa tre banor betalar gäster 950kr. På Ullna kostar det 1050 kr (det är summan vi betalar till klubbarna).

Nu önskar vi er en trevlig vecka och så syns vi på Österåker.

Kram

2 September, 11:40
Upsala GK den 1 september.

Vilken fantastisk dag vi fick uppe i Uppsala. Banan som är bizzart majestätisk lång och smal var även lite blöt vilket gjorde det svårt för oss ädla riddare. Nu verkade det här spelet golf inte vara så svårt för vissa. 14 atleter kom in på röda siffror och lägg även till 5 unga män på E. Nu gick jag själv med två st. hemmahopp, men dessa lite äldre männen hade det svårt att prestera. Nu gjorde dom allt för att döda Holmstedter på hål 16 men puttarna gick inte i på de ondulerade greenerna.Istället lyfter vi på hatten för Martin Karlsson som var nära att vinna på Wermdö förra veckan. Då hade han allt i sina händer men tappade på slutet. Nu kunde han med ett par på sista hålet vinna sin första deltävling. Detta är ju ett väldigt svårt hål men efter att ha dräpt en enkel 5-metersparputt kunde Martin äntligen smaka på segerns sötma. Det kändes lite som Rahm gjorde på Fed-Ex nu i söndags mot Dustin Johnson. Nu var det Eddie Selander och Peter Kornelind som fick smaka på Karlssons superputt. Dock bra jobbat alla tre! Fyra slutade Gert Lindholm efter en mycket bra 67:a och ett slag efter kom Jimmy Dahlqvist.Vi skall även lyfta på hatten för Bosse Sundberg som vann över Thomas Bohlin med 2/1. Bosse hade dormy efter 15:e men tillslut kunde inte Thomas hålla emot den starka matchspelskungen. Stort grattis Bosse! Nu väntar en final på Salem mellan Bosse och Håkan Bergström. I samma boll kommer vi även att hitta matchen mellan Thai-Janne och Bohlin om tredjeplatsen. Lycka till allihopa!Nu väntar årets sista major och Rolle Memorial. För er som inte vet vem Rolle var så var han en av våra finaste medlemmar på touren som lämnade oss alldeles för tidigt. Kanonstart 13:30 och efter rundan kommer vi att hålla årets första prisutdelning. Vi kommer att äta middag innan prisutdelningen. Skulle det behövas ett särspel på Thai-hålet som kommer det att ske direkt efter rundan på hål 10.

Vi kan välja på att äta lax eller oxfilé. Priset är 250kr och då ingår det en dryck och kaffe. Detta betalas till restaurangen, inte till Oscar. För att anmäla er till middagen så gör man det under anmälan till deltävling. Vill man ha oxfilé så väljer man tidig start och för lax sen start. Har man inte valt någon starttid så väljer jag åt er. OBS: Att anmäla sig till tävlingen betyder inte automatiskt att man är anmäld till middagen. Gällande middagen så O.S.A. senast fredag kl: 15:00.

Slutligen, för er som inte har spelat Salem sedan vi var där och gästade i slutet på maj så vill jag bara säga att banan är tillbaka i gammalt skick, m.a.o. jättebra. Alla M.U.A.-pinnar är borta och de nya områdena har växt ikapp med övriga banan.

Nu önskar jag er en magisk helg och svinga lugnt!

Kram

26 Augusti, 14:01
Wermdö G & CC den 25 augusti.

84 något slitna fotomodeller samlades idag på den klassiska nattklubbsbanan ute på Värmdö. Här har det, förutom många fantastiska golfslag, dansats många aggressiva danssteg på onsdagskvällarna, druckits en hel del champagne och en del lär väl ha somnat i rabatten på väg hem. Vi tackar Kenneth och klubben för ett trevligt mottagande och banan var i väldigt bra skick. Vädret var kanon och allt var upplagt för kamp.14:55 skrev Hans Lång en kommentar i gamebook-chatten till Bosse Sundberg som redan var i mål på 67 netto. ”Bra Bosse, du vinner”. Bosse gick i första boll och sista boll hade precis slagit ut. Ganska vågat skrivet men ”Lången” fick ändå rätt tillslut.

Burhan Balikci kom sedan in på samma score, men när Martin Karlsson som såg ut att vinna, gick in i väggen efter 16 magiska hål och avslutade med två tråkiga dubblar, så kan Bosse och ”Bubba” numera titulera sig som vinnare 2020. Stort grattis till er båda. På delad tredjeplats hittar vi ovan nämnda Martin Karlsson ihop med Johnny Granberg och Mikael Ekander. 68 netto tyder på stabilt spel och magiskt psyke.Bosse tog därmed över förstaplatsen av Tobbe Björk som ändå spelade bra idag och slutade delad 6:a. Nu återstår det endast två deltävlingar innan grundserien är slut. Vinnaren av grundserien vinner en hel resa till Thailand och det är sjukt jämt där uppe i toppen. Nu krävs det mycket av dem för att få poäng överhuvudtaget så mycket kan hända.

Det spelade en match i matchspelet idag. Semifinal mellan Håkan Bergström och Jan Westerberg. Håkan kunde med både tur och skicklighet bryta ner Janne och vinna med 3/1. Håkan är nu i final och får möta vinnaren av Bosse Sundberg och Thomas Bohlin som kommer att spela sin match nästa tisdag.

Nu laddar vi batterierna till Upsala GK som är i toppskick. Vi kommer att spela slaggolf från tee 59. Jag önskar er en magisk golfvecka!

Kram

16 Augusti, 21:50
Vidbynäs North den 18 augusti.

Ännu en magisk dag på touren är till ända. Strålande väder och fin kondition på den ganska torra banan. Tempot på banan blev i vanlig ordning ganska segt men denna gång berodde det mestadels på liktåget som gick framför våra trebollar.Det blev en delad seger ute i Nykvarnskogen. Rickard Kapell som spelade strålande på Bro-Bålsta men värdelöst på Arlanda, hittade en gammal driver hemma i garaget som samlat mer damm än hans hustru Helenas papiljotter, spelade magisk golf. 40 poäng på en av våra Dressmanmodeller är riktigt bra.

Den poängskörden fick även en annan modell, Juhani Heikkilä. Juhani som kanske inte har skafferiet fullt med pallplaceringar på touren, kan äntligen få titulera sig Champ. Stort grattis till er båda.På delad tredjeplats hittar vi två lite äldre, lite mer sargade män, absolut inte fula, kanske inte samma glamour, inte riktigt de som har gått förbi kön på Spybar en lördagsnatt på 90-talet, men ack så vackra, hemmaspelaren Jocke Flodin och Kapten Thomas Nilsson (det var mest förbi kön på Jambalaya för dem). 39 poäng på North är mycket bra jobbat!

Det spelades två matcher idag:
Thomas Bohlin vs Tommy Eriksson 19:e Bohlin
Mike Eriksson vs Micke Andersson 9/8

Nu väntar Wermdö på oss och vi ser fram emot snabba greener och nya fantastiska scorer. Ha en trevlig vecka och svinga lugnt!

Kram

16 Augusti, 21:50
Arlandastads Mastersbanan den 11 augusti.

Arlandastads Mastersbanan den 11 augusti.
102 fotomodeller samlades i tisdags för att göra upp om höstens första major. Vi möttes av fantastiskt väder och en bana som höll mycket bra klass. Mastersbanan är inte lätt att bemästra då den är ganska lång och trång (tänk Pelle Svensson). Med lite ofördelaktig vind på vissa redan långa hål trodde jag själva att scoren inte skull bli så lång. Ack vad fel jag kunde ha.

