QatarTee2Green
Kronan 365id Engelen Kornelindsel Engelen

Titan Tour - För oss som vill, men som kanske inte får!
Vi vet att det är många golfamatörer runt om i världen som skulle vilja medverka på en tour. Om det beror på tidsbrist eller skicklighet är ganska irrelevant. Vi har skapat en tour för medelgolfaren i Stockholm. Om man nu endast skall spela runt 20 rundor i år, varför inte göra något roligt av det?

Tanken med touren är inte att man skall tävla för att vinna allt, utan det viktigaste är att känna gemenskap, trygghet och samtidigt känna att man tillhör något som är kul och spännande. Det spelar ingen roll om man har 2 eller 20 i hcp. Här är vem som helst välkommen.

- 2000 kr för ett medlemskap på Titan Tour 2020
- 17 st. varierande deltävlingar på olika banor (se tourdates)

Vem vinner vad?
Totalt 8 resor står på spel 2020.

Vi har många fina priser på våra deltävlingar och finaler. Priserna är från våra samarbetspartners som vi är stolta att presentera:

Qatar Airways, Ping, Srixon, Cleveland, MAN-Trucks, Tee2Green Travel, Baan-Thai, Engelen, Swing By Golfbaren, Menswear, Droppbollen, Taksäkerhetsmontörerna, JO-Bygg, U-brush, Zócalo, ST Bygg.Race to Black Mountain 2020!
Årets resmål blir Thailand. I Hua hin kommer vi att spela fantastiska banor som bl.a. Black Mountain och Banyan. I maj börjar jakten på de åtråvärda resorna i november. Alla får självklart följa med till Thailand men de som inte har placerats sig på topp 8 får då betala fullt pris.

Väl där ”nere” spelar vi slaggolf över 2 dagar där vinnaren lägger beslag på stor del av den traditionella sweepstaken. Sedan kommer Ryder Cup att avgöras. Alla kommer att delas upp i en nordpool och en sydpool beroende på var ni bor. Alltid mycket prestige när denna tävling avgörs. Ryder Cup spelas under 3 dagar.Deltävlingarna
Spelas på tisdagar oftast med start vid lunch ca: kl 11:00. Detta år spelar vi även KM på ett separat datum. Fredagen den 26:e juni på Vidbynäs South Course med en efterföljande prisutdelning på Swing by Golfbaren. Allt står under tourdates.

För information vill vi säga att allt arbete med Titan Tour är ideellt och att ALLA pengar går tillbaks via utgifter och priser till touren.

På denna site kan ni följa er raka väg mot den hägrande förstaplatsen. Scorer, datum, poäng, bilder m.m.

Tveka inte...anmäl er nu! (klicka här)
(anmälan kan givetvis göras under pågående säsong)

Titan Tour


Här anmäler du dig till våra deltävlingar.

Klädkollektion 2019

Race to the Black Mountain 2020
Här finns ett detaljerat schema.

Här kan du läsa allt om matchspelet 2019.
Resultat matchträdet 2019
Slutresultat matchträdet 2018

Bro Hof Stadium Course (24/9)

Bro Hof Stadium Course (24/9)

1 Alexander Varzakakos0
2 Ali Samet0
3 Anders Biehl0
4 Anders Lilja0
5 Anders Thoor0
6 Andreas Karlsson0
7 Andreas Åhlund0
8 Bekir Jusufbasic0
9 Benny Johansson0
10 Benny Nybro0

Se totalresultatResultat 2019 - klicka här.

Resultat - Longest, nearest, Baan Thai.