Kvik Kronan ATM 365id Engelen Kornelindsel Engelen
Detta är våra fantastiska samarbetspartners. Besök gärna deras hemsidor. Nedan kan du läsa hur just deras företag hjälper till så att Titan Tour blir en bättre tour.


Baan-thai PING - Grundare av custom fitting och en av världens ledande golfföretag. Sponsrar med priser till deltävlingarna, majorvinnarna och tourvinnaren.


Golfbaren


GOLFBAREN - 18 HÅL MINIGOLF, MAT & PRAT ÖL & VINBaan-thai
Baan Thai är en av våra huvudsponsorer. Sponsrar oss med luncher på sin restaurang i Spånga m.m.Srixon
Alla medlemmar på touren får 20% rabatt på alla Srixon produkter via Tony Åberg på GolfUppsala-shopen i Uppsala City.


Cleveland
Alla medlemmar på touren får 20% rabatt på alla Cleveland produkter via Tony Åberg på GolfUppsala-shopen i Uppsala City.


Kvik
I mer än 30 år har Kvik levererat dansk design till låga priser. Alla medlemmar på touren får 20% rabatt på alla produkter från Kvik.ATM LOGISTIK
Ska företaget flytta? Lugn, vi tar hand om hela logistiken. Från planering, packning och transport med egna bilar. Vi kan tunga lyft, monterar whiteboards, projektordukar och skrivbord.Kronan
KRONAN Säkerhet vänder sig till företag och organisationer som behöver hjälp med att införa eller organisera ett lönsamt säkerhetsarbete, alltid med utgångspunkt och anpassning till kundens affärsidé eller verksamhetsidé.MGS Smide
Mgs Smide i Sthlm AB bildades 1996, av tre vänner från olika branscher inom bygg och industri. Den mångsidiga kompetensen är till stor fördel för våra kunder.Engelen
Kornelinds Elektriska AB är en etablerad aktör inom elinstallationer och vi hjälper företag med alla typer av entreprenader inom nyproduktion, om- och tillbyggnation samt service och underhåll.
Engelen
Engelen sponsrar med middagar och presentkort samt fri entré hela sommaren för ädla titaner.
TAK
* Fallskyggslösningar * Byggnadställningar * Hängbryggor *

PB travel
Vi är din lokala fönsterleverantör. Kontakta oss för kostnadsfri offert och måttagning.
Ubrush Den elektriska mellanrumsborsten som hjälper dig med en effektiv rengöring av det svåråtkomliga utrymmet mellan tänderna samt för att bibehålla en god munhygien".


Golfbaren
Italiensk herrekipering i Stockholm - I femton år har vi klätt män i tyger från Italiens främsta väverier.Droppbollen
Begagnade golfbollar utan mellanhänder - som medlem på titantouren får du 10% rabatt vid köp.
Zucalo
Zucalo - Mexikansk mat lagad från grunden med noggrant utvalda råvaror.Barbeque
Restauranger i centrala Stockholm och Visby. Öppnade i september 2008 och redan dragit till sig ett stadigt flöde med gäster från hela Sverige. Välkommen!

ST BYGG
Bygg och fastighetsförvaltning AB
tvåsmåsvin.jpg
På vår restaurang i Årsta serverar vi danska smörrebröd, tjeckisk öl och vi har ett stort utbudav brännvin & akvavit. Vi har besökare från Östermalm, Södermalm och från hela världen.