I första boll sprang Jonas Carlqvist och rookien Bastian Geissler iväg med höga knän med Leif Vang Hansen i hasorna. Och som dom sprang. Vang Hansen försökt hänga på med det var inte lönt denna dag. Ni vet, det är en sådan dag när allting stämmer och det gjorde det för dessa ynglingar. Jonas, som trots en trippel och dubbel på hål 15 och 16, slutade tillsammans med Bastian på -8 fick i slutändan sällskap med en annan slugger, Peter Bane. Peter hade en 5 metersputt från greenkanten för att sluta som ensam vinnare men bollen strök nära hålet. Stort grattis till er alla och respekt till Bane som tar sin andra seger för i år.På delad fjärde plats på -3 hittar vi rookien Mikael Åsman, Roffe Andersson, Kapten Nilsson och Tobbe Björk. Tobbe gör åter en habil insats och leder nu totalen före Michael Westerholm. Dessa två har gjort ett litet ryck men nu krävs det ruskigt bra placeringar för dem att få några poäng att lägga till. Det kommer att hårdna där upp. Bosse, Thai-Janne och Kapell har med en bra placering på Vidbynäs en chans att stänga luckan.Det spelades en del matcher:
Håkan Bergström vs Rickard Kapell 2/1
Tommy Eriksson vs Matthias Vidh 21:a hålet Tommy
Jan Westerberg vs Jimmy Dahlqvist 7/5

Arlandastads mastersbana var ett kärt återseende. Bra greener och utmanande hål. Tyvärr var tempot alldeles för långsamt. Fattar inte vad som skall ta så lång tid. En orsak kan ju vara att folk letar för länge efter bollen. Eddie fick ett tak på hål tre när han letat efter bollen för länge. Eddie hittade bollen och spelade klart hålet men efter alldeles för lång tid. Vad han skulle ha gjort är att åka tillbaka och slagit en ny (han slog en provisorisk från tee som även den försvann).

Vad vi måste tänka på är att:
· Spela ready golf (bortsett från i match).
· Gå ut till din boll direkt från tee och förbered dig.
· Slå alltid en provisorisk boll.
· Håll alltid rygg på bollen framför.
· Den som har lägst hcp i bollen startar alltid en klocka när det skall letas boll. Max 3 minuter. Detta gäller även på er provisoriska.
· Tiden gäller startar när man kommer fram till den plats man tror att bollen ligger på. Gäller även de som kör före med golfbil. Sitter man själv i en bil så måste man vänta tills resten i bollen kommer fram till platsen, alternativt inte köra före eller leta själv.

Nu väntar Vidbynäs North på oss istället för Kallfors. Start som vanligt 11:00 och ni som vill boka bil för göra det själva på klubben. Vi ses på tisdag!

Mike

15 Augusti, 18:50
OBS - byte av bana - OBS

Ärade vänner!

Vi i ledningen har tagit besult om att byta bana nu på Tisdag den 18/8. Kallfors utgår och ny bana blir Vidbynäs North. Norra banan är inte så frekvent besökt som den södra vilket gör att den har återhämtat sig rejält efter att Svenska Touren var där och bombade flaggorna.Ni som hade bokat bilar till Kallfors kommer att få era på Vidbynäs så ni behöver inte att boka om. Richard Drotte, Tony Eriksson, Johnny Granberg, Peppe Peppe och Tobbe Björk. Övriga som vill hyra bil måste själv kontakta Vidbynäs och ordna detta.

Nyhetsbrevet kommer ut under helgen.

Kram

8 Augusti, 18:20
Bro-bålsta den 4 Augusti.

Då var touren igång igen efter sommaruppehållet. 93 stycken titaner hade anmält sig för och vinna ära och berömmelse. Vädret var perfekt, 25 grader varmt, svag vind och lagom snabba greener. Allt var upplagt för sjuk låga resultat. Vem vann då?

Det var många som började väldigt bra. Granberg inledde med tre birdies första sju hålen, Frippe gjorde eagle, birdie första fyra hålen. Nya young boy alias Eddie Selander avslutade första nio birdie, eagle. Fredrik Wihlborg gjorde fyra birdies på fem hål sista nio. Man började fundera på var detta skulle sluta. Var Bro Hof resultatet minus nio i fara?

Riktigt så blev det inte, hålla ihop scoren 18 hål är inte lätt. Eddie gjorde dock en mycket bra runda och slutade på en fin 3:e plats, Wihlborg & Frippe slutade på 17:e & Granberg 28:e plats.En person som kunde lira bra golf hela vägen in och slutade på 43 poäng är Johan Alexandersson. Johan tar sin första seger på touren. Stort grattis. Enligt vissa källor hade Johan kämpig med sin golf och någon klubba hade tydligen gått av veckan innan ? Golf i ett nötskal :-)På andra plats hittar vi Michael Lucic som gör sin bästa runda för säsong och skjuter fina 41 poäng, endast två efter Johan. Riktigt bra spelat Lucic.

Fyra matcher avgjordes i matchspelet:
Kapell - Svanhagen 2/1
Thai Janne - Nilsson 5/4
Bergström - Tvedberg 2/1
Wessberg - Dargren Wessberg vann på 19:e spelades 30/7 på Bro-Bålsta

Nästa vecka besöker vi Arlanda stad (masters banan). Senast vi besökte Arlanda var 2013 och det ska bli mycket spännande och se vad den har och erbjuda. Vi tävlar dessutom om extra mycket poäng då Arlanda är en major-tävling.

Kram & trevlig helg.

Mvh gäst krönikören Jonas.

24 Juni, 12:15
Västerled den 23 juni.

Halvtid! Tiden går fort när man har trevligt. Sommaruppehållet kanske kommer som en befrielse för de som inte har hittat spelet än och för många andra är det sjukt opassande när man nu spelar på topp. Tittar man på topp-10 i totalen så ser man att det är en salig blandning i hcp-träsket. Sjukt kul tycker vi i ledningen.

Innan vi ger oss på dagens event så vill jag bara bena ut ett par saker som kanske har varit otydliga.

1. Vi har ett tak för nya medlemmar på hcp 20. Detta är för att vi vill undvika nya spelare som ligger på höga 20 och precis påbörjat sin raketresa ner till singel. De spelare som har gjort sitt hundår får således sedan spela på sitt vanliga hcp. Vi startade denna tour 2007 och då låg alla under 20 i hcp. Nu går handicaputvecklingen åt fel håll för vissa och då hamnar man i den kategorin.

2. Vissa spelare har fått dispens för att kliva fram en eller två tees (beroende på bana). Beslutet har vi i ledningen bestämt i samråd med spelarna.Nu vill vi hylla dagens segrare. Tobbe Björk gör en magisk runda på svåra Västerled och vinner sin första tävling för året på grymma 42 poäng. Tobbe som inte har så mycket kraft i armarna bemästrade den svåra banan på ett perfekt sätt. Att slå 130m som längst gör bedriften ännu större. Stort jävla grattis Tobbe! Du är värd allas respekt!

Ensam tvåa slutar Michael Westerholm som efter 21 poäng ut gick in i en gigantisk vägg mellan hål 12 till 14. Efter tre raka dubblar lyckas han ändå knyta ihop säcken med fyra avlutande par. Starkt! Sista fyra på Västerled är inte så lätta (bortsett från 18:e).Delad trea hittar vi några fina unga män. Rookien Svanhagen, Thomas Nilsson, Tomas Jonasson, Lars Zetterström och skrällen från Dalarna, herr Benny Nybro. Benny är som en helt ny person. Han har hittat sin Ernst Kirchsteiger aura och har inte yttrat en svordom sedan januari. Lägg även till att han inte längre ens störs sig på att det går långsamt samt att Jonny Olsson ligger på en snabbvalsknapp på sin nyköpta Doro-telefon. Benny, vad händer härnäst? Skall du på Håkan Hellström konsert 2021?Det spelades en del tunga matcher idag:

Jan Westerberg - Kenneth Ehrnstedt 4/3

Micke Andersson - Jan Inerud 1/0

Tommy Eriksson - Björn Näslund 2/1

Thomas Bohlin - Niklas Wikström 2/0

Jack Tvedberg - Fredrik Gustavsson 19:e Jack

Jonas Svanhagen - Gustavo Ekelund 2/0

Daniel Hilj – Peter Hansson 2/1

Nu väntar KM och sommarmingel på Golfbaren Aspudden. Jag kommer att lotta bollarna imorgon och all info gällande vårt KM kommer ut imorgon.

Senaste nytt från Athen är att Vasilis Kokotsakis vann stort över Alexander Varzakakos idag och leder med nu Grekiska Mästerskapen 2020 överlägset med 23 oskattade tourpoäng.

Våravslutningen på Swing by Golfbaren är tyvärr inställd pga de samhällsrestriktioner som nu råder och som tvingat Swing att hålla stängt sedan i mars.

Men vår sponsor ställer självklart upp och behöver samtidigt stöttning, Golfbaren Aspudden med sin mysiga utemiljö ställer därför upp som alternativ för os

För att anpassa oss efter läget kör vi en drop-in lösning på fredag där titaner OCH gäster (fru, man, barn, husdjur etc.) är välkomna att hänga en stund i solen och grönskan i Aspudden. Alla är välkomna när det passar mellan 18:00-21:00. Vi kör en minigolftävling med fina priser (12-pack bollar och presentkort Golfbaren mm) Extra pris-sponsorer är välkomna!

Robert Hoffman kommer dit med gitarren och spelar live från 20:00.

Klockan 21.00 blir det prisutdelning för dagens KM samt minigolftävlingen. Deltagande i minigolftävlingen sker genom att lämna in scorekortet till Hans Olofsson eller någon från tourledningen som finns på plats.

För er som inte varit på Golfbaren kan bara sägas att stället är grymt och inte likt någon minigolfbana ni sett tidigare. Jättekul för golfare! Med bästa konstgräset och med riktigt bra spelutrustning, så lämna din krokiga Odyssey hemma. Självklart får vi en bra rabatterad deal av vår sponsor;

350:- för minigolftävling, 1 maträtt, 2 dryckesbiljetter (öl, vin alkoholfritt) - gäster betalar samma, ev. barn betalar 200:- och kan byta dryck mot glass.

(ange kod Titan innan betalning i kassan)

Ingen föranmälan krävs men snälla, OSA till Hans Olofsson på Golfbaren personligen på 070-4447444 eller skriv tydligt på Facebook så vi vet ungefärligt antal som kommer.

OBS! Golfbaren är en restaurang som har burk och annat gott till försäljning i baren, så lämna den egna burken och bilen hemma så ses vi!

www.golfbarenaspudden.se - 5 minuters promenad från tunnelbanan

För er andra som inte tänkte närvara på fredag önskar jag er alla en underbar semester!

Vi ses på fredag!

Kram

17 Juni, 10:36
Troxhammar GK den 16 juni.

Ja, hur fan sammanfattar man denna dag i ett kort nyhetsbrev? Det går inte så detta kommer att ta lång tid att läsa. Det kommer att innehålla mycket viktig info så läs gärna igenom allt!

Det har aldrig hänt att vi behövt göra uppehåll i en tävling. Aldrig har så många väderkartor från alla världens väderappar lagts ut på Facebook dagen innan och under tävlingsdagen. Nytt rekord i ”inte så tappra män med blöta kalsonger” som hoppade av en tävling för att det regnade lite för mycket. Alla hade nog på känn att det skulle falla lite regn. Då klär man sig därefter. Hade alla haft lite tålamod och väntat så hade ni som åkte hem fått en underbar junikväll på en bana i sjukt bra skick (trots syndafloden). Det blir tyvärr sjukt hackigt när det blir två och trebollar mitt i fältet. Skada är en sak, att ni hade agenda efter rundan som vart påverkade av uppehållet är en annan sak. Men att man är blöt är inte ok. Gör som Benny Nybro istället. Stanna hemma!Nu lyfter vi på hatten och frisyren för Peter Bane som tar en riktig skrällseger ute på Troxhammar. Inte för att han vann utan på sättet han vann. Efter två slag på sista hålet så låg han i ett svårt läge till höger om greenbunkern. Där visade han prov på ruskigt känsliga handleder när han med lite spinn lägger upp den ganska nära flaggan. "Imponerande" sa Peter Bittár som ledde i klubbhuset på -4. Stort grattis Peter Bane till en imponerande seger på den ”långa” blöta banan.

Tvåa slutade ovan nämnda Bittar (som gick på par brutto) ihop med en ruskigt het Rolle Vejdemo. Bra jobbat pojkar! Därefter hittar vi dagens bästa bruttoscore i Andreas Ljung som går -1 brutto och slutade på -3 totalt tillsammans med två ruskiga skrällar, Eddie ”Young Boy” Selander och Jan Sore Inerud. Eddie Paul Selander som blev räddad av uppehållet då han ruskigt försenad sladdade in på parkeringen med sin VW i 84 knyck. Från Jakan till Troxhammar på 22 min är ändå väldigt bra jobbat.Jan Inerud som aldrig har varit så tidig på en bana kunde även han skriva in 69 på scorekortet. När man på banan ser Inerud den äldre på avstånd kan man lätt se hur hans score är via hans gång. Väldigt tunga steg när det går dåligt men när jag mötte honom på 14:e hålet sprang han ca: 100m. framför Bekir Jusufbasic och bröderna TA med knäna ovanför axlarna. Jag vet det kan var svårt att tro att Janne är så vig men efter 250 tinderdater så blir man jävligt mjuk i kroppen.

Det spelades en del matcher idag och har endast hört två resultat:

Kenneth Ehrnstedt vs Johnny Granberg 1/0

Niklas Wikström vs Gert Lindholm 4/3

Så hur gick det för:

Sven Lund vs Thomas Nilsson?

Jimmy Dahlqvist vs Mikael Ekander?

Jan Inerud vs Bekir Jusufbasic?

Mats Logärd vs Tobbe Björk?

Nu väntar den sista tävlingen innan sommaruppehållet samt vårat KM som går av stapeln den 26 juni på Vidbynäs South. Gällande vårt KM så vore det bra om vi fick veta vilka som skall vara med innan morgondagen tar slut. Robert på Sthlm South vill nämligen släppa de tider vi inte behöver. Första start är 10:00 och vi har bokat upp två timmars starttider. Denna tävling går utanför touren och är verkligen ett roligt inslag. Vi spelar i 3 klasser scratch. Anmäl er som vanligt på hemsidan.

A: 0.0-7.0

B: 7.1-14.0

C: 14.1-20.0

Självklart har vi priser till detta och dessa kommer att delas ut på Golfbaren Aspudden senare på kvällen den 26 juni. Mer info om detta kommer inom kort.

Vi kommer inte att ha någon våravslutning med prisutdelning utan vårt event på Golfbaren blir en chans för alla som vill hänga lite, ta en kall, äta lite gott och visa upp sin talang i minigolf. Vi kommer självklart att ha en tävling i minigolf med fina bollar i pris.

Nu önskar jag er alla en underbar midsommar!

Kram

10 Juni, 17:49
Sthlm South den 9 juni.

Ett av årets roligaste event är över. 36 hål av kärlek, ångest, svett och tårar har spelats på Vidbynäs båda banor. Vi fick nog årets bästa golfväder och trots att vi spelar dubbla rundor på krävande banor, kunde flera krigare knyta åt säcken rejält. 11 unga män på ”röda” siffror är respekt.Innan vi hyllar dagens hjälte så skänker vi en tröstkram till Robban Günther som ett tag låg 11 bättre på första rundan innan den blytunga ridån smällde ner på Robbans fötter och gjorde honom till plattfot. Det är bara att komma igen. Vill bara påpeka att Günther trots allt gick på 44 poäng på South Course. Det är respekt!

Nu gläds vi åt den unga fagre Troxhammarsonen, Bosse Sundberg, som tar en tung skalp ute i Nykvarn. Bosse började på South och kunde innan lunchen signera en fin 38 poängsrunda. Gissar att Sundberg valde Torsk till lunch vilket tydligen gjorde så att han flög fram i skogen på North Course. 41 pinnar är ruskigt bra. Stort grattis Bosse och vad kan vi förvänta oss av dig på din hemmabana nästa vecka? Bosse är förmodligen vår bästa hemmaplansspelare och inte bara det, nu leder han även totalen överlägset.Tvåa slutar en av våra Dressmanmodeller, Micke Andersson. Även han gör två rundor över 36 poäng. 37 på södra och 40 på norra. Imponerande Micke! En poäng efter hittar vi Johnny Granberg på en ensam tredjeplats.

Iakttagelser på banan:

· Rookien Alexander William Thunholm a.k.a. AWT gör sin bästa tävling för året och slutar delad fyra.

· Holma skrapar ihop samma poäng men var som vanligt sjukt missnöjd med sitt spel.

· Lennart Tägtström slog nytt rekord med att slå bort bollar. 3 dussin. Bra jobbat!

Det spelades en hel del matcher idag:

Peter Hansson vs Leif Vang Hansen 3/2

Thomas Nilsson vs Leif Morin 4/3

Håkan Bergström vs Vasilis Kokotsakis 3/1

Gustavo Ekelund vs Roger Lilja 3/2

Björn Näslund vs Lasse Lindström 2/1

Rickard Kapell vs Jan Timåker 5/3

Mike Eriksson vs Pierre Johansson 3/2

Mike Eriksson vs Alexander Varzakakos 2/1

Fredrik Gustavsson vs Magnus Lindholm 5/3

Nu önskar jag er en trevlig skolavslutning imorgon och så syns vi på Troxhammar!

Svinga lugnt!

3 Juni, 15:00
Frösåkers G & CC den 2 juni.

Vilken dag vi fick på Frösåker. Strålande sol och en liten lätt bris som höll svetten borta från våra vältränade kroppar. Som vanligt hände det ett gäng noterbara händelser. Var skall vi börja?

Avd. flygande start a.k.a. Jimmy Dahlqvist. Vad sägs om starten eagle och birdie? Magiskt! Jimmy började med att ligga -5 efter 2 hål. Själv stod jag och jobbade på (inte med) mitt Yips med puttern när nyheten slog ner som en bomb på övningsgreenen. Då frågade jag mig själv, har jag -5 brutto i kroppen idag, för då kändes det som det var det man behövde för att vinna. Nu vaknade Jimmy från sin dröm med en dubbel på 3:an men höll hela vägen in i mål och kunde därmed ta sin första seger på touren. Stort grattis unge man!Den segern fick han dela med en nästan lika ung man, dock lika vältränad, sponsorn Jan Westerberg. Janne som besegrade ner Hasse i matchspelet spelade stor golf ute i Västeråsskogen. När vi delar ut priser senare i år går vi efter hcp vid delade topp-3 platser (tourpoängen delar vi ju alltid på). Vi trodde inte att det skulle ske igen men Janne har ”vunnit” på lägre hcp en gång tidigare. 2016 slog blixten ner för första gången, då han en sen septemberdag delade segern med Jacob Larsson på Rolle Memorial på Botkyrka GK. Nu har blixten slagit ner igen. Mannen med 12 headcovers ”vinner” på lägre hcp (slope) än Jimmy. Stort grattis mr Thai!Övriga noteringar ute på banan:

· Rickard Kapell var sjukt nära en vinst idag tills han bestämde sig att göra en vattenranch av 18:e fairway. Taket där efter minst 300 kr Vicebollar i drickat. Vi lider med dig trots en fin femteplats.

· Karl Krebs var också på väg mot segern men 8 i på 17:e satte stop för det. Trist men en grym fjärdeplats.

· Det blev oavgjort i kampen om Grekland efter två tråkiga dubblar av Vasilis Kokotsakis i slutet. Men delade femteplats för våra grekiska gudar är respekt.
· Frippe Fredrik Gustavsson hade birdiefest idag med fem fåglar och slutade även han delad femma.

· Tobbe Björk gör sin bästa runda för året och slutar ensam trea efter ha slagit ut matchgiganten Jonas Agnekil.

· Tourettan Roine Holst gör ytterligare en habil insats och slutar delad femma.

· Matchspelsvinnaren från 2020 Michael Westerholm är utslagen av kvalspelaren Mikael Ekander som vann med 4/3.

Matchspelsträdet är nu uppdaterat och ligger på hemsidan. Dock så saknar vi resultat från matcherna; Johan Alexandersson vs Jimmy Dahlqvist och Alexander Varzakakos vs Roland Vejdemo.

Nu väntar en av årets höjdpunkter. 36 hål på Vidbynäs. Vi kommer att starta på båda banorna samtidigt ca: 07:00 (på North är det tider 05, 15, 25 etc. och på South är det 00, 10, 20 etc.). Sedan har vi starttider från ca: 12:30 och framåt. Jag har bokat upp alla bilar på klubben och vi kommer att låta dom rulla på norra banan hela dagen. Ni som har tillstånd får självklart använda den båda rundorna. Vi återkommer med mer info när det närmar sig.

Ha nu en underbar vecka och svinga lugnt!

Kram

28 Maj, 17:00
Salems GK den 26 maj.

När vi gästade Salems GK idag möttes vi tyvärr av en bana under konstruktion. Banan höll inte riktigt Titanmåttet, men vi kommer att följa utvecklingen under säsongen för ta ett beslut senare om vi anser att den håller när Rolle Memorial och vår sista major skall avgöras.

Trots skicket på banan så var det ändå 19 unga män som hamnade på röda siffror idag. Vädret var med oss och de få dropparna som föll snyggade endast till frisyren på de få män som har den kvar. Vi lyfter på hatten för Gert Lindholm som tar sin första seger för året och den fjärde totalt sedan ynglingen 2011 tog sin första stapplande steg som Titan.2012 på Kyssinge GK, 2014 på Vidbynäs South samt 2015 på Kallfors GK är han gamla triumfer och nu fick han äntligen känna segerns sötma igen. Stort grattis Gert!

När Gert strosade in på 66 netto kom det ett helt gäng efter på 67. Idel unga kroppsbyggare i form av rookien Jonas Svanhagen, K-G, Bosse Sundberg, Janne Blom, Roland Vejdemo och spermien i detta sällskap Marcus Jönsson. Riktigt imponerande pojkar.

Bästa Grek idag blev Vasilis Kokotsakis på 68 efter en magisk treputt från två meter på sista hålet. Alex Varzakakos fick se sig besegrad på 70. Bästa Asiat i tour-ledningen blev Oscar Gleisner på fina 80 medans jag slog till med en grym 81:a. Snacka om skilda världar.

Det spelades en del matcher idag:

Micke Ekander vs Christofer Andersson 19:e vinst Micke
Bird Olofsson vs Elias Ekholtz 2up Bird
Magnus Lindholm vs Roffe Andersson 4/3
Benny Nybro vs Björn Johansson 6/4
Micke Andersson vs Johan Backfjärd 3/1
Niklas Wikström vs Robban Hoffman 1up Wikström
Leif Morin vs Mikael Franzén 4/3
Daniel Hilj vs Alex Thunholm 5/4

OBS! Alla ni som spelar match i framtiden, måste rapportera in resultatet till Johnny Granberg direkt efter matchens slut.

Speltempot på vissa grupper idag var helt under isen. Alla måste ta sitt ansvar att hålla tempot i bollen. Tappar din grupp på bollen framför er, då får man helt enkelt öka tempot. Jag nämner inga namn men jag tar på mig skulden helt själv. Det är jag som har gjort startlistan och borde gjort mitt jobb bättre. Jag vet vilka som skall och vilka som inte skall spela ihop för tempot skull. Jag lovar att bättra mig.

Vissa kanske redan har försökt att anmäla sig till Frösåker men inte lyckats. Från och med nu loggar man in med sitt golfid. Inkludera bindestrecket. Ex. 701005-031.

När ni kommer in under anmälan, klicka gärna på min profil och fyll i alla fälten.

För er som har uppmärksammat att Michael Westerholm står som ensam segrare på Bro-Hof är att vi hade skrivit fel hcp i Gamebook på Bekir vilket gjorde att han slutade på 64 inte 63. Vi beklagar verkligen detta och båda inblandade har självklart blivit underrättade.

Nu väntar Frösåker på oss och flera matcher skall spelas. Och vem vet, det kanske spelas lite fin Banjomusik i klubbhuset.

Trevlig vecka!
Kram

20 Maj, 17:00
Bro-Hof Castle Course den 19 maj.

Ja, vad säger man. Vilken dag det blev ute på slottet. Lite regn, lite vind och hel del sol. Ja just det, det blev en hel del röda siffror på leaderboarden. När Kenneth, Holma och Lund m.fl. gör en habil insats på 72 netto men slutar på delad 19:e plats då vet man att det spelats bra golf där ute. Som vi alla vet så brukar det vara bra scorer på Wäsby och Stadium Course men idag slog vi nog en hel det rekord. Dels för att vi var 119 titaner, dels för att vi hade 7 gäster och 126 totalt men framför allt så blev vinnarscoren på 63 netto. Makalöst bra.För att få lite perspektiv på hur bra vissa har spelat så skjuter Johan ”Lillis” Alexandersson på 65 netto och belönas med en tredjeplats!!?!!? Tar man Lillis score idag och jämför med alla tävlingar förra året så hade han vunnit alla förutom när Björn Näslund krossade Västerled (-8). Stark jobbat Johan, som endast har haft en sällskapsrunda över 30 poäng 2020. Plötsligt händer det.Dock så skall vi hedra två andra unga män som måste gått som i trans där ute på banan. Skjuter man 63 netto och trots allt kanske är lite ledsen i ögat för att man missat en enkel putt, vilket kunde ha betytt ensam vinnare, då är det en ovanlig dag. Nu vet jag inte om så är fallet men hedras skall ni båda. Blixten kunde tydligen slå ner två gånger på samma bana. Stort grattis till Uppsalapolitikern och Kvik-generalen Bekir Jusufbasic och matchspelskungen från 2019, Micke Westerholm. Vilket spel ni visar upp. Respekt!

Noterbart ute på slottet.

· Jacob Larsson tar ännu en bra placering och slutar 4:a på 67 netto.

· Håkan Bergström rivstartade deluxe och gick -5 brutto på de 5 första hålen för att sedan mattas av lite sista 9. Dock så 68 netto för Uppsalasonen vilket gav en femteplats.

· Trots megakö på hål två flöt det på ganska bra där ute. Dock så var det ett par sällskap som tappade ganska rejält. Ingen nämn, ingen glömd. Men ni som känner er träffade, gör om, gör rätt.

· Ovan nämnda Björn Näslund och hans grupp hade missuppfattat att det inte var någon lägesförbättring och således spelat hela rundan med detta. Alla fyra är därmed diskade. Vi försöker att vara övertydliga med vad som gäller för den aktuella tävlingen. Det står alltid info på tee och i Gamebook-chatten. Alla fyra har med rak rygg mottagit och respekterat vårt beslut och ärendet är numera avslutat.

Vad har vi lärt oss av detta?

· All info gällande tävlingen finns i chatten och på en lapp på första tee.

· Vi nämner ALLTID om det ÄR lägesförbättring på tee och i Gamebookchatten. Annars spelar vi ALLTID bollen som den ligger på fairway och på foregreen.

· Vi följer alltid golfens regler samt vår lokala bunkerregel som endast gäller under Coronan.

· Vi i ledningen skall försöka vara överjävligt övertydliga med vad som gäller.

Det känns som alla verkar ha hört mig gällande flaggan. Tack!

Återigen så har ni frågor ang. touren, tveka inte att fråga mig på 0704-33 33 53 eller på [info@titantour.se](mailto:info@titantour.se).

Nu är det snart endast 3 dagar kvar till anmälan till matchspelet går ut. Just nu är vi fjuttiga 25 spelare som har anmält sig. In och anmäl er via hemsidan. Kvalskolan börjar redan på Salem. 300kr swishas till Johnny Granberg på 0720-21 17 18.

Vi vill även tacka Roger Hofflander för att han visade upp vår kollektion ute på slottet idag. Gå gärna in på fliken som vi har på hemsidan och beställ direkt till Roger. Vi kommer att ta med oss olika storlekar så alla får pröva.

Ha nu en magisk vecka och så syns vi på Salem!
Kram

13 Maj, 14:58
Wäsby GK den 12 maj!

Som vanligt när vi gästade Wäsbys golfbana blåste det starka vindar över ängarna. Nytt titanrekord blev det med råge. 106 titaner med en gäst peggade upp i det bistra vädret (99 st. var vi på Bro-Hof förra året). Regn, sol, vindstilla och styv kuling bjöds det på och spelet svängde lika mycket som Peter ”Frisyren” Banes fina klaufs. På tal om honom så hade han ett par magiska första timmar och ledde ett tag på -3. Sedan avtog styrkan på Peters hårspray i regnet, kalufsen och scoren flög ner i källaren under Kolingen.Först in i klubbhuset kom rookien Roine Holst i andrabollen med -1. Bra jobbat! Därefter sprang sponsorn Thai-Janne in med höga knän på samma score. Där ledde dom ganska länge i klubbhuset tills en annan sponsor kom i mål. Droppbollens Jacob Larsson ledde länge ute på banan på -5 men en tragisk 8:a på sista hålet gjorde så att han slutade på -2. Sjukt bra spelat Jacob! Ingen seger men ändå en skön andraplats.

Nej vi lyfter på hatten för Kapten Nilsson, Thomas i förnamn. Herr Nilsson som mörkade formen stort uppe i Uppsala med 0-5 i resultat, fortsatte med mediokert spel ute på Mälarö. Men nu hade Tyresösonen fått nog. Med en sjukt bra avslutning så kom ynglingen in på magiska -3 trots en dubbel på sista hålet. Stort grattis Thomas!Nu väntar Bro-Hof på oss. Ni vet vad som gäller, anmäl er i tid och swisha Oscar innan tisdag. Ni som inte har anmält er till matchspelet så är det hög tid nu.

Ha en underbar golfvecka!
Kram!

6 Maj, 12:08
Mälarö GK den 5 maj Premiär!

Efter en del av och påhopp blev vi 97 unga män med en gäst i släptåg ute på Ekerös linksbana. Det blåste lite och molnen låg tätt när första boll slog ut med Granberg i spetsen. Vinden mojnade och det blev tillslut en underbar vårkväll med solen som åskådare. Äntligen är vi igång med den 14:e upplagan av vår kära tour. Ett rekordår med 145 krigare som gör upp om ära och berömmelse. Underbart. Vi har över 30 nya medlemmar som jag hoppas att ni alla välkomnar in som nya bröder.På Mälarö satte de första två bollarna tonen på vad som komma skall bli nästintill svårslaget. Johnny Granberg slog inte bara långt på hål 10 och dödade longesttävlingen utan spelade magisk golf sista 9 med 3 birdies och en eagle. Respekt! Det gav han tillslut en delad tredjeplats med VD’n för SunTrips Fredrik ”Frippe” Gustavsson. Frippe hade själv en monsterscore på gång när han låg -4 brutto efter 15 hål. Sedan måste han fått hybris och avslutade tyvärr med 3 raka bogeys. Dock -1 brutto och fina -2 netto (38p) efter den drös med slag han fick dra av från slopen.

Dock så fick dom bekänna färg av två ynglingar från norra förorten. Mattias Johansson och Eddie ”Young Boy” Selander kom injoggandes på grymma -4 vilket då självklart betydde 40 poäng. Eddie, som när bra spel infinner sig, vanligtvis brukar ha sin mobil och leaderboarden fasttejpad i pannan efter första 9. Detta hände dock inte idag och unge Selander kunde hålla sina vanligtvis lugna nerver i styr och ta hem årets första deltävling. Mattias som var lite sen till banan envisades med att värma upp trots tidsbristen och sprang sedan med höga knän i glädje runt banan och visade upp stor golfpoesi. Stort grattis pojkar!Noterbart från idag är att det var 3 nya medlemmar som var artiga att slå av på takten så att dom inte vann första deltävlingen. Lasse Lindström slutade femma och Jonas Svanhagen samt Berndt Schmidt slutade båda delad nia.

Nu ser vi fram mot vilda Wäsby nästa vecka och vi från ledningen kan meddela att greenerna aldrig har varit så bra om dom är nu…ever (min tolkning från förra veckan). Ha nu en underbar vecka fylld med härlig golf och en massa kärlek. Glöm inte att anmäla er i tid och swisha Oscar innan måndag blir tisdag.För er som inte fick spela på ert vanliga hcp (för er nya med över 20 i hcp) så måste ni räkna ut er score med ert exakta hcp i registreringen. Kolla därför hur många slag ni skulle ha haft och räkna ut er score därefter.

Måste bara avsluta med att säga att alla skötte sig perfekt ute på banan idag. Alla höll avstånd och visade respekt.

Stor kram till er alla!

Mike

30 April, 12:35
Rolle Trophy 2020!

På fredag samlas vi på Bro-Hof kl: 09.30 för genomgång. Jag vet det är tidigt för dem som går ut sent men det vore bra om så många som möjligt kom dit. Vi kommer att spela bäst/sämstboll på Castle Course och en scramblematch på Söderby över 9 hål.I fyrboll bäst/sämst med handicap rekommenderar SGF att spelaren med lägst spelhandicap får 0 i spelhandicap. Övriga tre spelare får spelhandicap motsvarande skillnaden till den spelare som har lägst.

Tvåmannalag Scramble:

Spelaren med den lägre spelhandicapen multiplicerar sitt spelhandicap med 0,5.
Spelaren med den högre spelhandicapen multiplicerar sitt spelhandicap med 0,2.
Resultaten från spelare 1 och 2, inklusive eventuella decimaler, adderas.
Lagets spelhandicap skall självklart delas med 2 när vi endast spelar 9 hål.
Summan, avrundad till närmaste heltal, blir lagets spelhandicap.
Sedan spelar vi matchform.
3 utslag per person samt 3 fria.
Här kommer starttiderna:

10:05 Oscar/Rynler vs Frippe/Leffe
10:15 Carlqvist/Heikkilä vs Jonas/Pinnen
10:25 Björne/Lilja vs Stolpe/Jocke L
10:35 Kapell/Sundberg vs LWT/AWT
10:45 Classe/Westberg vs Bekir/Thoor
10:55 Eddie/TTA vs Ekander/?
11:05 Gert/Vasse vs Lelle/Kornelind
11:15 Gustavo/Krister vs Bohlin/Hansson
11.25 Mike/Roine vs Jonny/Nilsson
11:35 Wihlborg/Schmidt vs Tobbe/Zetterström

Nu ber vi till vädergudarna att vara snälla mot oss!

Lycka till!


20 April, 00:41


Ärade vänner!

Snart är det en ny vecka och värmen kommer att besöka oss. För er som undrar så kommer vi i rådande pandemistatus köra igång vår underbara tour som planerat. Har varit i kontakt med de banor vi skall besöka under maj och vi är mer än välkomna. Vi kommer självklart att ha egna restriktioner utöver de som SGF och FHM har bestämt.

- Man får max inbefinna sig 1 timma på anläggningen före start.
- Vi kramas inte.
- Vi låter självklart flaggan sitta i.
- Vi byter inte scorekort.
- Vi kommer inte att sätta ut våra reklamskyltar för att skapa uppmärksamhet.
- Vid användning av måttband används endast handskar.

Vi kommer att komma ut med mer info gällande det extrema läget men sunt förnuft och hålla avstånd är självklart prio ett. Vi minsta lilla sjukdomstecken stannar vi hemma.

Har frågor gällande regler eller touren, ring gärna mig på 0704-333353. Jag finns tillgänglig 24/7 för er alla.

Stor kram och stay safe.

Mike

12 Mars. 12:22
Ärade vänner!

Snart är det äntligen dags för den 14:e upplagan av vår kära tour. De sista pusselbitarna är snart på plats och vi ser verkligen fram emot en ny grym säsong. Det har ramlat in nya medlemmar och som det ser ut nu har vi en rekordsäsong framför oss. Fler medlemmar betyder mer ansvar och vi lovar att försöka att ta hand om er på bästa sätt.Tourschemat är nu satt till 100%, så det ni ser under tourdates är ”up to date”. Haninge har bytts ut mot Arlandastads mastersbana annars är alla andra banor samma som förra året. Ullna har flyttats från tidig bana på hösten till en av våra finalbanor. Detta betyder att vi kommer att avsluta i klass. Öster by Stenson, nämnda Ullna och avslutningsvis Stadium Course. Spännande!

Vi kommer som vanligt att ha kickoff, 4 majors, matchspelet, KM på Vidbynäs, Rolle Memorial på Salem och en magisk avslutningsresa till Hua Hin. Som vanligt kommer vi att ha 4 hela samt 4 halva resor på prisbordet. Baan-Thai kommer detta år att gå in med ett markpaket i Hua Hin för den som vinner den årliga närmast-tävlingen. Fantastiskt!

PING är kvar som huvudsponsor vilket innebär att vi kommer att ha ett presentkort på 2500kr på varje majortävling samt ett custom made järnset på finalprisbordet.

2020 kommer vi att hålla våra middagar på Swing by Golfbaren istället för på Engelen. Golfbaren är även tillbaka som närmast-sponsor.

Närmasthål 2020 är:
Baan-Thai
Droppbollen
Swing by Golfbaren
MAN-trucks
Zocálo är kvar som longest-sponsor.

Vi kommer inom en snar framtid att presentera våra övriga underbara sponsorer.

Gamebook gäller fortfarande på touren och vi tar för givet att ni har appen på eran fullladdade telefon när ni anländer till tävlingarna. Omodern telefon eller svag syn är inga ursäkter.

Vi skulle uppskatta om ni kunde betala in årsavgiften på 2000kr via Swish så fort ni kan. Dels för att banorna och hotellet i Hua måste betalas inom kort och dels för att vi skall få ett hum om hur många vi kommer att bli. Just nu är vi 138 personer i databasen och fortsätter det så här kommer vi att få ha en kvalgräns till 2021.

Nu laddar vi för en magisk säsong och ser fram emot premiären på Mälarö den 5 maj! Jag finns som ni alla vet tillgänglig 24/7 på 0704-33 33 53 om ni har några frågor gällande allt (touren, svingen, kärleken, mode etc.).

Vi syns snart!

Mike

4 Februari. 12:21
Kickoff Halmstad 30 April - 3 Maj.

Här kommer information om vårens Kick off.

I år står Halmstad på schemat och en chans att spela några av Sveriges bästa golfbanor. Efter den här milda vintern får vi nog bästa kvalitet. Vi bor på fina Grand Hotell mitt i stan och dansar loss på Fox and Anchor. Naturligtvis finns det torg i Halmstad där det kan inmundigas rosévin :-)

Anmäl er omgående! Deposition på 1000 kr swishas till Titan Swish 0701686984 innan 31 mars. Full betalning senast 25 april.
Ledningen.
15 november. 16:30
Slutresultat Ryder Cup dag.

Ryder Cup är över. Det såg ut som Nord skulle göra historiens upphämtning men Syd pallade trycket och vann välförtjänt. Här är dagens singelresultat:Mike vs Frippe 1 up Syd (Mike)
Pinnen vs Mattias J 3/2 Nord (Mattias)

Kenneth vs Jonny W 2/1 Nord (Jonny)
Oscar vs LWT A/S

Elias vs Micke 2/1 Syd (Elias)
Elias vs Roffe 2 up Syd (Elias)

Pelle vs Rynler 4/3 Nord (Rynler)
Krebs vs Sven 2/1 Nord (Sven)

Kapell vs Westerholm 3/1 Syd (Kapell)
Jonas vs Leffe A/S

Vasse vs Dargren 9/8 Nord (Dargren)
Stoffe vs B1 2/1 Nord (B1)

Lelle vs Åke 8/7 Syd (Lelle)
Björn vs B3 2/1 Syd (Björn)

Flodin vs Logärd 4/3 Syd (Flodin)
Mange vs Kalle 1 up Nord (Kalle)

Syd 8 - Nord 8

Totalt:
Syd 19 1/2 - Nord 12 1/2

Kan bli stökigt ikväll!
Kram

14 november. 14:30
Ryder Cup dag 2.

Ryder cup dag 2 är över. Bästboll spelades och det blev en riktigt blå tillställning. Här är resultaten:Kenneth/Krebs vs B1/Åke 5/4
Björn/Flodin vs Dargren/Lund 4/2
Stoffe/Elias vs Westberg/Mattias 1 up
Vasse/Pelle vs Logis/Micke A 1/2
Oscar/Mange vs B3/Roffe 5/4
Mike/Anton vs Leffe/Westerholm 3/4
Jonas/Lelle vs Robin/LWT 6/5
Kapell/Pinnen vs Frippe/Kalle 5/4

Syd 6 - Nord 2

Totalt efter 2 dagar:
Syd 11 1/2 - Nord 4 1/2

7 poäng skiljer inför singlarna. Det ser tungt ut för de röda. Men man vet aldrig.

Kram från Torrey Pines

13 november. 11:30
Ryder Cup dag 1.

Det blev ganska blått på leaderboarden idag. Vanligtvis brukar Nord dominera i lagspelet men idag blev det andra tongångar. Här är resultaten:Pelle/Vasse vs Frippe/B1 5/4
Kenneth/Flodin vs B3/Micke A 0/2
Jonas/Lelle vs LWT/Lund 4/3
Stoffe/Pinnen vs Kalle/Åke 8/7
Krebs/Kapell vs Rynler/Roffe 3/5
Elias/Björn vs Mattias/Westerholm 2 up
Oscar/Mange vs Logärd/Leffe 3/2
Mike/Anton vs Westberg/Dargren A/S
Syd 5 1/2 vs 2 1/2

Här kommer morgondagens matcher:
09:30 Kenneth/Krebs vs B1/Åke
09:38 Björn/Flodin vs Dargren/Lund
09:46 Stoffe/Elias vs Westberg/Mattias
09:54 Vasse/Pelle vs Logis/Andersson
10:02 Oscar/Mange vs B3/Roffe
10:10 Mike/Anton vs Leffe/Westerholm
10:18 Jonas/Lelle vs Robin/LWT
10:26 Kapell/Pinnen vs Frippe/Kalle

Kram

9 november. 10:30
Titan cup 2019 Las Vegas!

Årets Titan Cup är avslutad. Stoffe Andersson vinner med två slag efter en magiskt jämn runda på Paiute Golf Club mitt ute i öknen. Banan och anläggningen med 3 grymt fina slingor har bjudit oss på en tuff utmaning. Det var spännande ända in i kaklet som det alltid brukar vara bortsett från förra året när Frippe avgjorde cupen redan på första rundan.

Stort grattis till dig Stoffe som spelade grym golf över 2 dagar. Westberg slutade på andra plats ett slag före första dagens gigant TD Patriksson.

Ber om ursäkt om resultaten varit obefintliga men det har varit väldigt hektiskt i staden som aldrig sover. Nu har vi landat i San Diego och jetlagen har äntligen släppt för alla.

Imorgon börjar Ryder Cup på underbara Maderas Golf Club och det skall spelas 2-manna scramblematch. Så här ser det ut:

1. Pelle/Vasse vs Frippe/B1
2. Kenneth/Flodin vs B3/Micke A
3. Jonas/Lelle vs Lwt/Lund
4. Stoffe/Pinnen vs Kalle/Åke
5. Krebs/Kapell vs Rynler/Roffe
6. Elias/Björn vs Mattias/Westerholm
7. Oscar/Mange vs Logärd/Leffe
8. Mike/Anton vs Westberg/Dargren
Slutligen kommer alla resultat från Titan Cup 2019:

1. Stoffe A 75-69=144
2. Westberg 76-70=146
3. Jonas 71-76=147
4. Leffe L 78-71=149
5. Oscar 79-71=150
6. Kapell 80-74=154
7. Frippe 79-76=155
8. Kenneth 79-76=155
9. Micke A 78-77=155
10. Kalle Krebs 86-69=155
11. Logis 81-74=155
12. Lelle 80-76=156
13. Mike 82-75=157
14. Pelle 83-76=159
15. Robin 86-75=161
16. Stoffe Inerud 79-83=162
17. Svenne 82-81=163
18. Roffe 85-79=164
19. Jan I 82-84=166
20. Pinnen 86-81=167
21. Mattias J 81-88=169
22. Magnus 86-84=170
23. Vasse 91-81=172
24. Westerholm 93-84=177
25. Dargren 90-87=177
26. Elias 92-86=178
27. Björn J 90-89=179
28. Kalle Karlsson 84-101=185
29. Åke 102-100=202
30. Lwt DNF
31. Flodin DNF

Vi återkommer asap med alla resultat!

Kram från underbara Diego!
8 Oktober, 10:30
Bro-Hof Stadium Course ”Clash of the Titans” den 24 september

2019 års tour är över. Vart tog den vägen? Känns som den bara flög förbi. När väl dammet har lagt sig efter vår sista final, ”Clash of the Titans”, kommer oftast lugnet efter ett par dagar. Känslan att det är över. Det är en lättnad men samtidigt vemodigt. Tisdagarna är ju vår heliga dag i veckan och nu är den borta. Dock så vet man att nu är det endast en dryg månad kvar tills vi lyfter mot landet där borta. Den känslan är bra. Vi har haft en grymt bra säsong fylld med sjuka resultat och priser utöver det vanliga. Att då ha avslutningsresan kvar på agendan som toppar allt detta är faktiskt helt magiskt.

Vi har turen att ha en grym reseledare, Frippe Gustavsson, som snickrar ihop en drömresa för minimalt med pengar. Har hört mig för via resebyråer som säger att denna resa hade vi inte fått under 30k. Vi har haft magiska resor som bl.a. Hua Hin, Chiang Mai, Sydafrika och Jomtien men jag tror att denna kommer att ta priset.

Nu skall det hyllas ett gäng unga vackra män:Robin Ekström Rynler.
Vilken säsong han har gjort. Började förra året och visade väl typ ingenting. När vi spelade Mälarö i maj så klev Västeråssonen in med 11,0 i hcp. Efter 69 på slottet så står det numera 7,1 på GIT. Magi och stort grattis till Robin som välförtjänt vinner årets tour. Men det satt långt inne. Tack vare en birdie på sista hålet vinner Rynler touren med endast 3 poäng. Sjukt kan man lugnt säga. 3 tourpoäng är en sänkt putt någonstans på de tävlingar som Robin fick räkna in i totalen. Grattis Robin, du är nu förevigad på Wall of fame!Alexander Varzakakos.
Det har aldrig hänt att en rookie har vunnit titeln men i år var det riktigt nära. Som sagt ovan så vann Rynler endast med 3 tourpoäng och när Alexander spelade in på sista hålet låg han i förarsätet till att vinna titeln. Rynler hade slagit i vattnet på 17:e och såg ganska uppgiven ut. Trots att Rynler sänkte sin putt så trodde Robin att det var kört ändå. Alex hade en väldigt svår birdieputt på ca: 9 meter. Han puttade den sjukt bra och den såg nästan ut att gå i. Kvar blev han med en 75 cm parputt för titlen. Tror inte att han visste men han kände nog att det kunde räcka. Och så missar han. Vilken dramatik! Trots missen så måste vi lyfta på hatten för Alexander som har gjort en sjukt bra säsong. Två vinster och många fina topp-placeringar.Micke Andersson.
Micke som gör sin andra säsong på touren har spelat solid golf över hela året. Han vann på Öster by Stenson och var även nära att vinna på slottet om inte jag hade petat in den sista birdien på 18:e. Dock så treputtade Micke från typ samma läge som Varzakakos men en tvåputt där så hade han delat segern med mig. Det hade inte räckt för Micke med en ensam vinst på slottet när Robin och Alex spelade så bra men vilken grym säsong han gör. Respekt!

Michael Westerholm.
Många Micke just nu, men denna Micke har inte bara spelat bra över hela 2019 men han har även vunnit matchspelet. Herr Westerholm hade även chansen att vinna touren i år men spelet höll inte på slottet. Man såg en mycket besviken Micke vandra bort mot bilen och när jag frågade hur det har gått så svarade han typ, ”jag är så dålig, sämst när det gäller”. Nej då unge man, det är du verkligen inte. Stort grattis till matchspelstiteln och en halv resa till USA!

Karl Krebs.
Vår grymme grundserievinnare som kämpade ända in i kaklet. Kalle var en av få som kunde vinna titeln. Dock så blev det en medioker dag på slottet för Krebs som slutade på en hedersam femteplats totalt. Du kan klappa dig själv på axeln ”Krabban” för du har verkligen hittat ditt spel i år och stort grattis till en hel resa!
Även stort grattis till:

· Johnny Granberg, som vinner Baan-Thai’s grymma bruttopris på -3 och belönas med ett PING järnset sponsrat av Jan Westerberg. Granberg tog även hem vårt sjuka Qatarpris efter ett ”grymt” slag på Salems hål 10.

· Fredrik Gustavsson, som vinner Tee2Greens weekendresa för två till Portugal sponsrat av Fredrik Kruus.

· Mats Logärd, som vinner årets HIO-pris med att vara närmast över hela säsongen. 15 cm från koppen var resultatet. Priset är sponsrat av ST Bygg och Tobbe Björk.

· Vasilis Kokotsakis och Pelle Svensson som vann Qatar-scramblen med fjuttiga 0,4 över tvåorna Tony Eriksson och Hasse Olofsson. En resa till finalen i Qatar för dessa var priset.

· Lag AIK som vinner Derbykampen för tredje gången av lika många försök.

· Olle Carlsson, Stefan Eklund och Jocke Flodin som vinner KM-2019.

· Bosse Sundberg, som blir årets gentleman. Du kommer alltid med ett leende och sprudlar positivitet. Aldrig med några önskemål eller klagomål (bortsett från att du alltid vill spela på dina hemmabanor). Många borde ta efter dig Bosse! Du är ett föredöme för hur en titan skall vara och att du numera spelar grym golf är bara ett bevis på att du är bäst 2019!

Den största respekten skall gå till våra underbara sponsorer som år efter år väljer att sponsra oss. Det är ni som gör att vi är där vi är. Kan inte förklara med ord hur tacksamma vi är att ni finns för oss. Kärlek till alla er, ingen nämnd, ingen glömd.

Vi kommer inom kort att gå ut med lagen i Ryder Cup. Nord är regerande mästare och ser ut som en ganska stor favorit när nästan hela topp-10 är från banjospelande förorter. Vi i ledningen säger tack för i år och vi hoppas verkligen att ni vill fortsätta vara medlemmar på vår kära tour.

Kram
Mike, Jonas och Oscar!

Klicka här för Gamla Nyheter 2019

Klicka här för Gamla Nyheter 2018

Klicka här för Gamla Nyheter 2017

Klicka här för Gamla Nyheter 2016

Klicka här för Gamla Nyheter 2015

Klicka här för Gamla Nyheter 2014

Klicka här för Gamla Nyheter 2013

Klicka här för Gamla Nyheter 2012

Klicka här för Gamla Nyheter 2011

Klicka här för Gamla Nyheter 2010

Klicka här för Gamla Nyheter 2009

Här anmäler du dig till våra deltävlingar.

Klädkollektion 2020

Race to the Black Mountain 2020
Här finns ett detaljerat schema.

Här kan du läsa allt om matchspelet 2020.
Slutresultat 2020
Slutresultat 2019
Slutresultat 2018

Ullna GC (22/9)

Ullna GC (22/9)

1 Johnny Granberg833
2 Torbjörn Björk832
3 Bo Sundberg816
4 Burhan Balikci811
5 Michael Westerholm778
6 Håkan Bergström776
7 Alexander Varzakakos741
8 Peter Bittár741
9 Jan Westerberg733
10 Rickard Kapell730

Se totalresultat


Slutresultat 2020
Slutresultat 2019
Slutresultat 2018
Slutresultat 2017
Slutresultat 2016
Slutresultat 2015
Slutresultat 2014
Slutresultat 2013

Resultat - Longest, nearest, Baan Thai.